Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר שבת בי-ם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, היום ביקרתי אישית בשפלה...לבדוק אחד לאחד שאיש לא חושב להבריז...אז יש מישהו שאישתו לא מרשה לו....השני מפחד מהעליות במיוחד מהקסטל...השלישי לא בטוח מה התוכניות שלו (עלק)....והרבעי פוחד להיתברבר כי ירושלים השתנתה...אגב כולם למדו באוניברסיטה פה...

אז לידיעת כולם:

1. מאז תחילת שנות התישעים מבוצעת בניה מסיבית ושיפור הכניסה לי-ם...ועלית הקסטל המיטולוגית הונמכה ויושרה בכמה מעלות טובות...כך שתרוץ אחד נפל.

2. העליה לי-ם אינה רק מפגש חברתי לחברי המועדון, היא בקלות יכולה להפוך ליום בילוי לכל המשפחה, שמשלב פעילות לילדים ולהורים בכל הגילאים, ולזוגות רומנטיים, שוחרי הטבע והחיות יופנו לאחר הקפה והעוגה של הבוקר, לביקור בגן החיות. חובבי הארכיאולוגיה ומשפחות מטיבות לכת, יופנו לאתרים ארכיאולוגים בסביבה. חובבי מורשת ישראל, ישלבו ביקור ע"י הכנסת וביקור במוזאון ישראל. חובבי הקניות והמזכרות, יופנו לעיר העתיקה. וחובבי המזון והאטרקציות, לכיוון שכונת עין כרם...בקיצור אף אחד לא צריך לדעת את הסיבה האמיתית לעליה לי-ם, כל אחד יבליט את החלק שימצא חן בעיני הפיקוד....

3. באירוע הושקעו מחשבה ומאמצים רבים, על מנת לנסות ולעורר חברי מועדון רדומים ואחרים שקולם אבד במשך השנים...ולנסות ליצור פעילות ועניין לחברי המועדון שלא מגיעים למפגשים אחרים.

4. מחכים לכולם מחר...תרוצים לא יתקבלו-הירושלמים

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

איזה יופי, מצאתי עוד מישהו שמנהל שיחות עם עצמו...:)

היה טוב לראות אותך כחול המדים

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
ואותך כחול העיניים.....
עיניים אגם כנרת הלא כן?
  • תוכן חדש...