Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי האספנות.

שמי דני ואני קורא את הדיונים כאן כבר מספר חודשים.

השרשורים השונים על מפגשי הקלאסיות בקפה באוניברסיטת ת"א, גרמו לי לרצות להגיע לאירוע ואכן כך היה.

היום אחר הצהריים הגעתי בפעם הראשונה בחיי למפגש.

הרשמים שלי אינם חיוביים.

כוונתי אינה לקטול, להשמיץ או להעליב.

אני מציג לכם מה רואה חבר חדש (בפורום, עדיין לא במועדון ה-5, אבל גם זה יקרה בעתיד, סבלנות) בהיכרות הראשונה שלו פנים אל פנים עם הפורום.

חם. חם מאוד. בקושי יש צל (נכון לשעות 16:00-17:30).

צפוף. מאוד צפוף. החניון הזה לא מתאים לקיום מפגש שכזה (אני יודע שהיו על זה דיונים בעבר, אבל לא ראיתי שמשהו השתנה).

בלאגן - נדחפים, צופרים צועקים וקללים, כל אחד נוסע לאן שבא לו, ללא הכוונה, ללא הגיון.

הדבר שהכי הפריע לי, היה נוכחות של ערסים (סילחו לי על הביטוי הקיצוני, אבל אין מילה יפה יותר ואין טעם לעדן את המציאות) בשלל מכוניות, שהמשותף לכולן - אין להן שום קשר לרכבי אספנות (או קשר למכניות "קלאסיות" צעירות יותר).

מכוניות פוזה / וואסח / ערס-מובילים.... מה שתרצו לקרוא להם, אבל לא אספנות וגם לא קלאסיות.

הם תפסו חניות של רכבים שמקום כן במפגש וחבל.

מצד שני, ראיתי אנשים נחמדים.

ראיתי מכוניות אספנות וקלאסיות מרהיבות.

ראיתי מכוניות בכל מצבי הצבירה, מגרוטאות עם אופי ועד למכוניות תצוגה ברמה עולמית.

אז כן, נהנתי ממה שקשור לאספנות, אבל לא נהנתי מכל שאר הבלאגאן ששרר במקום, במיוחד לא ממועדון ילדי "מהיר ועצבני".

אני מקווה שאני לא "שורף" את עצמי מייד עם כניסתי לפרום, אבל הרגשתי שהדברים צריכים להאמר, במיוחד בגלל זווית הראיה שלי - חבר חדש בפורום.

אשמח אם תגובותיכם יהיו ענייניות לנושא ולא אישיות אלי / עלי.

תודה

דני.

פיאט 127, ממתינה עוד 4 שנים להפוך לאספנות.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקשב הרב"ט!!!

הרשה לי לתמצת בשני משפטים- כל הנקודות שהעלית ידועות לגולשי הפורום ולגורמים הרלבנטים במועדון. את חלקן מנסים למנוע ("סינון" בכניסה, חיפוש מקום מפגש אחר שעומד בכמה קריטריונים) ואת חלקן אין יכולת למנוע (חום...)

כמובן שגם לוקח זמן כדי שדברים יתחילו להשתנות. אז היום ספציפית החניון היה מלא עד אפס מקום, אבל לאחרונה, מאז שהתחיל הסינון, רואים תוצאות- יש יותר מכוניות אספנות בפנים, חונות בסדר יחסי, בעוד ששאר הרכבים חונים בחוץ. נושא המיקום הוא גם כן עניין שלוקח זמן.

אם אין ברצונך לקבל ביקורת כנגד דבריך, כל מה שנשאר הוא להמשיך לבוא למפגשים וכמו שאמרת, לחפש (ולמצוא, לא חסר) את הנקודות החיוביות במפגשים, ברכבים, באנשים ובכלליות במועדון ובפורום.

שתהיה לך ולכולם שבת שלום וסופ"ש נעים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שלום לרב"ט מסרן

קודם כל סליחה ומחילה שלא הייתי נוכחת, אבל יש התחייבויות, להבא לפני שמגיעים כדאי אולי להתעדכן ולזהות מי המארחים שיעזרו ויקלו על ההטמעות, ולהבא הריני לרשותך, אירית.

העונג שלי יהיה להנחותך בפעמים הבאות, במידה ותחליט להופיע שוב.

בוא לא נחזור על הבעיות שקיימות כרגע במפגשישי, אנו(המועדון) מנסים להתמודד עם המצב ואיננו מטאטאים אותן אל מתחת לשטיח.

בתקווה ליצירת קשר רציף במפגשישי, אירית.

פורסם

בהזדמנות זו אוסיף גם כמה תמונות (תודו שהתגעגעתם), ביניהן אחת של גבי יריב שמתגעגע לימים אחרים...

SSCN0945.JPG

SSCN0947.JPG

SSCN0948.JPG

SSCN0949.JPG

SSCN0950.JPG

SSCN0946.JPG

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חייבים להחליף מקום כל האלה מרמת גן מגיעים לאונברסטיה זה הפך למפגש "מרצדס אס אל קיי הצהובה וחברה הכחולים והשחורים" שבאים עם האיבו ואימפרזה,המפגש הזה נועד לקצת שקט מהם ולא לכניס אותם "להרעיש" את המקום..(וזו דעתי האישית וכנראה שלעוד חברי מועדון החמש..)

