Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשבוע קנתי את הרכב הראשון שלי. זהו אוסטין מטרו ואני רוצה (=מבקש) לקבל עליה מעט פרטים ועצות לשיפורים. הפרטים של האוטו הם: שנת 89, מנוע 1.3 ליטר, והקילומטררז' הוא 175 אלף.

הרכב היה של סבא של חבר ולכן הוא במצב די טוב :-).

austin metro 1.3hl אהבה הכי גדול ברכב הכי קטן :grin: ,

כול החיים שבניתה יוכולם להרס בשנייה אז תוריד את הרגל מהגז ותן לי לחתוך אותה בשקט, http://aviadsolomon.hevre.co.il

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל- תתחדש!

ת'כף כל "אנשי המיני" ייתעוררו, ויסבירו לך הכל על האוטו! :wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני מקבל את המצלמה שלי רק בשבוע הבא.אז מתי שאני יקבל אני יפרסם

כול החיים שבניתה יוכולם להרס בשנייה אז תוריד את הרגל מהגז ותן לי לחתוך אותה בשקט, http://aviadsolomon.hevre.co.il

פורסם

תתחדש!

מכונית חמודה מאוד (למעט בעיית הבולמים...) שזכיתי לנהוג בה כ- 200,000 ק"מ עד שמישהו החליט להשבית לי אותה.

דרך אגב רוב מנועי המטרו עושים את מלאכתם בתוך מכוניות מיני...

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

מנוע כמו של מיני ונסיעה כמו בכדור פינג-פונג הייתה לי כזאת וכל הזמן ברח לי גז מהבולמים .

בעיה בקלאצ' לא מצאתי אז החלפתי את האוטו בטנדר סובארו

חוצמיזה האוטו נוסע כמו טיל המנוע (1300 סמ"ק ) מעיף את האוטו שכמעט לא שוקל כלום .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

הייתה לי כזאת כאשר שירתתי כחייל [לפני המון שנים...לפני שהמציאו את האבק :-D ]

מבחינת שידרוגים החלפתי את המניפולד הסטנדרטי שלה במניפולד של MG [עם שני קרבורטורים כפולים]

הרכב היה פגז אבל שתה דלק כאילו אין מחר.

מבחינת בולמים כמו שהזכירו הרכב מגיע עם בולמי גז דחוס [מאוד קופצני] וברגע שהגז בורח אתה יכול לקבל מכה מהגג של הרכב אם אתה לא חגור [מניסיון רע ומר]

לגבי הגיר פה הרכב גמר את חייו [הקארטר במנועים הללו הוא גם תיבת ההילוכים ,ולאחר כשבוע של נסיעה עם רעש לא מוזר ,בדיעבד זה היה מיסב משוחרר בגיר /קארטר שיצא ודפק את המנוע]

וזהו.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

את האמת יש לי בעיה אחת עכשיו איתה על הראש הבולמים הקידמים יצא להם הנוזל .פשוט נשפך החוצה ואיני יודע כמה תהיה עלות התיקון למי שהוא יש איזה שהיה דעה בעיניין

פורסם

קודם תתחדש

אוטו מאוד נחמד היה לי את הפס יצור האחרון שנת 90 יד 4 עם 85 ק"מ ממש חדשה

היה גם מזגן

לא היה לי אותה להרבה זמן ולא נסעתי איתה המון אבל הנסיעות הקטנות היו ממש חוויה

עד שתרמה את ליבה למיני שלי

ועוד המון חלקים

תהנה מתי שתירצה למכור תיצור קשר

אם אתה צריך כמה חלקים שנישארו לי ולא מכרתי עדיין אתה יכול ליכתוב

תתחדש גבר אתה חלק מאנשי המיני עכשיו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

קצת נוסטלגיה....

רכב ששירת אותי בתקופת הצבא, רכב מצויין ואמין, קניתי אותו עם 47,000 ק"מ, ב 6000 ש"ח. נסעתי שבוע, החלפתי 2 בולמים אחוריים חדשים מהניילונים, עלו עוד 5000 ש"ח. הכל לפני יותר מ 10 שנים כאמור.

אני לא ממליץ לשים בולמים משומשים, ההבדל בקפיציות של הרכב היה עצום עם החדשים, אבל הרכב נשאר קופצני מאד. שים לב לא לנסוע אם הרכב יורד, הגז יוצא מהבולם ואז אתה בעצם שוחק את הבולם כנראה עד שהוא מתחיל לנזול...

• תוכן חדש...