Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינני מתיימר להיות מומחה בייבוא חיפושיות מאירופה אבל אם אתה רוצה להוזיל עלויות לא פשוט יותר לקנות אחת בישראל? יש שפע אדיר של חיפושיות,בכל הרמות ובכל טווחי המחירים,אלא "היקרות" נמכרות בסוף בפחות ממה שדורשים וברוב המקרים בפחות ממה שיעלה יבוא של רכב במצב מקביל,כאן יש לך אפשרות למשש את הסחורה ולבדוק אותה וגם לנהל מו"מ בשפה ובמנטליות שאתה מכיר.

אני חושב שככלל,שווה לייבא מה שלא מוצאים בארץ.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מצטרף לשאלה, יש לי קרובי משפחה בארה'ב.

ולדודי יש שם פורד מוסטנג שנת 65 שעברה שיפוץ כללי הכולל מנוע חדש, פחחות וצבע, הגדלת הגאנטים...וכן הלאה..

רציתי לדעת מה אני אמור לעשות על מנת להביא אותה ארצה? והאם זה בכלל משתלם כל הייבוא הזה?

תודה!

פורסם

צודק אלא אם זאת חיפושית קבר' או מהשנים המוקדמות...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בעיה אין בארץ כמעט בכלל חיפושית קבריולט ומה שיש רוצים 30000 על משהו שנראה כמו גרוטאה.

בגרמניה ניתן לרכוש קבריולט משופץ פיקס ב 1000 יורו 1500 יורו

רק שאין לי מושג לגבי עליות הובלה וכ..

פורסם

על מחיר הרכב תוסיף כ-1000$ עלויות הובלה

בהנחה שתביא רכב במצב 5 לפי מחירון קראוס אז המכס יהיה כ-15000-20000 ש"ח.

כל ההוצאות בארץ כ-1000$.

כלומר לרכב במצב 5 תשלם בנוסף למחיר הקנייה כ-25000-30000 ש"ח.

מציע לך לערוך חיפוש וללמוד מעט יותר על ייבוא ולאחר מכן לשאול ספציפית.

בהצלחה

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
מצטרף לשאלה, יש לי קרובי משפחה בארה'ב.

ולדודי יש שם פורד מוסטנג שנת 65 שעברה שיפוץ כללי הכולל מנוע חדש, פחחות וצבע, הגדלת הגאנטים...וכן הלאה..

רציתי לדעת מה אני אמור לעשות על מנת להביא אותה ארצה? והאם זה בכלל משתלם כל הייבוא הזה?

תודה!

רכב כזה במצב טוב מאוד,כמובן לאחר שיפוץ כללי ממש , אבל ממש לא שווה\כלכלי לייבא מפני שרכב כזה שגם כך הוא די יקר , המכס בארץ יהיה לא שפוי!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לא מעניין את רשויות המכס אם קיבלת את הרכב במתנה, או בחצי-חינם. את תשלום המכס הם יקבעו לפי שווי הרכב במחירון קראוס.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...