Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טריומף ספיטפייר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בפורום בעבר בהודעות בהם סופר על צביעת טריומף לאחר הפרדת המרכב. הייתי רוצה לקבל יותר פרטים על אנשי מקצוע שבצעו זאת,עלויות ואיכות העבודה הסופית

פורסם

ספציפית לספיטפייר?

תבצע חיפוש בפורום, אולי תמצא את מה שאתה מחפש

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש להזהר מאוד בעת הפרדת המרכב מן השלדה וביצוע עבודות עליו בנפרד, מכיוון שיש סיכוי טוב שיהיה מאוד קשה להרכיב אותו חזרה. רצוי לבצע את כל הפחחות כאשר המרכב נמצא במקומו. נחכה לעוד תגובות.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

לספיטפייר יש שילדה ניפרדת מהמרכב אמנם,אך לרוב מבצעים את הפחחות כשהמרכב מורכב(...).

מכסה המנוע+כנפיים מהווים כמחצית מהמכונית,כך שהרבה לא נישאר.

מה שכן,הספיטפייר היא מכונית שדי קשה לבצע בה עבודת פחחות טובה,ולא בשל בעיית ריקבונות אלא בשל ההתאמות המסובכות והמתישות,בייחוד של מכסה המנוע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בבקשה קישור לשיפוץ שאני מבצע בימים אלו. שחר.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98844&page=1&pp=15&highlight=%F1%F4%E9%E8%F4%E9%E9%F8

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
צביעת טריומף לאחר הפרדת המרכב. הייתי רוצה לקבל יותר פרטים על אנשי מקצוע שבצעו זאת
נתקלתי בבעל מקצוע כזה וגם ראיתי במקום רכב שהמרכב נותק מהשלדה והפחח עבד רק על המרכב.

בעל מקצוע זה ממוקם באזור התעשיה שליד בני עייש (צומת אחת לאחר צומת כנות לככון דרום - זו כניסה לחצור, ביצרון ועוד) כשנכנסים לאזור התעשיה, נוסעים בשדרה עד סופה ובפינה הימנית שוכן המוסך.

יש בידי הפחח תמונות של רכבי אספנות שהוא שיקם - עבודה יפה עד מאד.

הסכומים, נראו לי בשמיים.

בהצלחה

מצא משה

• תוכן חדש...