Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפניות שקיבלתי - אני פותח את השרשור ואתם מוזמנים לדווח ולהעלות תמונות (זאב אתה מוזמן להיות הראשון).

לצערי לא יכולתי להיות שם... אז גם אני אשמח לדעת איך הלך.

אלון.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צהריים טובים לכולם,

אני רוצה להודות על אירוע לברוך שליט , רמי לימון , ג'אי בן ארי וכל מועדון מירוצי ישראל על הארגון של האירוע,אני אישית חושב שאם אירוע לאירוע הרמה של ההתארגנות עולה,והבטיחות מעל הכל.

וכמובן לעמותה שלנו !נהגי מירוצי ישראל!

למרשלס,טוב לראות אתכם שוב פעם אצלנו באימונים ולכל שאר הצלמים העצמאים, שפוקדים את האירועים .

בקשר למסלול עצמו,בראלי כמו שבראלי יש הרבה סוגי מסלולים והפעם הגענו למסלול כזה שכלל בו בולדרים,ירידה מצלע הר,קטעים ארוכים של קולסלות(רשמתי נכון?) ושל אספלט,ואני חייב להודות שזהו המסלול הכי מאתגר שבו נהגתי, ולא מבחינת הטכניקה(טוב גם כי עדיין היו פניות וכו) אלא מבחינת כיצד לעבור את הבולדר הבא בלי להעיף חלקים מהמכונית.

אני מקווה שמי שפרש כמוני עקב "בעיות יצרן" (כמו שצבי לייט אומר) שלום לו ולמכונית.

יום טוב

גמליאל אמיר

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם
אני רוצה להודות על אירוע לברוך שליט , רמי לימון , ג'אי בן ארי וכל מועדון מירוצי ישראל על הארגון של האירוע,אני אישית חושב שאם אירוע לאירוע הרמה של ההתארגנות עולה,והבטיחות מעל הכל.

מסלול כזה שכלל בו בולדרים,ירידה מצלע הר,קטעים ארוכים של קולסלות(רשמתי נכון?) ושל אספלט,ואני חייב להודות שזהו המסלול הכי מאתגר שבו נהגתי, ולא מבחינת הטכניקה(טוב גם כי עדיין היו פניות וכו) אלא מבחינת כיצד לעבור את הבולדר הבא בלי להעיף חלקים מהמכונית.

יום טוב

גמליאל אמיר

אני רוצה להודות על אירוע לברוך שליט

האם היינו באותו אירוע???? !!!!!!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

...יום שלישי שעבר ואני מקבל SMS מיובל מלמד - "תתקשר אליי..." , השעה 0800 ועוד לא התחלתי את היום אבל מחייג אליו .

"אתה מנווט לי בשבת ? " הוא שואל ואני כמעט בולע את הלשון , מסדיר נשימה ושואל אם הוא סומך עליי .

הוא אומר שיהיה כייף ולאחר הרבה זמן שאני חושב , בערך 2 שניות....העניין מוסדר .

רביעי וחמישי עוברים ונמרחים כמו מסטיק כאשר לבסוף מגיע יום שישי ואנחנו בדרך לקצה העולם , למקום היחיד שברוך שליט מצא שאין בו קליטה בשום פלאפון .

הרשמה קצרה בשטח , קבלת ספר דרך ואנחנו מתחילים .

כבר אחרי 10 מטר הבנתי שאנחנו לא מדברים אותה שפה , אבל יובל , כמו מקצוען (הוא בעצם מקצוען. לא..?) מסביר לי את השפה שלו ואנחנו מתחילים לתקשר .

מסיימים לרשום את ה-NOTES וחוזרים לנקודת ההתחלה , מעכלים את ה-STAGE הזה ...חלק ממנו חלק ומהיר בצורה מסוכנת והחלק האחר מטרתו אחת - לראות מי ישבר ראשון , ככה לי זה היה נראה לפחות .

עוברים שוב על הקטע לראות שהכל בסדר וזו פעם ראשונה שאני מקריא ליובל את הדרך , פספוס פה ושם אבל מרגיש כבר יותר בטוח .

עוזבים את השטח בצפייה לראלי מחר .

