Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי מועדון החמש,

הזמנה להשקת SIMCA 1501 , 1975

אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי , ב- 7 ביולי , בשעה 17:00 , בו תושק מכונית מדגם סימקה 1501,

שעל שיפוצה שקד חבר המועדון דני כהנא , בסיועו של הבן גיא כהנא שעשה את רוב עבודת השיפוץ לצד האבא.

האירוע יתקיים בחניון " קופי טו גו", פינת הרחובות איינשטיין /לבנון ,רמת אביב , צמוד לשער 8 של האוניברסיטה.

קובי מילוא , ד ובר מועדון החמש, יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית .

להשקת הסימקה יובאו בקבוק שמפניה וכיבוד קל .

:drinking:בעלי סימקות מכל שנות הייצור מתבקשים להגיע לא יאוחר מהשעה 16:00 .

לפרטים נוספים:

סמדר , מזכירות מועדון החמש, במשרד המועדון - 7318818 -03

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

חברים,

לאור העדרויות של כמה מהפעילים הקבועים בהשקה שתהיה ביום שישי הקרוב, אשמח לקבל שמות של חברי מועדון מתנדבים לתפקידים הבאים:

1. שני חבר'ה מוצקים, מומחים ב"רגישות ונחישות", לתורנות ש.ג. מהשעה 15:45 עד תחילת ההשקה, 17:00.
  2. 1 ברנש לעזרה בארגון שטח ההשקה ומערכת ההגברה החדשה (שנתחדש!!!), רצוי עם רכב בעל בגאז' קצת יותר גדול מה-MGB שלי, כדי לסייע בהובלת הציוד מביתי לארוע (לא לדאוג - אני גר בת"א, 5 דקות משם).

נא לשלוח שמות אלי בה"פ.

בתודה מראש,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

הייתי שמח לעזור ב-2 התפקידים אבל אני בכוננות בסופ"ש הזה ואני לא רוצה סתם לדפוק ברז. אבל אם אתה רוצה קובי אתה תמיד מוזמן להשתמש בגרוטאה החדשה שלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלום קובי.

אם אתה רוצה אני אבוא אליך להוביל את הציוד אם ההונדה שלי.

תתקשר ונתאם.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הקפצה, והודעה נוספת:

ביום שישי הקרוב יפתח במפגש גם דוכן מכירות מטעם המועדון. ניתן יהיה

לרכוש חולצות, דגלים, מחזיקי מפתחות, אלבומי-עשור ועוד.

לא לשכוח להביא כרטיסי חבר כדי להנות מהמחיר המוזל !!!

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

הארוע היה נחמד מאד,וכך גם הסקירה המקיפה של קובי על תולדות סימקה.

מערכת ההגברה החדשה משדרגת באופן משמעותי את ארועי ההשקה,והופכת אותם למכובדים בהרבה,וסוף סוף כולם זוכים לשמוע..

ובנוסף,מגיעה תודה ע-נ-ק-י-ת לאירית ולאבי פלג(AVIPEL),שגם הקים ופירק את דוכן המכירות, על איוש דוכן המכירות של המועדון שהניב הכנסה מכובדת,כמו גם היצטרפות של 4(!)חברים חדשים.

יישר כוח!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
איפה הסימקה של ההשקה?
היי trek10

לא ניתן להעלות תמונות של ההשקה ושל הרכב המושק, עקב היות בעליו איש שב"כ, והאיסור לפרסם את מראהו.

לכן, פורסמה רק התמונה של הסימקה בצבע תכלת, אשר גם היא אגב שייכת לפורש מהשירות בעבר הלא רחוק, להלן ר. ואשר בכדי שלא יזוהה גילח את שיער ראשו.

אגב, נשקלה האפשרות להעלות תמונות מההשקה כאשר פניו של האיש מוסתרות בצבע לבן, הדבר נפסל מאחר ויש חשש שהוא יתבע את הפורום על הלבנת פניו ברבים . . . :wink:

שבת שלום - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
ובנוסף, מגיעה תודה ע-נ-ק-י-ת לאירית ולאבי פלג (AVIPEL), שגם הקים ופירק את דוכן המכירות, על איוש דוכן המכירות של המועדון שהניב הכנסה מכובדת, כמו גם היצטרפות של 4 (!)חברים חדשים.

יישר כוח!

ואם כבר עוסקים בתודות, אז כמובן גם לדרור בריל שבזכות ה"רגישות ונחישות" שהפגין בש.ג. המגרש היה מסודר ואפשר השקה רגועה ונעימה. אם יש תפקיד כפוי -טובה במועדון החמש - זהו הג'וב...

תודה לדרור !

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
ואם כבר עוסקים בתודות, אז כמובן גם לדרור בריל שבזכות ה"רגישות ונחישות" שהפגין בש.ג. המגרש היה מסודר ואפשר השקה רגועה ונעימה. אם יש תפקיד כפוי -טובה במועדון החמש - זהו הג'וב...

תודה לדרור !

טעות !

כל תפקיד של חברי הוועד הוא כפוי טובה.

ולכן, בהזדמנות זו, לכל אותם שטעו והציגו מועמדות - תודה. :mm_yeah:

יום טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
היי trek10

לא ניתן להעלות תמונות של ההשקה ושל הרכב המושק, עקב היות בעליו איש שב"כ, והאיסור לפרסם את מראהו.

לכן, פורסמה רק התמונה של הסימקה בצבע תכלת, אשר גם היא אגב שייכת לפורש מהשירות בעבר הלא רחוק, להלן ר. ואשר בכדי שלא יזוהה גילח את שיער ראשו.

אגב, נשקלה האפשרות להעלות תמונות מההשקה כאשר פניו של האיש מוסתרות בצבע לבן, הדבר נפסל מאחר ויש חשש שהוא יתבע את הפורום על הלבנת פניו ברבים . . . :wink:

שבת שלום - אבי.

כמה דברים :

1) תמיד ניתן לצלם רק את המכונית ללא בעליה

2) אבי - עברת על הוראות בטחון שדה ופרסמת בזאת שדני כהנא הוא איש שב"כ. מי ביקש את הפרט הזה בכלל?

• תוכן חדש...