Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני לא כותב כאן הרבה באספנות למרות שכבר חודשיים, אני מתחיל להיות "אספני".

רציתי להראות לכם את ראסטי שלי, שיש עליה די הרבה עבודה (שאני מתכנן לעשות הרוב לבד)

ויש לי שאלה קטנטונת..

מישהו יודע איפה אפשר לקנות בונדו בבאר שבע?

התחלתי לעשות פחפחות לבד כמו שרואים על הכנף, ואני צריך כמה טיפים כמו באיזה רתכת להשתמש ובכללי אם יש עצות אז בכיף..

כנף שמאל אחורית, הורדת הצבע 2.JPG

תמונת פרופיל.JPG

תמונת פרופיל 2.JPG

פורסם

דבר ראשון, מזל טוב!!!

שני...

אם אתה מיתכוון לרתך חלקים מהגוף של החיפושיט עדיף להישתמש ברתכת CO או ארגון (שתיהן יקרות)

למרות שראיתי אשנים שעבדו עם רתכת רגילה והצליח לרתך פח של חיפושיט (חלקים שהפח שהם עבה יחסית)...

לניקוי המישטחים והחלקה אני הייתי ממליץ לך להישתמש בדיסקיות ליטוש, בניגוד לנייר לטש הן נישארות פי 10-20 יותר ועולות פי 2 (4 שקלים לעומת שקל וחצי לנייר רגיל)...

צריך בשבילהן פלטה עם סקוטשים. עוד מוצר ניפלא מבית 3M...

אל תישכח לצבוע ביסוד אחרי הליטוש... וכמו כן, על הבונדו שמים פילר... חשוב, לא לישכוח!!! (אחרת הצבע ישקע, והרטיבות תחלחל)

כמו כן, אם בא לך להיתנסות עם תיקוני פחחות בעזרת עופרת, תפאדל... עיסוק מוזר ומהנה... אין כמו תיקוני עופרת, למרות שהם "לא כלכליים" לבעל עסק כי הם לוקחים פי 20 זמן מתיקון בונדו רגיל, הם נישארים לנצח...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה רבה..

בקשר להורדת הצבע, מהכנף הורדתי על ידי מברשת ברזל שמחוברת לדיסק.. תוצאה טובה. כמו שרואים בתמונה.

לא השתמשתי בדיסקי שיוף.

בקשר לתיקוני פח עם עופרת, הבנתי שכבר לא משתמשים עם זה. זה לא מסרטן או משהו כזה?

עדיף לעבוד עם בונדו לא?

עדיין אפשר להשיג את העופרת שאתה מדבר עליה, מה העלות שלה?, אני מבין שזה מחזיק יותר טוב מהבונדו..

בקשר לפילר תודה שאמרת לי על זה, לא ידעתי שצבע ומים מחלחלים בבונדו.

סורי על כמות השאלות, פשוט אני טירון בעסק..

פורסם

מה שלא יהיה תקפיד לשמור על הבריאות בכל השיופים.

תשתמש במשקפי מגן ובנישמיות אבק.

זה עולה כמה עשרות שקלים אבל זה שווה זהב.

כל הכבוד על מציאת הרכב!!!

יהודה

אחרי צבע_1.JPG

פורסם

תפנה אלי בה"פ.

לילה טוב.

גיא127

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

תודה יהודה.

אני זוכר שאז בזמנו ביררתי בקשר לחיפי שלך שקצת יותר מדי חרגה מהתקציב שלי...

וברור שאני שומר על הבריאות שלי תוך כדי העבודה, תודה על הדאגה!

וכל מי שעושה גם שלא ישכח זאת!

פורסם

נסה איפה שמוכרים ציוד להלחמה של צנרת נחושת...

חוץ מהעופרת צריך עוד כמה דברים, צריך אבקת הלחמה (לא חובה, אבל מקל), צריך חומצה (מלח), צריך סמרטוט כותנה, צמר פלדה (יש כאילו מפליז הם הכי טובים), ברנר, שופיינים (גסים ועדינים, לא משייפים את העופרת ע"י נייר אלא רק ע"י גרוד!), "שפאכטלים" מעץ חזק כמו אלון ושעוות דבורים

...