שבת בבוקר 06:30 ואנחנו יוצאים מהרצליה , הסובארו הלבנה מבריקה מאחור וריח של ג'חנון בתוך ה-GMC ומגיעים לשטח .

פורקים את הרכב בתוך שדה הקוצים (מילא אין קליטה , אבל כל כך הרבה קוצים. ברוך...? ) ובצוות המיומן (הכי טוב בעולם , כמו שיובל אומר ) כל אחד יודע את תפקידו .

עיכוב בלוח הזמנים (כמעט כרגיל ) ולאחר תדרוך הנהגים מסתבר שאנחנו מזנקים שניים , אחרי נדב דותן ויניב .

אם לא ציינתי לפני זה (ולא ציינתי בכוונה ) בחיים לא ישבתי באימפרזה טורבו (לסבא שלי היתה אימפרזה 1600 אבל זה לא ממש נחשב ...) .

מתיישב בכסא , סרבל חדש , קסדה והחגורות מהודקות (ומהדק עוד ) המחברת ביד ומתקדמים לקו הזינוק . כרטיס זמנים במקום ואנחנו מחכים לשעון - 30 שניות , 10 , 5, 4, 3, 2, 1 משחרר את ההנד-ברקס ו...וואוו זה טס , נכנסים לפניות הימניות המהירות וכבר אנחנו ב-90 מעלות השמאלית וממשיכים לעוף , אני מקריא ויובל לוחץ ולוחץ , מסתבר שזה עובד , "ברקס " אני צועק ואנחנו יורדים לשביל עיזים , הסובארו בולעת את האבנים כאילו הם לא שם ורואים מרחוק את הכחולה של נדב תקועה במרכז השביל , יניב מסמן שהכל בסדר ואנחנו עוברים אותם מימין ו...הופ מגיעה קפיצה שלא הייתי מוכן אליה , כמה שניות של הלם ויובל מעיר אותי "דבר , מה הלאה " משתדל להתאפס וחוזרים לקצב , מדרון תלול בימין ואנחנו בקוביית הבטון , פנייה חזקה שמאלה בקונוסים ומשם סדרת פניות מהירות לכורכר ומשם לקו הסיום . זה היה מהיר , מהיר מאד אפילו .

נותן את כרטיס הזמנים למרשל ושוב...מהרישום אי אפשר להבין כלום .

ממשיכים ל-SERVICE והצוות מתנפל על האוטו כמו F-15 שחזר מגיחת הפצצה .

יוצא מהסובארו , מזיע ומחייך , הולך לבדוק זמנים ולאחר שיעור מתמטיקה עם ברוך שליט מתרגמים את זה . אנחנו ראשונים .

בינתיים מספר מכוניות לא שרדו את הקטע והמקצה מופסק , נותן לי מספיק זמן לעכל את החוויה הראשונה , יש עוד שתיים כאלו .

מתכוננים ל-STAGE השני , הפעם אני כבר "ותיק" יודע למה לצפות וזה באמת הולך יותר טוב . ההרגשה מדהימה , יובל פשוט רוקד עם הסובארו מפנייה לפנייה , מין ריקוד חלק שכזה , צלילי מנוע בוקסר ואבנים שדופקות מלמטה .

הפעם אני מרגיש הרבה יותר טוב עם התפקיד שלי , להקריא ליובל את ה-NOTES או לפחות לא להפריע לו...בצחוק...בצחוק...

מסיימים את הקטע השני , זמן פחות טוב מהראשון אבל עדיין יש לנו הפרש טוב ואנחנו נשארים ראשונים .

עוד מכוניות מסיימות את תפקידן בראלי , דבר שמעורר מחשבות נוספות באם זו הדרך , או תחילת הדרך של הראלי הישראלי החוקי , האם היה נכון לבחור קטע כזה ששובר מכוניות . אז נכון , תמיד אפשר להגיד לאנשים תסעו יותר לאט , אבל בכל זאת...

מתכוננים לקטע השלישי ואילן אהרון מגיע ואומר שהסובארו "שלנו" תקועה ב-STAGE , אהוד לביא (שגם נהג עליה ) עצר בדרך ואנחנו עם דפיקות לב ומבינים שנגמר הכל , מורידים דופק , אני ממש מבואס שההנאה נגמרה ואז משום מקום אהוד מגיע , אילן פשוט טעה .

