Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרקס מקרטעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה מוזרה מהימים האחרונים: הרכב (סוברו רקס 83)נוסע חלק אבל לפני כמה ימים החלה בעיה מוזרה- פעם בכמה זמן פתאום הוא חוטף "בעיטה" ובולם את עצמו(מכה כמו כשזורקים קלאץ' במהירות), וממשיך לסוע כרגיל, התדירות של התופעה החלה לעלות, עד שאתמול בצהריים הוא נכבה לי ברמזור וכשסגרתי סוויץ וסובבתי להתניע מחדש לא היה כלום-שום נורות ביקורת ,שום סטרטר, האוטו לא הגיב(מזל שברכב מאחורי היה רולה אחד שהציע לעזור לדחוף לצד...:-) ) , ניסיתי להתניע -כלום, עוד דקה וניסיון נוסף-שום תגובה, חיכיתי חמש דקות ואז הרכב התניע כאילו כלום לא קרה ... ,בערב בנסיעה חזרה הוא נסע בסדר ושניה לפני שחניתי פתאום חזרה התופעה ,אבל הפעם הוא התניע אחרי חצי דקה ...

מה הכיוון האפשרי לתקלה?

(שאלתי גם בפורום הטכני לעוד דעות...)

פורסם

חוטי הצתה? פלגים?

אולי יש לך בריחת ניצוץ מהכבל שמחבר בין הכויל למפלג.

תבדוק שכל החיבורים של חוטי ההצתה מהודקים כמו שצריך (רק תבדוק את זה שהרכב מכובה - לא נעים לחטוף זרם והתכווצויות בחזה...:onfire:)

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר - זה נראה כאילו שיש לך איזו בעיה בחשמל! כלומר, אם אתה אומר, שאחרי שנכבה - כאילו לא היה בכלל חשמל (זה מה שהבנתי) - אולי תבדוק דבר ראשון את החיבורי הכח באיזור המצבר- אולי יש שם משהו, שעם הרעידות מתנתק, או משהו. מוזר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לפי האזהרה שלך נראה שיש לך ניסיון בחטיפת זרמים.:-D

אם הייתי מקבל שקל על כל פעם שהתחשמלתי מהכויל בפיאסטה, היום היו לי שלושה שקלים.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

תודה על התגובות, אז ככה: לא ציינתי שאתמול בצהריים אחרי המקרה הזמנתי שגריר שיבדוק את הרכב והוא אכן חיזק לי את האומים של החוטים למצבר (כמו שZVIR המליץ לי לעשות במפגש לפני שבוע ולא הספקתי אחרי כל הריצות ברח' המסגר השבוע לחיפוש חלקים...), אבל מאוחר יותר ,בנסיעה חזרה כמו שכבר ספרתי זה חזר על עצמו ככה שאולי זאת לא הבעיה...

לנדב-זאת אכן הכסופה מהמפגש- (הנה היא באחת מהתמונות שהעלתי בשירשור על המפגש סובארו)

http://img62.imageshack.us/img62/8301/aaa2011kc.jpg

פורסם

נשמע כמו בעיה של הצתה

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
האם יש למישהו רקס ישנה, מהעגלגלות?
-עם המנוע האחורי ומראות על המכסה מנוע (הבגאז') מקדימה?

- תרגיע, אני ראשון בתור! :-):twisted::lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בדוק חיבורי מצבר .דבר נוסף בדוק שכבל המינוס מחובר היטב לגוף,רצוי להוסיף כבל נוסף מהנעל כבל מינוס על המצבר למנוע ישירות או לגוף הרכב.

פורסם
תודה על התגובות, אז ככה: לא ציינתי שאתמול בצהריים אחרי המקרה הזמנתי שגריר שיבדוק את הרכב והוא אכן חיזק לי את האומים של החוטים למצבר (כמו שZVIR המליץ לי לעשות במפגש לפני שבוע ולא הספקתי אחרי כל הריצות ברח' המסגר השבוע לחיפוש חלקים...), אבל מאוחר יותר ,בנסיעה חזרה כמו שכבר ספרתי זה חזר על עצמו ככה שאולי זאת לא הבעיה...

לנדב-זאת אכן הכסופה מהמפגש- (הנה היא באחת מהתמונות שהעלתי בשירשור על המפגש סובארו)

http://img62.imageshack.us/img62/8301/aaa2011kc.jpg

חבר יקר

כדאי שתעשה את כל הדברים שהמלצתי לך ....

אחרת הרכב הכי אמין בעולם, סובארו רקס יעצור...

ואם אתה לא יודע...תתיחל לקרוא באינטרנט ריך מטפלים באוטו..יש גוגל בשביל זה...

בהצלחה...

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...