Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מאחר ולא מצאתי ספר טיפולים ל A112 באנגלית (יש באיטלקית ובצרפתית...), אני מתכנן ללכת על היינס לפיאט 127, כמותו יש המון למכירה באי-ביי.

אני יודע שמנוע ה 903cc שב A112 גוניור זהה לזה שבפיאט 127, לעומת זאת מנוע ה 1050cc של האבארט שונה מהמנוע המקביל בנפח שב - 127, הבעיה שאני לא זוכר במה...

אני זוכר שמנוע האבארט מבוסס על מנוע ה 903cc (שבתורו מתבסס על זה של הפיאט 850).

השאלה - מהם ההבדלים?

באילו היבטים מהספר המתייחס ל 127 אוכל להשתמש כפי שהם, ובמה לא? עדיף להתייחס למנוע ה 903cc או למנוע ה 1050cc?

תודה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

למרות הדימיון בנפח(1049 סמ"ק)ובהספק(70 כ"ס)מנועי ה 127 ספורט והאוטוביאנקי אבארט שונים בתכלית.

למעשה החלק היחיד המשותף הוא המאייד הכפול,וובר 32\32.

לאבארט יש מנוע בעל גל זיזים תחתון,שהוא בסה"כ הגדלה של מנוע ה 903 סמ"ק של ה 127,שהופיע גם בדגם האלגנט עם 956 סמ"ק.

ל 127 ספורט היה מנוע בעל גל זיזים עילי שיוצר במקור בברזיל,ועבר שיפורים ושינויים שונים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן צודק לחלוטיין אין דמיון במנועיים ויהיה מיותר לקנות את הספר, למרות שב"טורבו" ז"ל נהגו להשוות בין המנועים מדובר ביצורים שונים...גש לאחד המוסכים שעבדו בעבר עם הביאנקי ובקש לצלם את הספר הטכני או נסה בעזרת מישהו שמבקר באיטליה, למצוא את הספר... ראיתי אותו שם לאחרונה לפני שנתיים,- רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
חן צודק לחלוטיין אין דמיון במנועיים ויהיה מיותר לקנות את הספר, למרות שב"טורבו" ז"ל נהגו להשוות בין המנועים מדובר ביצורים שונים...גש לאחד המוסכים שעבדו בעבר עם הביאנקי ובקש לצלם את הספר הטכני או נסה בעזרת מישהו שמבקר באיטליה, למצוא את הספר... ראיתי אותו שם לאחרונה לפני שנתיים,- רן
חן ורן, תודה על ההתייחסויות.

את הספר באיטלקית, כמו גם בצרפתית, יש לי.

מאחר ולא נולדתי בטורינו וגם לא במארסיי, תרומתם מוגבלת...

אם מנוע האבארט מבוסס על ה 903cc, האם לא ניתן להתבסס על ההוראות לגביו בשינויים המתחייבים (מרווח שסתומים לדוגמה)?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...