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אני חייבת לציין לרעה חבר מסויים במועדון סקאלה (כן אתה, עם הוולבו בורדו מטאלית), שלא רק שנכנס למתחם, אלא גם לא טרח אפילו לקחת כרטיס חניה.

מאחר ולא הייתה היום תורנות ש"ג כשהגעתי עשיתי את מיטב יכולתי למשך זמן מסויים ואחרי שהלכתי כל הרכבים החדשים התחילו להכנס.

וכמו שאמרתי לא פעם ולא פעמיים - אם למישהו יש מקום גדול יותר ומתאים לכל הקריטריונים של מקום מפגש, שירים צעקה ואני בטוחה שישמחו לבדוק אלתרנטיבות

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני אנצל במה זו בשביל להביע גם את דעתי על התדרדרות הרמה החברתית במפגש.

מאז שהפסיקו עם הסלקציה, התחילו לנדוד כל מיני ערסונים מהמפגעש (לא, זאת לא שגיאת כתיב) שלהם באיילון, עם כל הגרוטאת המצועצעות והמרעישות (יותר מדי לטעמי) שלהם,

ולקלקל את כל ההנעה של המפגש.

אני מוכן לנדב את הרכב שלי, ואת זמני, כדי לעשות סלקציה במפגש הבא. יש מי שמעוניין להצטרף?

באכזבה מהמפגש,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ברוח המונדאיל או בית"ר י-ם:

ברוך הבא לגיהנום:

מקומם של ההוזים, החוטאים, השרוטים.... ושאר המדוכאים עלי אדמות.....אנחנו לא מושלמים...ואתה?-רן

hell-freezes.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חלאס, כאילו יש לנו בעלות על המקום, הבעיה היא שתמיד זה ככה וזה לא יפסק, מפגש של קלאסיות באיצטדיון רמת גן ופתאום כל הח'ברה של קניון הזהב מגיעים והיום מה ? צריך לחכות עד שתגיע משטרה לחניית האוניברסיטה, אני ממש התבאסתי היום, אפילו לא הסתובבתי בין המכוניות, חניתי בחניון הסמוך והלכתי בקו ישר לבית הקפה, לשולחן האהוב , בדרך פזלתי קצת ימינה ושמאלה וחוץ מעונדות וצעצועי פלסטיק לא ראיתי הרבה.

לגביי החום, אם נגיד היינו סוגרים עם הנהלת קניון חולון לדוגמא שיום שישי בערב אנחנו חונים כולם בפנים, ת'אמת לא צריך לדאוג לכלום, זה חניון ענק וריק בימי שישי בערב, הכניסה היא חינם ויש בית קפה פעיל שאפשר לנצל, מבחינתי לוותר על הקפה ולשים שולחן פיקניק ושמשיה בבאגז'.

אני בא בשביל האנשים, המכוניות היפות הן תוספת בשורה התחתונה והיום כל הרחבה מלאה בפנים לא מוכרות, התבאסתי מאוד והבנתי שהיום, יום שישי 16 ביוני 2006 זה היום שבו המפגש בחניון האוניברסיטה הלך לקיבינמט.

אז תמיד אפשר להתרכז באיזה מקום, יש את החניה של הסופרלנד, יש את החניה של המימדיון ויש עוד המון מקומות, הבעיה היא שכולם עצלנים ורוצים בית קפה למרות שתמיד אפשר להביא בוטנים בשקית, שישיית בירות וקולה בצידנית ואפילו תרמוס עם קפה. וגם אם האסקורט הייתה ברת נסיעה הייתי בא עם רכב אחר כי זה כבר לא מפגש של מכוניות ישנות אלא מפגש של חברים נטו, הקטע של המכוניות הלך לפח. ולך רב"ט אני אומר,יש תזמון גרוע.

haters will hate

פורסם

גורם תורם לזה הוא שהחניה ליד הבריכה אינה חופשית - הם לא נותנים להכנס בלי כרטיס מנוי, ולכן חניתי בטיז-אל-נבי לאחר שהורדתי את בני ל התפוס בכניסה...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היום הגעתי מוקדם יחסית כשהחניון היה עדיין ריק למדי.

יחד איתי הגיעה יולייה(שחנתה את האסטרה שלה בחוץ,לא לפני שהפסידה בפתיחה לשוודית הקשישה שלי!)ומיד השתלטנו על עמדת הש.ג,ושלחנו את כל החדשות לחניית הבריכה.

בשלב מאוחר יותר נטשנו את העמדה,בכל זאת באנו לבלות,לא למילואים..ומיד אחר כך החל הברדק.

למעשה הוא החל ברגע שהשומר בשער עוזב,ואז השער פתוח למעשה,וללא שמירה אין אפשרות לוודא מי נכנס ועם מה הוא נכנס.

