Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחור נחמד מאוסטרליה הרחוקה המליץ לי בחום להוסיף לשמן ההידראולי בקטנוע רביט -"תוסף שמן לריכוך מחזירי שמן".

מישהו יודע למה הוא מתכוון ואיך נקרא התוסף הזה אצלנו?

כידוע לכם, ה "גיר" בקטנוע Rabbit הוא בעצם צנטריפוגה הידראולית. ללא גלגלי שיניים, ללא מצמד, אלא בסך הכול מדחף (אימפלר) פנימי שזורק שמן על כנפיים של מדחף חיצוני.

הבעיה בגיר הזה היא התחממות עקב חיכוך וכוחות הגזירה הפנימיים (=ניצולת מאוד נמוכה) ובעיית לחץ גבוה שפורץ את האטמים. לכן מרכיבים מחזירי שמן מיוחדים ויקרים מאוד.

התוסף הנ"ל אמור למנוע בעיות בעתיד. מישהו יודע לתת לי קריאת כוון?

תודה

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

לעובדיה עמרם מרחובות יש כזו עליה הוא נוסע דרך קבע. אין לי מספר טלפון אבל הוא חבר המועדון אז לאירית במשרד צריך להיות רשום.

רמז נוסף: יש לו חנות חלקי חילוף בפינת רחובות הרצל ובנימין.

נמרוד

פורסם

תודה ידידי

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

• תוכן חדש...