Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה באי ביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כנראה לא שמתי לב שהמוכר לא מקבל פייפל, המצב הוא שהצעתי מחיר וזכיתי.

מהן האפשרויות שעומדות בפניי כרגע? זקוק לתשובות. זוהי הודעת המוכר בדבר אמצעי התשלום.

Payment Instructions

WE DO NOT ACCEPT PAYPAL. We accept personal checks, money orders/cashier checks or credit cards through our own merchant account. To use Visa/MasterCard/Amex call (818)985-0322. Payments can be sent to Matthew Nottonson Company 10945 Burbank Blvd. North Hollywood, CA 91601 **Shipping discounts available for multiple item purchases.

תודה שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

תריץ חיפוש בגוגל לMONEY ORDER מניסיון אפשר לשלם להם עם כרטיס אשראי בנ"ל. הם לוקחים עמלה אבל יפתור אותך מפיטבק שללי באייבי.

פורסם

מניסיוני באי ביי.

א. אף פעם אל תכנס לעסקה מבלי שאתה מוודא שאתה מסוגל לעמוד בתנאי התשלום.

ב. גש לדואר, תעשה העברה ב- Western union שזה - Money order ואז לא תקבל פידבק שלילי.

gt-1.jpg
פורסם
To use Visa/MasterCard/Amex call (818-)985-0322. .
אתה יכול להתקשר ולתת להם את מס הכרטיס בטלפון-פחות טרטורים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

שחר שלום,

מניסיון, אפשר לשלם ב paypal גם למוכרים שכותבים שאינם מקבלים paypal

איך זה מתבצע

אתה פותח את חשבון ה paypal שלך

נכנס ל transfer money ומכניס שם את כתובת ה email של המוכר ופרטים נוספים

נפתח לך חלון נוסף שם אתה יכול ללחוץ על לחצן הוספת פרטים מתוך רכישה

כל הפרטים מתמלאים - אתה מאשר את ההעברה וההעברה מתבצעת

המוכר מקבל email מ- paypal עם פרטי ההעברה על חשבון הרכישה והוראות ברורות וקלות כיצד למשוך את הכסף שעומד לרשותו

זה עובד - בדוק

בברכה:-D

פורסם
שחר שלום,

מניסיון, אפשר לשלם ב paypal גם למוכרים שכותבים שאינם מקבלים paypal

איך זה מתבצע

אתה פותח את חשבון ה paypal שלך

נכנס ל transfer money ומכניס שם את כתובת ה email של המוכר ופרטים נוספים

נפתח לך חלון נוסף שם אתה יכול ללחוץ על לחצן הוספת פרטים מתוך רכישה

כל הפרטים מתמלאים - אתה מאשר את ההעברה וההעברה מתבצעת

המוכר מקבל email מ- paypal עם פרטי ההעברה על חשבון הרכישה והוראות ברורות וקלות כיצד למשוך את הכסף שעומד לרשותו

זה עובד - בדוק

בברכה:-D

אני ממליץ בחום לנהוג כך, אך ורק בתיאום מראש עם המוכר.

יוזמות שכאלה לא בהכרח תתקבלנה בברכה בעולם E-bay.

אני טעיתי כמוך וזכיתי בפריט בגרמניה ממוכר שלא מקבל paypal.

העברת התשלום היתה כרוכה בתשלום עמלות רצחניות לבנקים הן שלי והן של המוכר. בסוף גם שלחתי לו בדואר רשום 15 יורו, בגין העמלות שהוא נאלץ לשלם לבנק שלו.

לסיכום, המון עוגמת נפש, אבל הלקח נילמד.

בהצלחה,

עופר

פורסם

במקרה הזה אין צורך להסתבך עם העברות בנקאיות ושאר מרעין-בישין.

כפי שציין koka, המוכר מוכן לקבל תשלום בכרטיס אשראי בתנאי שזה לא דרך PAYPAL. צריך בסה"כ להרים לו טלפון ולתת את מספר הכרטיס. אפשרות נוספת - שלח לו את מספר הכרטיס באימייל (זה קצת יותר מסוכן כמובן).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אני ממליץ בחום לנהוג כך, אך ורק בתיאום מראש עם המוכר.

יוזמות שכאלה לא בהכרח תתקבלנה בברכה בעולם E-bay.

אני טעיתי כמוך וזכיתי בפריט בגרמניה ממוכר שלא מקבל paypal.

העברת התשלום היתה כרוכה בתשלום עמלות רצחניות לבנקים הן שלי והן של המוכר. בסוף גם שלחתי לו בדואר רשום 15 יורו, בגין העמלות שהוא נאלץ לשלם לבנק שלו.