מנקים את השטח טוב ע"י שיוף.... מורחים חומצה ומשפשפים... אחרי זה מנקים את האזור ע"י הצמר פלדה (יש כאילו ששופכים על המקום מים + סודה כדי לנטרל את החומציות), מחחמים את המקום ומתחילים להמיס את העופרת. אחרי שהעופר מתחילה להיות רכה, ולהיתפרס על השטח לוקחים את הסמרטוט ומנגבים אותה... זה אמור להשאיר שיכבה דקה של עופרת על הפח כשי לקשר בין התיקון לבין הפח...

אחרי זה עושים את אותו תהליך שוב אלא שהפעם ממיסים את העופרת ומשטחים אותה ע"י השפאכטל מעץ (לא לפני שחיממנו אותו וטבלנו אותו בשעווה). משטחים את העופרת ודואגים שהיא תהיה צמודה וללא כיסי אוויר ובצורה של החלק עד כמה שאפשר... צריך לישמור על טמפ' נמוכה יותר מהטמפ' של הציפוי הראשוני ולידאוג תמיד שהעופרת תהיה רכה כמו פלסטלינה ולא נוזלית אחרת על התיקון יהיה על הריצפה!!! שניה של חוסר תשומת לב, שניה של חימום יותר מידי עם הברנר ו... הופ, שלולית על הריצפה...

אחרי זה שכל העסק מיתקרר משייפים את זה. שיוף ראשוני ע"י שופין גס מאוד שניראה כמו גלים (השיניים הן לא שיניים בתיפזורת אלא קשתות שמסודרות על השופין, אם מישהו יודע איפה אפשר ליקנות שופין כזה במחיר שפוי אני אודה לו מאוד!!!)

אחרי זה שיוף ע"י שופינים יותר עדינים...

אם חסר טיפה חומר אפשר לחמם שוב ולמלא עם העופרת... אחרי כמה פעמים זה הופק קל ופשוט (יחסית;))

הרבה בהצלחה!!! ואל תישכך, מיכנסיים ארוכים ורצוי ג'ינס עבה, כפפות ונעליים גבוהות, עופרת שנוזלת על הריצפה משפריצה וזה ממש לא נעים! כמו כן, תעבוד במקום פתוח עם איוורור טוב, ועל תעמוד עם הפנים על איפה שאתה מחמם...

גילי

פורסם

ואל תנשום בלי מסכה מעל העופרת, ותקפיד לרחוץ ידיים טוב טוב אחר כך, ולא לאכול או לשתות תוך כדי - הרעלת עופרת זה דבר מאוד מאוד לא נעים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ואל תנשום בלי מסכה מעל העופרת, ותקפיד לרחוץ ידיים טוב טוב אחר כך, ולא לאכול או לשתות תוך כדי - הרעלת עופרת זה דבר מאוד מאוד לא נעים.

אהה... חשוב נורא... לא להזריק עופרת נוזלית לוורידים!!!

:roll:

ברצינות עכשיו... אם אתה קונה את החומרים, תגיד מה קנית ואיפה, שנוכל להשוות טיפה מחירים וחומרים... בינתיים חוץ ממך, ממני ועוד מישהו כאן, אין הרבה ביקוש לנושא וחבל.. לדעתי זה סתם קטע שאנשים מפחדים. לדעתי זו אחלה שיטה וה"מיקצוענים" לא מישתמשים בה כי היא גוזלת זמן רב, וזמן הוא כסף... למי שעושה את העבודה לבד זה שווה עד מאוד...

גילי

פורסם

אני רק מקווה שאני אמצא פה את החומרים שציינת..

כי אם לא, לא תהיה לי ברירה ואני יצטרך לעבוד עם בונדו, מה שאני לא רוצה.

מה העלות שקנית את החומרים?, שאני יוכל להתמקח קצת עם המוכרים.

אני מצרף קישור שמצאתי פה מזמן של סרטונים של אחד שמשפץ ניסן 240

שימו לב לפרק 14 שם הוא עובד עם העופרת

http://www.voodoo-people.com/~daz/mull/wmv/

• תוכן חדש...