אנחנו מתארגנים מהר והופ לתוך הסובארו ולקו הזינוק .

הפעם השלישית , לפחות מבחינתי , היתה ממש טובה (יובל...? ) והקטע עובר לנו בטיסה .

רואה את נדב וצבי תקועים ליד קוביית הבטון למטה , עוד קורבן למסלול הקשה הזה .

"שמאל 4 לכורכר " ואחר כך שמאל 4 ל-ימין 3 ושוב שמאל 4 , ימין 3 לסיום " ונגמרת חוויה אדירה מבחינתי , ניסיון שלא יכול היה להיות טוב יותר .

בודק את הזמנים ליתר בטחון ושוב עשינו זמן טוב , מהיר יותר מהקטע הקודם ונשארנו ראשונים .

יוצא מזיע ושותה בקבוק מים שלם , נח , מוריד דופק , עכשיו באמת אפשר להרגע ולנסות לעכל .

כשהתחלתי עם כל הקטע הזה של ניווט לפני כ-3 אולי 4 חודשים לא חשבתי שאהנה כל כך מכל הקטע הזה , של הניווט .

ועכשיו...אני נהנה עד מעל לראש ומשתדל לעשות את העבודה הכי מקצועי שאפשר .

עוד חוויות מהראלי...כשהחיוך ירד מהפרצוף .

מילת תודה ענקית ליובל מלמד ולכל הצוות שלו (הם באמת מצויינים ) על סופ"ש אדיר .

הייתי מוכן שהוא ימשך...

דובי

* התמונות לקוחות מהאתר של MARSHALS כמובן

3.jpg

2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ראשית, דובי - כתיבה מדהימה ומרתקת!! ישר כח!!

שנית, נראה כי היה ארוע מאוד מעניין, אני אשתדל להגיע לארועים הבאים ולצלם קצת

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
האם היינו באותו אירוע???? !!!!!!
עומר,

כן היינו באותו אירוע.

ראיתי גם שמירקרת כמה משפטים,לפחות תרשום עליהם תגובה שאני יבין למה מירקרת אותם ולמה אתה לא מסכים.

יום טוב

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

ערב טוב לכולם.

המרוץ נערך ע"י מועדון מרוצי ישראל ולא רק ע"י ברוך למרות שהוא הכח המניע ולו רב התודות. אל נא תישקחו את מנהל המרוץ-רמי לימון, צ'יף מרשל-ג'י בן ארי וכול אותם מרשלים שבוא ותרמו מזמנם באותה שבת לולא הם לא הינו מצליחים לטפל בכל הארועים על המסלול.בקרי המסלול שעומדים ומדווחים על הנעשה בכל הנקודות הם אלו המאפשרי לנו להיתאמן ולישמור על רמת בטיחות גבוהה לאורך כל היום.

פורסם

לדובי ולעומר:)

אני אסביר את כוונתי כשכתבתי "בטיחות מעל הכל מאירוע לאירוע" וציינתי אח"כ את השטח שאיתו התמודדנו והבולדרים.

אז ככה:

בקשר לבטיחות...אני חושב שעניין הבטיחות הוא רחב מאוד ולא נוגע אך ורק לבולדרים .

אני התכוונתי לכך שהוצבו יותר מרשלים אם אני לא טועה מעל 30 מרשלים.הצופים שמרו מרחק נאה מן המסלול ומהבדיקות הטכניות שבוצעו במכוניות.

בלי כל קשר,אני מסכים וגם חושב שהקטע של הבולדרים היה קשה,מסוכן למכוניות ובגלל זה רשמתי שזהו היה אתגר בשבילי לא להרוס את האוטו.

מקווה שעכשיו זה יותר ברור

לילה טוב

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

ויש גם סרט וידאו מדהים ביופיו שעשו שוב החבר'ה מהאתר של 4X4.CO.IL .

מסרט לסרט ומראלי לראלי האיכות עולה .

http://www.4x4.co.il/details.asp?editId=4657&np=&cat=283

אז תודה לאילן , אדיר , אייל וחן על העבודה היפה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...