Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירי חלקים ?

עלויות אחזקה יקרות?

או הגיוניות?

צריכת דלק?

תודה,

אדריאן.

נ.ב.

אני יודע שלא הייתי ספציפי לגבי דגם , אך בכל זאת ...

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
הוא יפה הוא דורש השקעה ותתיעץ עם עמיתקס מהפורום ממוחה בתחום או תעלה איתי בהזדמנות במסנג'ר לשיחה משולשת-רן
אתה רוצה מנאז' במסנג'ר?

BRING IT ON !!

ובכ"ז מישהו יכול להוסיף מידע?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

איזה מישהו פעם אמר לי שיש מוסך מורשה בארץ של BSA, שנמצא האזור המרכז ואת שמו אני לא זוכר, אבל נראה לי שקוראים לו זומזום או משהו בסגנון. לא מצאתי אותו בדפי זהב, אבל אם הוא אכן קיים אני בטוח שמישהו פה מכיר אותו. שלח לי ה"פ אם אתה רוצה את הטלפון של הבחור שאמר לי את זה (הדיבור איתו על אחריותך בלבד, אני בספק אם הוא בכלל זוכר אותי, במקרה הטלפון שלו שמור אצלי בפלאפון).

בהצלחה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
איך הגעתה לזומזום?

קוראים לאיש ולאגדה מרדכי או בכינויו - ביזביז

03-6881476

ביזביז נשמע יותר הגיוני מזומזום...:-)

פורסם

לך תעשה סיבוב בת"א באיזור שדרות הר ציון\ קיבוץ גלויות \ מסילת ישרים.

ברדיוס של כמה מאות מטרים תזהה שם כמה בתי עסק ומוסכים עם בריטיים ישנים על המדרכות.

פורסם
לך תעשה סיבוב בת"א באיזור שדרות הר ציון\ קיבוץ גלויות \ מסילת ישרים.

ברדיוס של כמה מאות מטרים תזהה שם כמה בתי עסק ומוסכים עם בריטיים ישנים על המדרכות.

משהו ספציפי?

כי אני מסתובב שם כמעט כל יום , אבל לא רואה משהו בסגנון.

פורסם

בשד' הר ציון פינת ק. גלויות יש חנות של אדם מבוגר חביב שדיברתי איתו פעם (סמוך לצמיגי זיתוני או משהו כזה), אני זוכר עוד מוסך באחת הפניות הראשונות ימינה מרח' מסילת ישרים (כשנוסעים בו צפונה) שהיו לידו כמה כלים בריטיים ישנים על המדרכה, ועוד משהו ברחוב שמחבר בין מסילת ישרים להר ציון.

אני מאמין שאם תעשה שם סיבוב ברגל (20 דקות הקפת את כל האיזור), בכל חנות שתשאל (אפילו מכולת) יגידו לך בדיוק איפה נמצאים מוסכים שמטפלים באופנועים ישנים.

פורסם

תודה , אני אעשה את זה !

נ.ב.

ד"ש לאופיר:wink:

פורסם

הייתי .

היו שני BSA , אחד 42 אחד 52 , על כ"א רצה 22 אלף , נראה מוגזם , למרות שהם נראים יחסית טוב ונוסעים.

מסתבר שזה "ביזביז" , אגב.

• תוכן חדש...