Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו עובר באיזור ראש העין מחר בדרך לירושלים - אני מחפשת לי טרמפ :)

תודה מראש

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מתי המפגש בירושלים מחר?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ב-10.

אבי

שאלת תם [והתעלקות] - מדוע בסופי השבוע המארגנים מתעקשים לערוך את מפגשי הרכב בשעות הבוקר דווקא?

האם אין מבין המארגנים שמבלה ויוצא בסופ"ש?

יום שבת הוא יום כל כך יפה, מארבע-חמש אפילו נעים למדי...

לשיקולכם

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נסיך יקר...(אני מקווה שהחתימה שלך אינה מעידה על בעליה...כוונת המשוררת רחל, בדי ימיה היתה אחרת)

שעות הבוקר לבילוי זה נבחרו מראש, כיוון שלאנשי השפלה העליה לרגל לי-ם כרוכה במאמץ פסיכולוגי אדיר, וניצלנו את שעות הבוקר בהם עדיין רוב התל אביבים שרויים בנימנום קל, המסייע להם להתגבר על בעייה זו...אצל החברה הצעירים אדי האלכוהול מהבילוי הלילי עדיין משפיעים ויש כאלה שבחרו לסיים ערב מוצלח דווקא בי-ם...בעלי המשפחות יהנו מיום בילוי מוצלח לכל המשפחה, ויחזרו בערב לעיר האורות הילדים העייפים ילכו לישון וההורים "יחליפו חוויות על היום שעבר"...ללא חשש... אם אתה מבין למה אני מתכוון......

אגב כמי שהיו לו בילדותו כמה וכמה חוות נמלים, אני יכול להעיד כי עולמה של הנמלה רחוק מלהיות צר...זה רק נקודת ההשקפה שלה נמוכה מאוד....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

באסה... התעוררתי רק ב-2:30 בצהוריים היום...:oops::x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
באסה... התעוררתי רק ב-2:30 בצהוריים היום...:oops::x
חתיכת @##$%%^&גרמת למישהי לנאחס, מילא אני תקועה בעבודה, אבל היא???? יעלה לך ביוקר

מי ישן עד שתיים וחצי? ביזבזת חיים....:wink:

גנאדי, הכל בא מאהבה

אירית

פורסם

לא נורא :)

יהיו עוד מפגשים בירושלים - אני מקווה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לא נורא :smile:

יהיו עוד מפגשים בירושלים - אני מקווה...

יהיו ועוד איך, כמו גם ביעדים אחרים, אני מבקשת מחברי מועדון שמעוניינים להתנדב לעזור ליצור איתי קשר, הטלפון מצוייין בקלאסיקון שהגיע אליכם לאחרונה, אני זמינה מ21:00 עד 02:00

אירית

פורסם
חתיכת @##$%%^&גרמת למישהי לנאחס, מילא אני תקועה בעבודה, אבל היא???? יעלה לך ביוקר

מי ישן עד שתיים וחצי? ביזבזת חיים....:wink:

גנאדי, הכל בא מאהבה

אירית

:twisted: הלו, מי ישן עד 2 וחצי - אלו, שיודעים, שאמורים לעבוד בערב מוצ"ש, עד הבוקר, והלכו לישון ב-2 בלילה לפני זה! :shock::snipersmi:loco::fist:

פורסם

השעה 7:44- אני ער מאתמול ב-14:30... (ואהיה ער לפחות עד 7-8 בערב:x ) מי אמר - ישן יותר מדי?:shock::?:

• תוכן חדש...