Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי למשאית - הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז, כפי שוודאי ידוע לרובכם- המשאית שלי אמורה לעמוד לפחות עוד שנה וחצי, עד ש(בתיקווה) תוכל לחזור ולנסוע. אז חשבתי (בעצם, הרעיון היה של בעל החניון שבו עמדה עד עכשיו)- למה לא לשים עליה כיסוי? -זה "יהרוג שתי ציפורים במכה" - גם היא תשמר יותר טוב מפגיעות הסביבה, כמו שמש וגשם (בחורף), וגם תהיה מכוסה ממבטים המיותרים!

אז נכון - הרעיון קצת מטורף - בכ"ז- לא נראה לי, שמישהו מכסה את המשאית (חוץ מצה"ל בימח"ים), אבל, בעצם, למה לא?

אז, למי שיש מה להגיד- כלומר: עלויות אפשריות, המלצות חומר/מקום- מוזמן להגיב!

בשלב הראשון בתכנון לכסות באופן מוחלט רק את התא הנהג, כאשר הכיסוי כמובן, יהיה קשור ברצועות, או כל פטנט אחר. במידה, וזה יצליח- ייכוסה גם הארגז.

תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• אחראי פורום
פורסם

פעם (כשעוד היה לנו כוח...) היינו מייצרים בעסק המשפחתי ברזנטים

לארגזי משאיות. אני יכול עם קצת תזכורת מאבא שלי לחשב בגדול

כמה מבצע כזה יכול לעלות (עם השינויים בגודל כמובן).

מן הסתם, אתה לא צריך ברזנט "שמשונית"- הוא כבד לאללה,

וקשה לתקן לבד כמו שצריך (היינו מלחימים אותם, בנוסף לתפירה) ...

תן אורך*רוחב*גובה ונראה...

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מכיר חבילות כותנה?

אם לא ,אז זה מין קוביה גדולה ,בסדר גודל של מכולה,שארוזה כמעט כולה בתוך ברזנט

אם אתה משיג כיסוי כזה אני מאמין שהוא יכסה את רוב המשאית ,אולי תצטרך להוסיף לו בד בחלק התחתון.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
פעם (כשעוד היה לנו כוח...) היינו מייצרים בעסק המשפחתי ברזנטים

לארגזי משאיות. אני יכול עם קצת תזכורת מאבא שלי לחשב בגדול

כמה מבצע כזה יכול לעלות (עם השינויים בגודל כמובן).

מן הסתם, אתה לא צריך ברזנט "שמשונית"- הוא כבד לאללה,

וקשה לתקן לבד כמו שצריך (היינו מלחימים אותם, בנוסף לתפירה) ...

תן אורך*רוחב*גובה ונראה...

איתי.

אינני יודע, מה בדיוק הסוג הבד, שאני רוצה - אבל אני רוצה, שיהיה עמיד לאורך זמן כנגד השמש, ומים... המשקל דווקא פחות מטריד אותי - אני הרי לא הולך להוריד אותו כל יום!

אני אתמול עשיתי מדידות של תא הנהג, אבל זה באוטו- אביא יותר מאוחר. בגדול - גובה תא הנהג עם התוספת של השיפור האווירודינמיות (לא זוכר, איך זה ניקרא)- 290, רוחב-כ-230, תא נהג עצמו ללא חלק נוסף למעלה - כ-190. ארגז לא מדדתי, אבל כל המשאית כ-7.80 אורך, וגובה כ-3 ומשהו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מכיר חבילות כותנה?

אם לא ,אז זה מין קוביה גדולה ,בסדר גודל של מכולה,שארוזה כמעט כולה בתוך ברזנט

אם אתה משיג כיסוי כזה אני מאמין שהוא יכסה את רוב המשאית ,אולי תצטרך להוסיף לו בד בחלק התחתון.

השאלה - איפה משיגים את זה?

פורסם

אני יכול להפנות אותך לגיסי, מנהל המפעל בקיבוץ ארז, שמייצרים דברים כאלה... אבל צריך לדעת שהדברים הנ"ל יקרים יחסית-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
כיסוי ל"בלה" של כותנה עולה בסביבות ה 50 ש"ח במנפטה שבצומת כפר ברוך.
50 ש" לכיסוי שמשונית בגודל של מכולה קטנה?! :roll:

אני בספק.

נראה לי שנשרו לך כמה אפסים בדרך.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

כיסוי של בלת כותנה הוא מברזנט הרבה יותר דק משמשונית,אבל בכל זאת לא חדיר מים.

ובקשר למחיר הכיסויי,זה נכון ללפני חודשיים,היו להם עודפים מהעונה שעברה ויכול להיות שעדיין נשארו ,צריך לברר שם..

פורסם

גנדי, כיסוי לבלה של כותנה זה לא מה שאתה מחפש.

הכיסוי מיועד לפרק זמן קצר של כמה ימים-שבועות. זה לא משהו שמחזיק לאורך זמן.

כיסוי כותנה גם אינו עמיד למים באופן מוחלט.

יש כיסויי כותנה משמשונית ויש מברזנט (שנקרא 12X12). הברזנט, גם אם הוא דוחה UV (מה שמייקר אותו בעוד כמה ש"ח למטר רבוע), עובר פוטואוקסידציה (מילה יפה למתבלה בשמש ומתחיל להתפורר).

אין לו יכולת "נשימה" ובסוף הוא יעשה יותר נזק מתועלת (בזמן הקצר, עד שיתבלה).

עדיף לך להזמין במידה הדרושה לך בתפירה אישית. לאורך זמן זה יצא לך יותר זול.

אופציה נוספת היא לרכוש כיסויים ישנים של טנקים או משאיות ריאו מעודפי הצבא. המקום להתחיל לחפש בו הוא "ל.כ" בצריפין. גם אם אין לו, הוא ידע להפנות אותך הלאה למקום הנכון.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • אחראי פורום
פורסם

ברק, בצבא מצאו פיתרון לנזק הזה בעזרת מפוחים,

הבד הוא לרוב אותו בד (אח"י למי שמכיר).

גנדי, המשקל הוא כלל לא שולי, מדובר בעשרות ק"ג ואולי אף מאות בודדו, לסדר גודל כזה.

צריך סוג בד בסגנון הכיסויים המוכרים למכוניות, רק יותר עבה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...