Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיש פלסטיקים שחורים באוטו שקצת דהו ניתן לחדש אותם ע"י מישחת נעליים נוזלית שהיא ניספגת בפלסטיק ולא מיתקלפת גם אחרי 100 שנה, כל זה כולל גם פלסטיקים שחורים מחוץ לאוטו,

מי שיש לו פלסטיקים בצבע מסויים ורוצה לצבוע אותם בצבע אחר יכול ללכת לסנדלר שיצבע לו אותם בצבע של נעליים מיוחד שלא מיתקלף וזה יוצא כמו חדש.

את כל הדברים האלו עשיתי לאחרונה לקראת סיום ריפוד האוטו ותמונות אני אראה בהמשך,

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יש לך מושג, אם זה גם מגן בצורה כלשהיא על העור מפני ההיתייבשות/סדקים מהשמש?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המישחה הפשוטה תעשה גם את העבודה ואפילו יותר טוב, אבל החיסרון שלא נוח למרוח אותה כמו הנוזלית ויהיה בתוך האוטו ריח של נפט לזמן מסויים,

בכל אופן המישחה מעולה לחידוש צמיגים שזה מקום שנוח לעבוד עם המברשת נעליים ולא ילכלך חלקים אחרים.

אופיר

פורסם

באיזה משחה מדובר? או שזה לא משנה?

ודרך אגב איך על ריפוד?

זה לא הקשה אותו?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

מריחת המשחה על הצמיגים על מנת לחדש אותן, לא תמשוך חולות,אבק וכ....?

או שזה מתייבש ישר?

תודה!

פורסם
באיזה משחה מדובר? או שזה לא משנה?

ודרך אגב איך על ריפוד?

זה לא הקשה אותו?

על ריפוד סקאי ועור זה מעולה רק שצריך להבריש את זה טוב טוב אחרי המריחה על מנת שיתיבש מהר ולא ישארו שאריות שיעברו לבגדים אחרי זה,

זה לא מקשה את העור/סקאי, כמו שמשחת נעליים לא מקשה אותם.

אופיר

פורסם
מריחת המשחה על הצמיגים על מנת לחדש אותן, לא תמשוך חולות,אבק וכ....?

או שזה מתייבש ישר?

תודה!

לאחר המריחה צריך "לצחצח" את הצמיג כמו שעושים לנעליים ולא להשאיר משחה רכה על הצמיג, וכן שה מתייבש מהר, שוב כמו נעליים.

אופיר

פורסם

אופיר שלום !

רעיון ענק חידשתי את כל הדש-בורד של עליזה עם משחה נוזלית וזה נראה כאילו יצא היום מבית החרושת .

לגבי הצמיגים - ניסית פעם למרוח עם מברשת שמן שרוף ?

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

בקשר לפלסטיקים למה לא לעשות כמו שצריך ?

ללטש עם נייר מים לצבוע במקשר ואז צבע ?

בקשר לריפודים

אתם בדקתם לאורך זמן ?

מה עם הנפט שבמשחה זה לא פוגע ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

דני, לגבי שמן שרוף אני לא ניסיתי כיוון ששמן שרוף לא יכול לשמש כצבע ובנוסף הוא ימשוך אליו אבק ולכלוך והוא נותן יותר מראה של צמיג רטוב,

דודי, צביעה לא תתן את המראה המקורי כיוון שהצבע סותם את החריצים ומשחת נעליים לא,

לא בדקתי לאורך זמן אבל תמיד אפשר לעשות את זה כל כמה חודשים בזמן ניקוי האוטו,

הנפט לא פוגע במושב כמו שהוא לא פוגע בנעל והנפט במשחה מתאדה תוך כמה דקות, תמיד אפשר לנסות במקום ניסתר ואם לא אז להביא לסנדלר שיצבע עם החומר המיוחד שיש לו שנועד לשינוי צבעים בנעליים.

אופיר

פורסם

זה מזכיר לי את המערכון של הגשש עם הקישואים במקום קרם פנים.

חומרים יעודיים, מיצרן מוכר, מבטיחים שהחומר שמרחת היום על הסקאי או גומי לא יגרום לו להתפורר מחר. עם כל הכבוד להצהרות מסוג "לא יורד גם במאה שנה" - זה אולי נכון - אבל זה אולי גם לא נכון, כי לא באמת בדקת. משחת נעלים מכילה נפט שקרוב לודאי גורם להתפרקות לאורך הזמן של מוצרי נפט אחרים כגון פלסטיק. אני לא יודע מה מכיל הנוזל, אבל הוא נועד לשימוש בנעלי עור וכנראה שלא נבדק על כל חלקי הפנים/חוץ ברכב.

חשבתי שגמרנו עם תקופות החאפריות. auto detailing הפך כבר מזמן למקצוע, ויש אלפי מוצרים יעודיים לכל מטרה.

נמרוד

פורסם

חשבתי שגמרנו עם תקופות החאפריות. auto detailing הפך כבר מזמן למקצוע, ויש אלפי מוצרים יעודיים לכל מטרה.

נמרוד

אני לא ניתקלתי במוצרים יעודיים לדברים האלו, אם אני אמצא אני מבטיח לקנות,

ומה רע בחומר צביעה של סנדלרים ? מה עושה את זה ללא מיקצועי ?

אולי אני אשים תמונות ואז תבינו.

אופיר

פורסם

מה רע בחומר של STP - SUN OF A GUN?

או בחומר המתחרה של ארמור-אול?

אלה חומרים ייעודיים לרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...