Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסף אלפא-סוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך החיפושים אחר חומר לגבי ה-TROFEO של האלפא-סוד נתקלתי בבחור ההולנדי הזה שהשגעון שלו זה לאסוף אלפא-סוד ...יש לו כרגע 13 כאלו ...

תסתכלו באתר שלו -

http://homepage.mac.com/alfasud1972/Menu3.html

תהנו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אתה רץ עד הולנד? :wink:

יש בחור ביוקנעם עם 6 סוד וספרינט אחת.

אם את רוצה את פרטיו, בפרטי בבקשה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • אחראי פורום
פורסם
למה אתה רץ עד הולנד? :wink:

יש בחור ביוקנעם עם 6 סוד וספרינט אחת.

אם את רוצה את פרטיו, בפרטי בבקשה.

נהיינו חברים...אף אחת לא למכירה.

ותוסיף 164 לאוסף...

עריכה: איזה סודים מדהימות יש לו ...

אבל הוא גנב לי את הצביעה של הג'נטים! :smile:אגב, בדיוק כאלה מאותתים אני מחפש!

DSC00477.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני מאמין שאם היא הייתה מוכרת אז היינו יודעים וזה היה מפורסם בלוח (לא חושב ככה?) אם היא תהיה למכירה אני מאמין תעלה הרבה כסף ובצדק.

בכל מקרה בלוח ראיתי 5 ספרינטים (ביד שניה)

שלי, של הראל (מומלץ להתקשר לברר), של עוד בחור אדומה שהיא אצלו אם אני לא טועה 5 שנים (דיברתי איתו) אדומה עם סאן רוף, קוני קדמי, חלודה פה ושם, מצב פנים לא משהו אבל סה''כ נשמע בחור שיודע מה יש לו ונשמע שהרכב גם טופל טוב, יש עוד רכב של ערבי או בדואי, צבע שחור, הרכב שנת 84 והוא בעצם מאוד יחודי! סרן דיסק מאחורה בספרינט + הסרן הקדמי יותר חזק ושם חלקי מתלים כבר מקבילים לסוד בלבד (בולמים וכו')

ויש עוד אחת שאין לי מושג עליה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בכל מקרה בלוח ראיתי 5 ספרינטים (ביד שניה)

שלי, של הראל (מומלץ להתקשר לברר), של עוד בחור אדומה שהיא אצלו אם אני לא טועה 5 שנים (דיברתי איתו) אדומה עם סאן רוף, קוני קדמי, חלודה פה ושם, מצב פנים לא משהו אבל סה''כ נשמע בחור שיודע מה יש לו ונשמע שהרכב גם טופל טוב, יש עוד רכב של ערבי או בדואי, צבע שחור, הרכב שנת 84 והוא בעצם מאוד יחודי! סרן דיסק מאחורה בספרינט + הסרן הקדמי יותר חזק ושם חלקי מתלים כבר מקבילים לסוד בלבד (בולמים וכו')

ויש עוד אחת שאין לי מושג עליה.

עמית.

תקרא את זה (כולל הלינקים שבפנים), דיברנו שם על כל הספרינטים שציינת:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95214&page=1&pp=15&highlight=%F1%F4%F8%E9%F0%E8

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
תקרא את זה (כולל הלינקים שבפנים), דיברנו שם על כל הספרינטים שציינת:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95214&page=1&pp=15&highlight=%F1%F4%F8%E9%F0%E8

ברק מה שמצחיק הוא שלבחור הזה יש ספרינט יחודית!, כל ספרינט היא יחודית אך זאת ממש מיוחדת וממש נדירה!

סרן קדמי חזק יותר ואחורי חזק יותר + בלמי דיסק מאחורה ואני בטוח שעוד הרבה דברים!

הבחור רוצה להחליף את הסרן דיסק לסרן תוף בגלל שיש לו בעיה עם הבלם יד! הוא גם לא מוצא סוד לפירוק. נראה לי בחירה של הדרך הקלה אבל להרוס אוטו כ''כ יחודי בגלל בעיה כזאת?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ברק מה שמצחיק הוא שלבחור הזה יש ספרינט יחודית!, כל ספרינט היא יחודית אך זאת ממש מיוחדת וממש נדירה
אתה רוצה לספר לי על זה?

:twisted::biggrin2: ....

זו הספרינט שהייתה לי (כנראה לא קראת את הלינק המצורף בעיון), או בשמה המלא: אלפא סוד ספרינט וולוצ'ה.

פורסם
אתה רוצה לספר לי על זה?

:twisted::biggrin2: ....

זו הספרינט שהייתה לי (כנראה לא קראת את הלינק המצורף בעיון), או בשמה המלא: אלפא סוד ספרינט וולוצ'ה.

לא הבנתי שזאת הייתה שלך, פשוט הבחור אמר שהיא כבר הרבה זמן אצלהם.

לא חושב להחזיר אותה? (אני דיי בטוח שהמחיר הזוי אבל בכל זאת)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שרשור ישן? אני יודע.

הרכב לא ממש מקורי? אני יודע.

הרכב לא נמצא בישראל? אני יודע.

אבל באמת שהייתי מוכרח.

הרכב כרגע עומד על כ-11,000 ש"ח, כשהמחיר אליו שואף המוכר להגיע הוא כ- 19,000 ש"ח.

עמוד המכירה שלו ב trademe (מין שילוב ניוזילנדי בין יד2 לאיביי)

http://www.trademe.co.nz/Trade-Me-Motors/Cars/Alfa-romeo/auction-94674854/k-670150.htm

(הכי משעשע- המוכר קורא לחישוקים המקוריים "חישוקי טלפון חוגה" :lol: , האמת, קלע בול).

אז בהקדשה מיוחדת לאליבבה איתי סמוראי ודובי - סוד TI 1983:

81681956lo0.jpg

17103742bi5.jpg

88234179mt2.jpg

57761285lq9.jpg

86875674qz2.jpg

60526180bh3.jpg

• תוכן חדש...