Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים למיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעלים הקודמים של המיני שלי החליף לה מנוע, מ-1000 ל-1275. רק השאיר את הבלמים הישנים ללא שינוי - בלמי תוף. כמובן שאין מה לדבר על לבלום עם חיה זריזה כזו וכל נסיעה היא פחד אימים ומתכון לאסון. לכן אני מחפש בלמי דיסק קידמיים למיני. הבנתי שניתן להחליף את בלמי התוף בבלמי דיסק של רכבים אחרים אך איך ניתן לעשות זאת מבלי לעשות חור בכיס. חיפשתי באינטרנט והחלפה כזו יקרה מאוד עוד לפני משלוח (והחלקים כבדים). עזרה מישהו?

פורסם

עד למציאת הפיתרון המלא, המלצה שלי כבעל מיני לשעבר (הפרידה לא היתה מרצון) עבור פעם בחודש על כיוון הברקסים, שמור על נקיונם ודאג שמשאבת הברקס (ע"י הקלאץ) תקינה ולמלאה בשמן מתאים, שיפוץ המשאבות פשוט ביותר (החלפת גומיות בלבד) וברקסים תקינים עוצרים טוב יחסית למודל ולשנים הנ"ל-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לכן אני מחפש בלמי דיסק קידמיים למיני. הבנתי שניתן להחליף את בלמי התוף בבלמי דיסק של רכבים אחרים אך איך ניתן לעשות זאת מבלי לעשות חור בכיס. חיפשתי באינטרנט והחלפה כזו יקרה מאוד עוד לפני משלוח (והחלקים כבדים). עזרה מישהו?
תמצא מטרו מפירוק (200-1000 ש"ח לאחת שלמה, תלוי במצבה) ותתחיל לעבוד.
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

שלום לך

מניסיון של החלפת של מערכת הבלימה במיני , קנה רק משהו יעודי למיני ,

אומנם זה דבר יקר , ונראה כי לא שווה את המחיר , אבל תתפלא , הדבר עוצר בצורה שונה את הרכב .

לא בדקתי עד כמה המערכת הבלמים של מטרו טובה ביחס למערכת בלימה

יעודית למיני ( שעלותם יכולה להגיע ל יותר מ 1000 דולר ) אבל נראה לי שבמערכת הבלימה שמתאימה למיני באופן יעודי התוצאות טובות יותר .

כמו כן הבלמים הם חלק בטיחותי וחשוב מאוד ברכב , אל תנסה לחסוך בו ולשים משהו שלא מתאים ב 100 אחוז לכן המלצתי אליך תשקיע במערכת מותאמת למיני ומיועדת למיני , ולא איזה קומבינה של מטרו .

מינימן

נ.ב במידה ותרצה יותר פרטים על מערכת הבלימה של המיני וחלקים שהחלפתי אשמח לעזור

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

2 אופציות עומדות לפניך.

1. לעבור למערכת בלימה של מטרו, אך גוררת בעקבותיה הגדלת גודל הג'נט לפחות ל12"

2. מערכת בלימה יעודית למיני (ע"י דיסקים).

כל הרעיון הינו לעבור לדיסקים עם קאליפרים.

בשתי האופציות יש לקנות בתי מיסב יעודיים לקאליפרים כ100 פאונד.

החלפת הפעמונים (הנכנסים לבית מיסב).

קאליפרים:

של מטרו => עלות נמוכה => שינוי גודל הג'נט.

מיני: אורגינליים 2 בוכנות של קופר S, או 4after market בוכנות של kad, minispares, minisport. יחסית יקרים.

בכל אופן 2 השיטות משפרות את רמת הבלימה, וההשקעה משתלמת.

בברכת בלימה נעימה ובטוחה

אסי

תורה לשוטים,

אהבה למדוכאים וחולי שפעת...

פורסם

תודה על ההתייחסות.

מספר שאלות נוספות: אני כרגע נוסע על 12" אז מערכת של מטרו לא בעיה, אבל איפה אני מוצא מטרו לפירוק?

מערכת יעודית למיני זו גם לא הבעיה - הבעיה זה המחיר של המשלוח מחו"ל.

ומה זה סרבו? זה אמור לשפר את הבלימה?

פורסם

כשאומרים סרבו מיתכוונים לבוסטר(מגבר בלם)שפועל על תת-לחץ(וואקום)שמגיע מסעפת היניקה.

הבוסטר משפר בהרבה את יכולת הבלימה אך נותן תחושה מלאכותית משהו בדוושת הבלם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תודה על ההתייחסות.

מספר שאלות נוספות: אני כרגע נוסע על 12" אז מערכת של מטרו לא בעיה, אבל איפה אני מוצא מטרו לפירוק?

מערכת יעודית למיני זו גם לא הבעיה - הבעיה זה המחיר של המשלוח מחו"ל.

ומה זה סרבו? זה אמור לשפר את הבלימה?

אחת באזור תיאטרון י-ם, מודל 88 עומדת כבר המון זמן, שלמה יחסית... שווה לבדוק-פרטים בפרטי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לגבי המחיר, אין הרבה מה לעשות.

אבל מה המחיר לחייך?.

שווה להשקיע במערכת בלימה טובה.

אגב תצטרך גם מערכת צינורות להסבת מערכת הבלימה ממיני למטרו. (כ - 20 פאונד).

אסי

תורה לשוטים,

אהבה למדוכאים וחולי שפעת...

פורסם
לא בדקתי עד כמה המערכת הבלמים של מטרו טובה ביחס למערכת בלימה יעודית למיני

למטרו סטנדרטיות, כמו למטרו טורבו, יש קליפרים עם ארבעה בוכנות של חברת AP.

לא תמצא יותר טוב מזה בהיצע הפירוקים.

לאיש עם הקסדה, צריך לחפש אותן. מוסכים ומגרשי פירוק הם המקום.

חבר קנה מטרו שלמה במחיר בדיחה מאגזוזן שהחזיק את האוטו במוסך שלו בחולון.

באתי, ראיתי את האוטו בזמן שהחליפו לי צנרת מרכזית באוטו, לקחתי מספר טלפון של הבעלים.

תוך X זמן, האוטו המושבת עבר אליו, ללא רשיונות כמובן.

בהצלחה,

דניאל.

MCS 2008

• תוכן חדש...