Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר רכב יפה כזה בארץ יכול להיות 15K$ וצפונה יבוא יכול להיות יותר זול תלוי בכמה קנית ובאיזה מצב.

בארץ יותר זמין למצוא את שנות ה80 שזה בדיוק אותו אוטו למעט שינויים קוסמטיים קלים .

אודי.

פורסם

היתה אחת בארץ באיזור הוד השרון כפ"ס רעננה, למכירה אינני יודע מה עלה בגורלה, רצו עליה 30 אלף ש"ח והיא היתה שנת 74 כמדומני. חוץ מזה יש הרבה בארץ שנת 88 שחולקו בזמנו כפרס בהגרלות מפעל הפיס. מחיריהם נעים בין 20000 ל40000

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

אני חושב שהבודי הזה נראה טוב יותר מהבודי הנפוץ בארץ (86-88). בימיוחד ללא "הספויילר" גומי/פלסטיק/ספוג...

כמה חודשים ואני מארגן לעצמי אחת כזו בנוסף לפיאט והסובארו שלי....

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

משה אני חייב לציין את הטעם הטוב שיש לך, האוטו הזה זה החלום שלי.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מה הן כאלו זולות?

השנת 66 מבקשים רק 4600$.

ההיתכן?

כמה עולה יבוא של אחת כזו משלוח ומכס?

והאם יש הקלות לנכי צה''ל?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...