Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע ה-6 צילינדרים טורי של הנובה הלך היום לעולמו, עקב סדק בראש המנוע... מנועים כאלו לא ממש שווה לתקן וכדאי תמיד לקחת מפירוק.

אבל...

אם כבר.. ;-)

מנוע V8 בנפח 5700 כבר מחכה להתקנה בימים הקרובים, בשילוב עם גיר חדש (4 הילוכים 700TH) ועוד כמה פינוקים....

הגיע הזמן להחזיר עטרה ליושנה...

אה... ועוד משהו.. זוכרים שאמרתי שאני אשאיר את הנובה כפי שהיא מבחינת פנים הרכב וכו'? טוב נו, ניסיתי, התאפקתי, לא הלך... כל פנים הרכב מוחלף בימים אלו לחדש לגמרי, בעיצוב Custom, לרבות דש-בורד שמעוצב ונבנה על-פי עיצוב קצת שונה, בבנייה אישית...

תמונות ועדכונים יגיעו לפי בקשה :)

ליאור.

סתם תמונה של הנובה, בלי קשר לכלום :

P1000207.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

"לרבות דש-בורד שמעוצב ונבנה על-פי עיצוב קצת שונה, בבנייה אישית..."

למה היתכוון המשורר באומרו זאת,כמובן בגיבוי תמונות.

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
"לרבות דש-בורד שמעוצב ונבנה על-פי עיצוב קצת שונה, בבנייה אישית..."

למה היתכוון המשורר באומרו זאת,כמובן בגיבוי תמונות.

שחר.

כמו שזה נשמע... ;-) בנייה לפי רעיון עיצובי שיש לי, מסגרות מתכת, פיברגלאס, שעונים, כל הבלאגן... תמונות יבואו עם התקדמות התהליך.

אוכלי הנבלות כבר פה... ;-) מתי אני בא לקחת?
מחר המנוע בחוץ, בוא לשדוד חלקים :)

כמה תמונות של הלפני וקצת מתהליך הפירוק... החשמל יעבור ניקוי/שיפוץ/שדרוג וכן גם תעלות המזגן ויתר מה ש"מתחבא" מאחורי הדש-בורד...

Nova_int1.jpg

Nova_int2.jpg

Nova_int3.jpg

Nova_int4.jpg

Nova_int5.jpg

Nova_int6.jpg

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

"לפעמים המרק הוא רק תירוץ"

בהצלחה, ליאור (מנצל ההזדמנויות) ברוך.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אים זה מעניין אותך יש לי מנוע 5 ליטר נהדר של קפריס 92

המנוע עדין ברכב אפשר להניע

2400 שח 0522497344

יום טוב

פורסם

רק תגיד לי מאיפה לכל השדים והרוחות אתה מוצא זמן לכל הדברים האלה...או שאתה סובל מפיצול אישיות וככה יש לך יותר זמן?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
רק תגיד לי מאיפה לכל השדים והרוחות אתה מוצא זמן לכל הדברים האלה...או שאתה סובל מפיצול אישיות וככה יש לך יותר זמן?-רן
מה שעוד יותר מדהים שהבנאדם נשוי :shock: .

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
ליאור איזה מנוע יכנס?

V8 מודל חדש יחסית ( Center Bolt ) עם סעפת TBI שכבר היום הוחלפה ל 4bbl, עם 4 ברגים בקראנק, בריא למדי ;-). הגיר יהיה כאמור גיר TH700r4, 4 הילוכים, עם קיט חיזוק, משאבת 12 שיניים ועוד כל מיני פינוקים....

היום/מחר אני מקווה לסיים את העבודה על מערכת החשמל והקוסמטיקה בתא המנוע וחבר (איציק - קמארו+קורבט - אומן אמיתי בכל מה שקשור למכוניות אמריקאיות... פרטים למעוניינים בפרטי) יהיה זה שישתיל לי את המנוע+גיר ברכב.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...