כאחד שמגיע למפגשי המועדון 19 שנה,על כל גילגוליו,אני חייב לציין שלצערי אין מקום אידיאלי,אך חניית האוניברסיטה היא הרע במיעוטו,פשוט כך.

בכיכר מילאנו אמנם האווירה היתה נחמדה(אז גם המועדון היה קטן בהרבה,יש לציין),אך החנייה לא היתה מסודרת,ובשלב מסויים החלו להגיע פקחים של העירייה ושוטרים,ובצדק.

התחביב שלנו לא אמור למרר את חיי התושבים באזור.

משם מפגשי המועדון עברו להרצלייה,לכיכר טיראן,וגם שם המצב היה רחוק מאידיאלי.

החנייה היתה רחוקה מבית הקפה שבנוסף היה צר מלהכיל את כל החברים.

בגלגול הבא עבר המפגש לאיצטדיון רמת-גן,ושם החלו הצרות עם הילדים המישתוללים,שגרמו נזקים לרכבי אספנות של חברים.

גם בהדר יוסף לא היה טוב יותר-המקום לא מוצל,והשמש מכה ללא רחמים,ובנוסף זכינו ביחס אנטיפטי למדי מצוות בית הקפה.

מקום המפגש בחניון האוניברסיטה נהנה מיתרונות רבים-חניון סבוך יחסית שמונע הישתולליות,חנייה מסודרת יחסית,צל סביר,נגישות טובה מצירי תנועה ראשיים ויחס טוב מצוות בית הקפה.

והערה לדברי בנצי-מקום המפגש חייב לכלול בית קפה.

קפה מג'רקנים ועוגות הבית אני אוכל במילואים,לא בבילוי של יום שישי...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שני בתי הקפה בכיכר טיראן (אחד מהם יותר טוב מהשני) הם גדולים למדי היום ויספיקו בהחלט, אם כי החניה שם לא סגורה לציבור. מצד שני, אין שם נפש חיה בשעות הללו.

גילוי נאות: הכותב גר בפאתי כיכר טיראן וישמח להשתתף במפגש מהמרפסת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה שהלך שם היום ,היה מזעזע.

אני לא מבין מה העניין של החבר'ה עם המשופרות להגיע למפגש הזה?

שמעו,גם אני חובב משופרות ונהנה לראות את הרכבים המדהימים שבאו היום לשם,אבל זה מפגש של מכוניות אספנות.

יש להם מפגש משלהם,לא מבין מה הם מחפשים אצלנו.

מי שרוצה משופרות,יש קהל יעד מסוים שמגיע לשם.גם אני מדיי פעם ,קופץ למפגשים שלהם ונהנה.

חבל שמערבבים ככה שמחה בשמחה.

פעם בכמה זמן יש מפגשים גדולים ואז אפשר לאחד כוחות.

לדעתי,ראשי המועדון צריכים לפנות לראשי מועדוני המשופרות(ויש כאלה),ולדבר איתם על זה.

שיבואו בכיף,אבל שיחנו בחוץ.

פורסם

היום היה גם הביקור הראשון שלנו (אני ואישתי, זו שמחליטה איזה רכב קונים :wink: ) במפגש.

ראינו הרבה ילדים עם מכוניות מצועצעות שאינן קשורות כלל לאספנות.

רעש, בלגאן, צפירות ודחיפות.

ראינו גם מכוניות אספנות יפות ואנשים נחמדים, רק שכל ההמולה מסביב והאנשים הלא סימפטיים (למשל דייהו רייסר עם להבות שעשתה "חראקות", או סיווק הצ'בק שזינקה אין ספור פעמים בחריקת צמיגים), העיבו על הכיף שבביקור.

החלטנו לעזוב וקפצנו לביקור במפגש קירור אוויר בר"ג.

החבר'ה שם חסמו את הכביש עם הרכבים שלהם, כך שכל המשתוללים למינהם לא סיכנו אותם, לא הפריעו לאנשים ולא יכלו לפגוע במכוניות החונות . הביצוע (של החסימה), לא חוקי אמנם, אבל היה יוזמה מבורכת.

אגב, שם גם היה הרבה צל. נראה מקום הרבה יותר הגיוני.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

יש משהו שאני לא מבין. איך תמיד בכל גלגולי מקומות המפגש, חוץ מכיכר מילנו העתיק, תמיד בסופו של דבר "נדבקים" למועדון חברי המכוניות המשופרות. בתחילה תמיד יש שקט ואח"כ הם מגיעים. למה?? למישהו יש תשובה? כך זה היה מאחורי האיצטדיון, כך זה היה בהדר יוסף וכך גם בחניון האוניברסיטה הנוכחי. נישהו ניסה לדבר איתם פעם ולהבין? הרי להם לא חסר מקומות מפגש. אולי באמת כדאי לתפוס את החברה "המנהיגים" שלהם ולדבר איתם. היום הגעתי למפגש אחרי מספר חודשים והיה ממש לא כיף עם כל הבלגאן הזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...