Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש קפה ומצב רוח ירושלמי, ב- 24.06, בין השעות 10:00-12:00, בקפה- מסעדה של בית ההארחה , הכנסייה הסקוטית ( מעל לסינמטק י"ם), רח' דוד רמז 1, י"ם. טל' 026732401.(מפה ניתן למצוא באתר של בית ההארחה-

(http://www.scotsguesthouse.com.

במקום נוף עוצר נשימה: הקפה משקיף מכיוון דרום מערב על חומות העיר העתיקה, גיא בן הינום, מגדל דוד ועוד. הגישה למקום נוחה בכל שעות השבת.

יש אפשרות למזנון פתוח וגם לקפה ועוגה. חברי המועדון יקבלו 10% הנחה כנגד הצגת כרטיס חבר.

חנייה: יש בשפע ( בערך ל-50 רכבים), החניון במתחם סגור, מוצל ומאובטח ע"י מצלמות לרכבי אספנות בלבד.

מארגן האירוע: יורם עוזרי- חבר מועדון ותושב י"ם. (חברים ירושלמים המעוניינים לסייע יכולים לפנות ליורם).יורם יחלק מפות עם מסלול הנסיעה בירושלים ב- 09:15, ברח' שד' שזר (בפנייה מרח' שד' האומה), ליד בנייני האומה.

עם הגעת השיירה לטיילת שרובר תצולם תמונה קבוצתית של החברים!

יציאה מרכבת צפון בשיירה ב-08:15. אנשי קשר: נחום - 0545211658, מתניה- 0524472256, דרור - 0546768333.

לחברים הירושלמים (וישנם רבים כאלה)- מצפים לנוכחות משמעותית שלכם!

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

שלום!!!

יש לי 2 רכבי אספנות שאיתם אוכל להגיע.

אך אני לא חבר במועדון ה-5 (ואני גם לא מעוניין).

האם יותר לי להיכנס גם כן?

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

פורסם

לבוא לאירוע תוכל גם תוכל (ואולי גם תשנה את דעתך לגבי ההצטרפות למועדון) לרכבי האספנות לא נוכל לדאוג למקום חניה כי המקום בחניה הסגורה מוגבל, ולכן בחניה הזאת יוכלו לחנות רק חברים שחברותם במועדון החמש בתוקף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תרים טלפון ליורם עוזרי הירושלמי המארגן את האירוע, הוא וודאי ישמח לסייע לך בטל' 052-2285020

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא חבר במועדון ה-5 (ואני גם לא מעוניין).

האם יותר לי להיכנס גם כן?

למה אתה רוצה להגיע? המועדון הוא מועדון חברים, והמפגש הוא מפגש חברים.

אם אתה לא מעונין בחברתנו, למה לך להגיע?

אם אתה מעונין בחברתנו, למה אתה לא מעונין להצטרף למועדון?

נמרוד

פורסם

למה שלא תגיעו, חברי המועדון מהצפון דרום מרכז, ארוע ראשון של הירושלמים, ממולץ לעשות מאמץ ולהגיע, המון אפשריות לבילוי לכל המשפחה מזג אוויר מושלם, אוירה אחרת...מי שרוצה המלצות להמשך היום לבלוי בי-ם כולל העיר העתיקה, מוזמן לדבר איתי...בואו...למרות שתמונות מובטחות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הלוואי והייתי יכול להגיע , עליזה שלי עושה קצת צרות אז אני חושש לבצע נסיעה חד כיוונית .

בכל מקרה אני אנסה להגיע למפגש של פיאט בחיפה ( אני חושב שזה היום )

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
אז איפה אני מחנה ? אני בא עם המודרנית!
יש הרבה מקומות חנייה בקירבת מקום...ובניגוד למקומות אקזוטיים אחרים, תל-אביב למשל... אין דוחות עירייה בשבת...והמשטרה.....רן

* למעוניינים: משכנות שאננים, תחנת הרוח, הכירכרה של מונטיפיורי, גן הפעמון, טיילת ארמון הנציב שכונת אבוטור,הסינימטק, הר ציון, מגדל דוד, העיר העתיקה, במרחק הליכה קצר..מהמקום ואין צורך ברכב ניתן להגיע בהליכה לכל מקום!

uncle-sam-i-want-you.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...