Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל אנשי eBay ו-paypal. שינוי תקנות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מכתב מ-paypal שאומר שכל התושבים מחוץ לאירופה וארה"ב, עודרים מניהול של paypal האמריקאית לחברת בת סינגפורית

בלי להיות גזען או מזהו, אין לי משהו ממש נגד סינגפורים - אני אפילו לא מכיר כאלה, השאלה היא האם אפשר להמשיך לסמוך על הכלי החשוב הזה לנו, אנשי האספנות, עכשיו שהוא עובר לניהול סינגפורי.

במקרה שקורה משהו - יהיה עם מי לדבר?

לתשומת לבכם.

אודי הדואג.

PayPal, Inc. is pleased to announce that we are preparing to open a new regional headquarters, PayPal Private Limited, a PayPal group company incorporated in Singapore. These headquarters will be the service provider for PayPal customers outside the United States and the European Union. Going forward, this development will help us improve services for our customers worldwide.

Please note that no action will be necessary on your part. You will be able to continue using your PayPal account as you do today.

Your Existing Customer Relationship with PayPal

Until August 1, 2006, your customer relationship will continue to be with PayPal, Inc. (a U.S. company) under the PayPal User Agreement, which is governed by California law.

A New Customer Relationship with PayPal

With the opening of our new regional headquarters, your customer relationship will automatically be transferred to PayPal Private Limited. We anticipate that this will occur on August 1, 2006. At that time, we will introduce minor changes to the User Agreement and its incorporated policies, and to the Privacy Policy. The new User Agreement will be similar to the current Agreement, and will contain no adverse amendments from a customer's perspective. It will also no longer contain U.S.-specific references, and it will be modified to comply with Singaporean payment services requirements.

If you do not wish to hold a PayPal Private Limited account and would prefer to retain your relationship with PayPal, Inc., you may only do so if you are a resident of the United States, and if the primary address on your PayPal account as of August 1, 2006 is a legitimate postal address within the United States.

If your primary address is not in the United States, you may close your account at any time, either before or after the transition to PayPal Private Limited, by logging in to your PayPal account and clicking Profile. We value your business and hope you'll transfer with us to PayPal Private Limited, where you'll be able to use PayPal in the same way you do today.

Once the transition from PayPal, Inc. to PayPal Private Limited occurs, we will post updated versions of our User Agreement and its incorporated policies, as well as our Privacy Policy, to our website.

If you have any questions prior to August 1, 2006 about these upcoming changes, please contact Customer Support. You can get contact information by logging in to your PayPal account and clicking Contact Us at the bottom of your Account Overview page.

Yours sincerely,

PayPal, Inc.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מתי קיבלת? ולמה אני לא קיבלתי את העדכון?

ולמה זה אמור לשנות לנו?

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קיבלתי את זה היום.

אני לא היחיד.

איך זה אמור לשנות? במקרה של תקלה, עם חברה אמריקאית יש לך מול מי לצעוק.

סינגפור?

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם

גם אני קיבלתי את זה,ואני מעדיף לסמוך על השירות לקוחות האמריקאי מאשר הסינגפורי,זה לא סוד שהסינגפורים לא מחבבים את ישראל בלשון המעטה.

מעכשיו צריך לחשוב פעמיים לפני שוקנים משהו בסכום משמעותי דרך פייפל.

מכל העולם דווקא סינגפור,מה נסגר איתם?!

פורסם

גם אני קיבלתי...

לא חושב שיש מה לחשוש, להפך, נראה לי שאם תצעק על מישהו בסינגפור, יתלו אותו במקרה הטוב...

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
וזה לא סוד שהסינגפורים לא מחבבים את ישראל בלשון המעטה.

אולי זה לא סוד, אבל אני לא בטוח שזה נכון. על-סמך מה אתה אומר את זה?

החברה שאני עובד בה עושה עסקים רבים בסינגפור, והדבר היחיד בו נתקלנו הוא שרות יעיל ואדיב.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

יש לנו בכלל קשרים עם סינגפור?

הם לא מדינה עוינת?

או שאני מתבלבל?

(עריכה, לא ראיתי את ההודעה של קובי)

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם

תמיד אפשר להעזר ביוליה...:wink:

אני הייתי מנצלת את ההזדמנות ופונה אליהם כפי שהם מציעים, על מנת לקבל הבהרות, מה שבטוח הם מקדמים אינטרסים של סוכני נסיעות, לחזור לשיטה הישנה והמהנה לנסוע על מנת לקנות.