1) אם נהגת כך והעברת דרך paypal אז איך הסתבכת עם בנקים?, עמלות בנקים?,

2) כאשר מעבירים כסף דרך paypal והתשלום משוייך לרכישה ב- EBAY אתה מכוסה ששילמת, המוכר מקבל הודעה ל- email שלו שהגיע עבורו תשלום והוראות משיכה

3) אם המוכר לא מושך את הכסף אתה מקבל הודעה שהכסף לא נמשך ואז יש לך שתי אפשרויות למשוך את הכסף חזרה או לשלוח למוכר email עם קבלת ה paypal שהכסף מחכה לו ושהדרך שדרכה אתה יכול להעביר לו את הכסף היא דרך ה paypal ושזה מאד פשוט עבורו לממש את ההעברה

4) אין כל סכנה בתהליך הזה לא של עמלות רצחניות שציין "ofer" ולא של אי תשלום, במקסימום אם הוא לא מצליח למשוך את הכסף אתה מושך אותו בחזרה ושולח באחת הדרכים האחרות

פורסם

כמה זמן מותר לעכב את התשלום ?.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

תלוי מה המוכר כתב בהודעה - בדרך כלל יש הגדרה של מספר ימים עד שבוע.

אל תסתבך עם זה, כי בסוף תחטוף פידבק שלילי. תרים למוכר טלפון, תן לו מספר כרטיס אשראי וגמור עניין.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
1) אם נהגת כך והעברת דרך paypal אז איך הסתבכת עם בנקים?, עמלות בנקים?,

2) כאשר מעבירים כסף דרך paypal והתשלום משוייך לרכישה ב- EBAY אתה מכוסה ששילמת, המוכר מקבל הודעה ל- email שלו שהגיע עבורו תשלום והוראות משיכה

3) אם המוכר לא מושך את הכסף אתה מקבל הודעה שהכסף לא נמשך ואז יש לך שתי אפשרויות למשוך את הכסף חזרה או לשלוח למוכר email עם קבלת ה paypal שהכסף מחכה לו ושהדרך שדרכה אתה יכול להעביר לו את הכסף היא דרך ה paypal ושזה מאד פשוט עבורו לממש את ההעברה

4) אין כל סכנה בתהליך הזה לא של עמלות רצחניות שציין "ofer" ולא של אי תשלום, במקסימום אם הוא לא מצליח למשוך את הכסף אתה מושך אותו בחזרה ושולח באחת הדרכים האחרות

היי trek10

כנראה שלא הסברתי את עצמי כראוי. אני נהגתי כמו פותח השירשור במובן זה שזכיתי בפריט ממוכר שלא עובד עם פיי-פל. המוכר התעקש שלא למשוך את ההפקדה שביצעתי עבורו בפייפל, או אז נאלצתי לעבוד באמצעות הבנק ולשלם את העמלות.

יום טוב,

עופר

פורסם

פשוט מאוד:

מניסיון אישי עם אותו העניין.

תכתוב לא שלא ידעת שאין לו פייפל ואתה משלם רק עם פייפל, הוא יכתוב לך פרטי בנק שלו וכו...תכתוב לו שוב, רק פייפל, תאמר לו שאתה רוצה את המוצר אבל רק דרך פייפל.

או שהוא יבטל את הרכישה, או שהוא יפתח פייפל.

סוף עניין.

פורסם

תפתח חשבון באתר BIDPAYזה דומה ל WESTERN UNION

תבקש ממוכר כמה ימים כדי לפתוח את החשבון, ותעביר לו לשבון ישר מהכרטיס אשראי שלך.

Omnia mea mecum porto

פורסם
פשוט מאוד:

מניסיון אישי עם אותו העניין.

תכתוב לא שלא ידעת שאין לו פייפל ואתה משלם רק עם פייפל, הוא יכתוב לך פרטי בנק שלו וכו...תכתוב לו שוב, רק פייפל, תאמר לו שאתה רוצה את המוצר אבל רק דרך פייפל.

או שהוא יבטל את הרכישה, או שהוא יפתח פייפל.

סוף עניין.

איזה עצה....תנסה לרכוש ממני מוצר באי ביי ותנסה לשלם בדרך שלא על פי התנאים שלי.....אתה תקבל פידבק שלילי מהר...מאד מהר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

BIDPAY לוקח כמה ימים?

ב-PAYPAL זה לוקח כמה שבועות, עד שמקבלים את פירוט האשראי בדואר הביתה.

ומאחר וזה עסק ואתה כרוכש לא יכול לחייב אותו לפתוח חשבון בPAYPAL או BIDPAY או בנק הפועלים רק בגלל שככה הכי נוח לך לשלם. הוא ציין במפורש את אמצעי התשלום ואם אתה לא יכול לעמוד בהם, בטל את העסקה ותחטוף פידבק שלילי.

אני פשוט הייתי מתקשר למספר הטלפון שבהודעה (שיחה לארה"ב זה כמה שקלים) ומדבר עם מי שאמור לקבל את התשלום שם. במידה ואי אפשר להסדיר תשלום בצורה אחרת (ורוב הסיכויים שאי אפשר) הייתי פשוט מוסר את מס' כרטיס האשראי שלי, דורש לקבל מספר אישור תשלום\עיסקה\קבלה ואימייל קבלה.

אם זה עסק רציני שמקבל תשלומים בכרטיסי אשראי, לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה.

• תוכן חדש...