Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בונה כנפיים חדשות ל-CJ8 שלי, ומחפש פחית צבע שתואמת את צבע הרכב העכשווי.

הצבע הוא לבן שנהב, מצאתי על הכנף תווית מתכת שעליה מוטבע מה שנראה כמו קוד צבע, אבל אני לא בטוח בכך בכלל.

הקוד הוא KFACM88HEJH 29065, לא מצאתי שום איזכור שהוא לקוד ברשת (כצפוי).

איך אני יכול לוודא שזה אכן קוד הצבע שלי?

אם זה לא הקוד, יש איזו דרך למצוא את קוד הצבע של הרכב?

יש לציין כי הרכב נצבע כבר בעבר וזה לא הצבע שאיתו הוא יצא מתע"ר.

כמו כן, היכן ניתן לרכוש צבע רכב כזה? שמות חנויות יתקבלו בברכה, כמו כן כל עזרה שהיא.

תודה מראש.

DSCN4265.JPG

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

לרוב הפחחים יש קטלוג ממוחשב בו ניתן למצוא את כל הצבעים לפי הדגמים.

מאחר שמדובר ברכב שיוצר בארץ יתכן שכדאי לנסות לפנות לתע"ר לצורך פתרון התעלומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טופ קולור בפינת יצחק -שדה וטברסקי בתל-אביב(מול תחנת הדלק פז)

קישורים מגוגל:

ג'יפולוג - צביעת דפנדר 110 עלות החומרים מגיעה לקצת פחות מ2000 שקל,חלק מהחומרים נמכרים באריזות גדולות יותר ממה שתצטרכו בפועל. את החומרים קניתי ב"טופ קולור" ברחוב יצחק שדה. ...

www.jeepolog.com/227.html - 46k - הועבר למטמון - דפים דומים

טופ קולור
,
יצחק שדה
פינת טברסקי, תל אביב. אתה קונה חומר ומקשה, מערבב ומורח. אח"כ צריך להשחיז עם נייר 400 או אפילו 600 (לא זוכר את יחידות המידה של הניירות).
...

www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=13873 - 42k -
הועבר למטמון
-
דפים דומים

PSI - Peugeot Citroen Sport Israel יצחק שדה בתל אביב למי שרוצה הכוונה מדוייקת: ... אני מבין שאת הצבעים קנית מ"טופ-קולור"....יצא מדהים ! איך הגוון, זהה לצבע הרכב ? ...

www.psi.co.il/modules.php?name=Forums& file=viewtopic&p=143278 - 47k - הועבר למטמון - דפים דומיםמכוניות ואופנועים \ רכב ומוטוריקה :: ראה נושא - צביעת וספה אספנות המלצתי למקום לקנות ממנו צבע, מקשה ויתר החומרים לצביעה - טופ קולור 03-5617533 יצחק שדה 37 ת"א הם גם ישמחו לייעץ לך לגבי כל יתר השאלות שלך. _________________ ...

www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=42460 - 38k

NIR .Y

פורסם

לברק ברחוב סלמה בתל אביב יש קטלוג עם כל הצבעים האפשריים. תגיע לשם עם האוטו או עם חלק מהאוטו (בצבע הרצוי כמובן) ותשווה את הצבע עד שתמצא, זה יקח בין רבע שעה לחצי שעה. פחית ספריי של 400 מ"ל תעלה בערך 65 ש"ח. איכות הצבע ברמה גבוהה מאוד, אבל לא בטוח שבפועל הכנפיים יהיו באותו צבע בדיוק כמו בשאר האוטו, בגלל סיבות כמו התיישנות, שמש, דהייה, חום מנוע, וכו'.

בהצלחה, שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...