Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי רכב עם חמש ספרות זרוק באחד המשקים במושב.

מדובר במכונית קטנה מאוד שהסמל שלה בנוי מטירה שהולך עליה שועל.

יש למישהו מושג איזה אוטו זה?

פורסם
שהיה על חיפושיות.

זה הסמל הזה?

בני אני לא חושב שכותב ההודעה הזאת לא מסוגל לזהות חיפושית..

אבל הסמל אכן תואם לתיאור שלו - היו עוד מכוניות שקיבלו את הסמל הזה?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אבל זאת לא חיפושית. (יש לי חיפושית)

הרכב מזכיר לי מיני מיינור, אבל עם בג'ז קטנטן מאחורה. אם אוכל אביא מחר תמונות.

הבודי נראה שלם וללא ריקבונות, אם כי חלוד.

המנוע נראה די טוב, אבל הרדיאטור זרוק מאחור בתוך האוטו.

חסרים מושב אחורי ומושב קדמי ימני.

בוא נאמר שדי הייתי בשוק כשראיתי את מספר הרישוי עם חמש ספרות.

פורסם

על גלגל ההגה בואריאנט 69 של אבא שלי היה מוטבע הסמל של השועל (אולי זה זאב?) על הטירה. אחלה זיכרונות...

יכול להיות שמדובר בואריאנט סדאן: פרונט כמו של הסטיישן, אחורה עם בגאז' (כמו שהישראלים אוהבים - רק ששם יש מנוע).

דגם זה הופך להיות נדיר, לא רק בארץ אלא גם בעולם.

ראיתי אחת מאוד יפה ושמורה ליד בית הנשיא בירושלים ודרך אגב יש שם גם סימקה 1000 שמורה כחדשה (כמדומני, על דגם זה נכתב בגיליון האבטומוביל האחרון שהוא פס מארצנו...)

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

יכול להיות שמדובר בואריאנט סדאן: פרונט כמו של הסטיישן, אחורה עם בגאז' (כמו שהישראלים אוהבים - רק ששם יש מנוע).

כן, גם אני ראיתי את ה-notchback היפה על-יד בית הנשיא. היה טוב אם היינו יכולים להגמל מלקרוא לדגם הזה וריאנט סדאן. השם וריאנט מתייחס אך ורק לדגם הסטיישן.

בכל מקרה הרכב המדובר לא יכול להיות notchback כי הסמל של וולפסבורג לא הופיע עליו, חוץ מאשר על ההגה.

מיני מיינור + בגאז' = Wolseley Hornet או Riley Elf.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

כן, גם אני ראיתי את ה-notchback היפה על-יד בית הנשיא. היה טוב אם היינו יכולים להגמל מלקרוא לדגם הזה וריאנט סדאן. השם וריאנט מתייחס אך ורק לדגם הסטיישן.

בכל מקרה הרכב המדובר לא יכול להיות notchback כי הסמל של וולפסבורג לא הופיע עליו, חוץ מאשר על ההגה.

מיני מיינור + בגאז' = Wolseley Hornet או Riley Elf.

בעקבות התגובה של דניאל מצ"ב תמונות

60_wolseleyhornet.jpg

elf19a.gif

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

הסמל הנ"ל הוא הסמל של מפעל וולפסבורג של פולקסוואגן. וולפסבורג = עיר הזאבים בגרמנית.

זה המפעל המקורי ועיר הפועלים הסמוכה אליו שהוקמו על ידי צורר מסויים בשנות ה-30.

המפעל ייצר בעיקר חיפושיות (שעל חלקן הופיע סמל המפעל), וקיים עד היום כחלק ממערך היצור של הקונצרן.

עד כמה שאני יודע המפעל ייצר גם כל מיני דגמים נוספים עבור אאודי לאחר שפולקסווגן השתלטו עליה, וייתכן שגם כמה דגמי DKW לפני שנמחקו מקו המוצרים של אאודי.

אם תתן תמונה זה יהיה הרבה יותר קל...

פורסם
ראיתי רכב עם חמש ספרות זרוק באחד המשקים במושב.

מדובר במכונית קטנה מאוד שהסמל שלה בנוי מטירה שהולך עליה שועל.

יש למישהו מושג איזה אוטו זה?

א. כמו שכבר נאמר - תמונה בבקשה.

ב. אם הרכב נמצא במשק של מישהו קיימת סבירות מסוימת שבעל הבית ידע איזה רכב זה או למי שייך.

ג. אם אתה כבר שואל אותו , אני אשמח לקבל את לוחית הרישוי בת החמש ספרות אם אין לו ענין בה.

נמרוד

פורסם

מדובר באוסטין שנת 1952. וכנראה שהסמל לא שייך לה במקור.

קשה לי להעריך כמה השקעה הרכב צריך, אבל בכל אופן, הבעלים מבקש 7000 ש"ח. לי אישית זה נראה הרבה, אבל אולי אני לא מבין מספיק.

צילמתי כמה תמונות במצלמה רגילה ואני אסרוק אותן בתחילת שבוע הבא.

• תוכן חדש...