Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט איזה צבע לצבוע פיאט 132?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבן היה אחד הצבעים בהם היא באה במקור.

הכל עניין של טעם... לדעתי מכונית "סולידית" כזו (משפחתית / "מנהלים") ראוייה לצבע "סולידי",

ז"א לא אדום, סגול או צהוב, אלא אפור, כסוף, לבן...

:turn-l:
פורסם
לבן ?

שלום.

רוב מכוניות הפיאט 132 הגיעו בצבע בורדו והצבע הלם אותם .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כשאני משפץ מכונית, אני מברר עפ"י מספר השילדה או ה VIN מה היה הצבע המקורי של האוטו ובצבע הזה אני צובע אותו.

סתם איזה שטות שנדבקה לי, אבל אולי הרעיון ימצא חן בענייך.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היתה לי 132 1979 יפה בכחול כהה ממש אוטו פגז אבל זה לא צבע מקורי.

היתה לי אחת נוספת בצבע תכלת נוטה לכחול מטאלי גם היא היתה יפה מאוד.

היתה לי אחת לבנה משעממת .

שלמה דן גדרון

פורסם

מישהו יכול להסביר למה כל כך הרבה מכוניות נמכרו בסוף שנות ה 70 ותחילת שנות ה 80 בארץ בצבע בז' או לבן מלוכלך? (ז"א לא לבן פנינה)אני מסתכל בתמונות של רכבים משאר העולם מאותם השנתונים ורק בארץ אני רואה כל כך הרבה מכוניות בצבע בז'.

יש למישהו הסבר? או שזה פשוט היה אז באופנה?

אסף

פורסם

כיום לבן או כסף....אבל זו לא הנקודה. כיום רוב המכוניות מליסינג ולהרבה אנשים אין ממש אפשרות בחירה.

הרכב האחרון שלפי דעתי נמכר בישראל בצורה סדירה מהחברה בצבע בז' היה פיז'ו 205. האופציה של צבע לבן היתה קיימת גם אז אבל עדיין נמכרו המון מכוניות בצבע בז'. השאלה שלי אם זה פשוט היה צבע אופנתי בשנות ה-70 וה-80 או שהיתה סיבה אחרת לכמויות של מכוניות בצבע בז' (או גוונים אחרים "כהים" של לבן) .

אסף

פורסם
מישהו יכול להסביר למה כל כך הרבה מכוניות נמכרו בסוף שנות ה 70 ותחילת שנות ה 80 בארץ בצבע בז' או לבן מלוכלך?
לבן /קרם היה מאז ומעולם הצבע של מכוניות בארץ. עם הפופולריות של הצבעים המטאלים, נוסף גם הצבע הכסוף. הסיבות הן:

1. לא ידעו לצבוע טוב בעבר, ועל לבן ראו פחות שזה מתוקן.
  2. לבן מתחמם פחות, ולא היו כמעט מזגנים במכוניות.
  3. במדינה מאובקת, לבן מתלכלך פחות מהר. צבע כהה נראה מלוכלך ישר אחרי הרחצה
  4. לבן פחות מנקר עינים - גם ככה כולם מקנאים בפרייבט החדש, ואם הוא גם צבעוני זה סיבה לסקילה.
  5. תסמונת העדר - קונים מה שיש לאחרים.
  6. לבן נראה גדול יותר.

נמרוד

• תוכן חדש...