Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע החדש מורכב, הכל עובד כמו שצריך.... smiley2.gif

במקום המאוורר הרגיל הורכבו שני מאווררים חשמליים בעלי ספיקת אוויר גבוהה, תא המנוע נוקה מחשמל מיותר (למען האמת, היה די נקי... לא עבר את התעללות חשמלאי ארצנו...) ובשורה התחתונה... הנובה שוב נוסעת, בועטת (תרתי משמע), נוהמת, מגרגרת ובעיקר, מנגנת את מנגינת 8 הצילינדרים האהובה עליי מכל..... smiley36.gif

ליאור.

2006-06-25_181406_eng_c1.jpg

תזכורת למה שהלך שם קודם...

2006-06-21_212504_eng3.jpg

המאווררים החשמליים, שבין היתר מורידים קצת מהעומס על המנוע במקום המכאני ותורמים עוד כמה סוסים...

2006-06-25_181520_eng_c2.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה איכותי

כל הכבוד!

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

תענוג, פשוט תענוג.

מנוע ה 6 צילינדר הוא פשוט עגלה לאוטו הזה ובכלל, אם אפשר, אז למה לא?

פרוייקט פצצתי ביותר.

פורסם

ליאור - יום שישי אתה בא למפגש. הגיע הזמן שתחזיר עטרה ליושנה ותנהג ב-V8. :)

נראה טוב :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ליאור, יש לי שאלת קיטבג שמסקרנת אותי.

העניין הזה עם השתלת מנועים מרשימים כל כך, איך הוא מתיישב אצל האנשים הטובים ממשרד הרישוי, מסלול 1 בחולון וכו' ?

כי אני יודע שמידת הפתיחות שלהם לדברים שהם לא מבינים שואפת לאפס.

ארנון

נ.ב. נראה מדהים, למרות שהיא עדיין אמריקאית, כלומר את החיסרון הכי גדול שלה עדיין לא הצלחת לפתור... :mm_wink:

פורסם

מזל טוב תתחדש והעיקר שתהנה ממנו!! , נראה פצצה!!

גם אותי מסקרן מה חושבים על זה במשרד הרישוי... , אם אפשר לדעת..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...