אירית

פורסם

קובי,כולי תקווה שאני טועה,אבל סינגפור זו מדינה מוסלמית,אני לא רוצה להכנס לויכוחים פוליטיים ,אבל אנחנו לא הכי פופולריים שם,אני חושש שהטיפול בלקוחות הישראלים יהיה לא הוגן ביחס לשאר העולם.

פורסם

אודי

אל חשש, צודק קובי, גם הקשרים התיירותיים יוצאים מהכלל.

למרות מיזערותה לסינגפור מעמד חשוב מאד בכלכלה העולמית.

מומחים מישראל מעורבים בבניית הצבא הסינגפורי, ואנחנו מודל מוערך מאד בעיניהם.

הם אדיבים, נותני שירות מצויין ואמינים

אבל, כפי שציינתי , נצל את האפשרות לקבלת הבהרות.

אירית

פורסם

איפה אתם חיים ?

אין דבר כזה עם סינגפורי - זו מדינת קיבוץ גלויות זעירה ממיליון וחצי עממים שונים : הודים, אירופאים, מלאים, סינים ומה שתרצו. היא מהווה מרכז עסקים חשוב למזרח בגלל חוקים מעודדי השקעות זרות וזה שכמעט כולם דוברי אנגלית.

מישהו פה לא מדבר באורנג' בגלל שתאגיד האצ'סון הוא סינגפורי ?

תטוסו בסינגפור אירליינס ואולי תבינו שלאמריקאים יש שיעור ללמוד באיכות השירות מסינגפור ולא להפך.

אה, וזו לא מדינה מוסלמית. יש בה מוסלמים, כמו בישראל. מכל מקום אין מה לדאוג וזה ממש לא צריך לעניין אותנו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין לי שמץ של מושג מאיפה אתם מביאים את השטויות האלה אבל יש לישראל יחסים טובים מאוד עם סינגפור, אבא שלי עובד איתם שנים רבות ונסע לשם יותר ממספר פעמים ולא עויינות ולא בטיח.

אני בטוח שהשירות מהם יהיה על הצד הטוב ביותר כי הם מערביים לכל דבר.

יש סחר מאוד מפותח בין הארצות והסינגפורים מעריכים את ישראל מאוד ולוקחים בדברים מסויימים אותנו כמודל.

ומה הקשר של סינגפור למוסלמים זה גם מעניין אותי...

קליאו ספורט :roll:

פורסם

עריכה: טעיתי בין סינגפור למלזיה,סליחה.

לפי מה שקראתי על סינגפור היא מדינה מאוד מתקדמת,נראה לי שיהיה בסדר.

אפילו אני אוסיף ואומר שיתכן ונקבל יותר זכויות,לפי מה שהבנתי עד עכשיו לקוחות מישראל לא יכלו למשוך כסף מפייפל,אולי זה ישתנה ונקבל זכויות שוות.

פורסם
אין לי שמץ של מושג מאיפה אתם מביאים את השטויות האלה אבל יש לישראל יחסים טובים מאוד עם סינגפור, אבא שלי עובד איתם שנים רבות ונסע לשם יותר ממספר פעמים ולא עויינות ולא בטיח.

אני בטוח שהשירות מהם יהיה על הצד הטוב ביותר כי הם מערביים לכל דבר.

יש סחר מאוד מפותח בין הארצות והסינגפורים מעריכים את ישראל מאוד ולוקחים בדברים מסויימים אותנו כמודל.

ומה הקשר של סינגפור למוסלמים זה גם מעניין אותי...

כפי שאיציק ציין הוא הוטעה, הקשר היחיד הוא - שכנותיה מלזיה ואינדונזיה, שהן עניות וסינגפור מנסה לשמור על יחסים תקינים איתן על מנת לא לקומם אותן עליה.

אירית

פורסם

חבר'ה תרגיעו. הים הוא אותן ים והכסף אותו כסף, והפייפל אותו פייפל.

כל מה שהם עשו זה במסגרת קבוצת פייפל, הקימו חברה שרשומה בסינגפור, ושתרכז את כל הפעילות העולמית של פייפל. זה לא צריך לשנות כלום באופן עקרוני, אבל נחיה ונראה.

בכל מקרה אני לא רואה סיבה ללחץ. אני בספק אם יש הרבה אנשים בארץ שיש להם יותר ממאה דולר בחשבון, ועבור רובנו זה רק עוד דרך לשלם בכרטיס האשראי. מי שמקבל סכומים גדולים בחשבון היה חייב בלאו הכי להחזיק חשבון בנק אמריקאי כדי למשוך כספים, כך שלגביו לא יחול השינוי.

נמרוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...