Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לסבא שלי סוסיתא (מודל 64) ששכבה הרבה שנים במחסן ולא הניעו לא כלום. ואנחנו (אני ואחי) רוצים לדעת כמה יעלה לתקן אותה (רק מצב טכני) נראה לי שמנוע עוד נושם קצת אבל הברקסים נרא לי הלכו כמה אתם אומרים זה יעלה לי? תודה רבה. וראיתי את הפורום והוא באמת על רמה

אין כמו הבית (קארס פורום) :-)

פורסם

תמונה אחת שווה אלף מילים...

בקיצור, העלות יכולה להיות בין שקל אחד לבין 50K בדולרים/שקלים... הכל לפי כמות ההשקעה שאתה מיתכוון להכניס לתוך הפרוייקט הזה...

תעלה תמונות וברוך הבא!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מאיפה אתה בארץ ?

כאמור , תמונה שווה אלף מילים, ותלוי לרמה שאתה רוצה להגיע .

כאחד ששיפץ סוסיתא ,(לא למצב מושלם ) מכיר טוב את הרכב ויש כאן עוד כמה טובים

ובעלי ניסיון שיכולים לעזור . אם אתה זקוק לחלקים - צור קשר .

לפני התנעה רצוי מאוד לעשות טיפול כדי לא לגרום נזק למנוע אם עדיין מסתובב וכוחו במותנו .. :-)

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות תמונות אני לא יודע אם אני ישיג.

אבל את האמת אני כולה בן 13 שמת שיגיע הרשיון לדעת אם יהיה אפשר לנסוע בה תודה רבה לכם על התגובות המהירות.

פורסם

ואולי כדאי שתבדוק עם סבך את מכירת הסוסיתא לאספן רציני שישפצה באהבה ויחזירה לכבישים כרכב אספנות ולא שהיא תתגלגל ותתקלקל עד לפח האשפה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לבוקי שלום,

הסוסיתא עמדה הרבה שנים. יש לבדוק אם המנוע מיסתובב ידנית ואם לא צריך לעשות שיפוץ מנוע. לאחר מכן לשפץ את מערכת הבלמים שיפוץ יסודי.

לעזרה ותמיכה ניתן ליצור קשר או עם שותפי יורם או איתי.

להתראות,

אבי, סגן יושב ראש מועדון סוסיתא בישראל.

אבי 0523614260 יורם 0522577303

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

לפי דעתי אל תמכור -תסדר אותה לאט לאט עד שתקבל רישיון בעוד 4 שנים-ותשמור עליה.

אני נוסע יום יום ,כבר 13 שנה ,באופל קדט 72 (לא אספנות) שהיתה יד ראשונה של סבא שלי ז"ל .

בהצלחה

ניר

NIR .Y

פורסם

לדעתי זה פרוייקט לימודי מעניין לילד בגילך. לשפץ את הרכב בהדרגה תוך כדי למידה על הרכב ומערכותיו במשך 4 השנים הקרובות.

סוסיתא היא רכב פשוט להתחיל ממנו את הלימודים, ההנאה מהפרוייקט מובטחת.

אם תצטרך איזושהי עזרה בתהליך, אני סמוך ובטוח שתמצא אותה כאן בפורום.

בהצלחה, ואל תשכח לעדכן.

פורסם

תודה רבה לכם על כל העצות. אולי באיזו הזדמנות כשאני אהיה אצלו ננסה לראות מה הולך. תודה רבה.

• תוכן חדש...