Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון נפתחים הרבה שרשורים על מכירות באיביי.

על מנת שיהיה לנו יותר נוח ,החלטתי לעשות תר'ד מרוכז של מכירות מעניינות באייבי.

אז הנה הוא לפניכם .

משהו מעניין ומיוחד? פרסמו...:-P

פורסם

מצטרף להצעה / בקשה.

קצת נמאס לי לפתוח ת'רדים שכותרתם פורשה (או 850 ספיידר...) ב- 500 ש"ח, ולגלות בפנים

שזו מכירה באיביי, בארה"ב (לפני מסים והובלה), וזהו מחיר פתיחה בלבד.

:turn-l:
פורסם

באותו עניין...

היכן ניתן למצוא מדריך מלא ומפורט של קנייה מאיביי כולל פתיחת חשבון ב-paypal ?

אולי מישהו פה יכול לכתוב מדריך כזה מניסיונו?

ג'וני (שצריך לקנות מיכל דלק ל-bmw r80g/s pd ולא סגור על כל נושא האיביי...)

תודות לעוזרים

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

תודה קובי :ok:

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

מומלץ בחום, אך ורק לשלם עם PAYPAL, למקרה שהחבילה לא תגיע או במקרה שנופלים על נוכל.

היו לי לפחות 3 מקרים בהם לא קיבלתי חבילה והמוכר\נוכל, לא ענה לי למיילים.

תודות ל PAYPAL קיבלתי את כל הכסף חזרה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

מצטרף להמלצה של התשלום ב - PAYPAL בלבד, גם לי קרה מקרה כזה והודות ל PAYPAL הכסף הוחזר.

כמו כן, הנה עוד אתר טוב שמדבר על הנושא (כמדומני, כבר היה פה פרסום שלו בעבר, בשמו הקודם)

http://www.e.tip4bet.com/

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

יש המון בעיות עם פאיפל. ה"החזר" מתקבל במקרה ולמוכר יש את הכסף בחשבון. הוא יכול תמיד לברוח ולקחת אותו

לא סתם נפתח

http://www.nopaypal.com

אבל כרגע זו האופציה הטובה ביותר בשבילנו.

• תוכן חדש...