Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Rallye Des Alps - הוא ראלי האלפים, חוגג השנה 50 שנים לקיומו. על אף שהראלי הראשון יצא לדרך בשנת 1910, היו רק 50 מרוצים. בגלל שתי מלחמות העולם ומשברים כלכליים שמנעו המשכיות, החישוב הוא על פי השנים שהמירוץ התקיים ברצף.

תחילת המירוץ בג'נבה אשר בשוייץ, דרך העיר הקסומה לוזן המשתרעת לאורך צלע הר מלא כרמי גפנים וגולשת אל אגם Leman. המרוץ ממשיך דרך צרמט, אתר סקי מדהים ואחד משלושת הטובים באירופה, ואחר-כך בחבל אאוסטה עם הנופים המשגעים. המשך המרוץ דרך טורינו, עיר המכוניות האיטלקית וקבוצת הכדורגל יובנטוס, ומשם לקאן עיר הסרטים והריביירה הצרפתית.סוף המסע הוא דרך חבל פרובנס הקסום, מחוז שטוף שמש בדרומה של צרפת ונקודת הסיום היא בנמל מרסיי - סה"כ 2000 ק"מ.

במירוץ משתתפות כ-100 מכוניות מ-20 מדינות שונות, כמו בריטניה, הולנד, ארה"ב, שוויץ, גרמניה, אירלנד, צרפת, דנמרק ולראשונה גם ישראל.

התחרות היא למכוניות בעלות תעודת זיהוי של FIVA - הפדרציה הבינלאומית לשימור כלי רכב עתיקים, שמועדון החמש חבר בה.

במרוץ ישתתף חבר מועדון החמש וקבוצת יגואר איוואן רוזן יחד עם זוגתו נאוה שתשמש כנווטת במסע זה. הזוג רוזן יתחרה ביגואר הפתוחה והיפיפיה מדגם XK120, שנת 1954, שאנו זוכים לראותה לעיתים קרובות במפגשישי ובארועים השונים של המועדון. המכונית וצמד המשתתפים יוטסו בסוף חודש יוני לאירופה בחסות "אל על מטענים" ויצטרפו לתחרות שתחל בשניים ביולי בג'נבה.

איוואן, נאוה והיגואר ינחתו בליאז' שבבלגיה, ומשם יתחילו את המסע הרכוב לג'נבה. זו תוספת של כ-4000 ק"מ (טיול פרטי), ובחישוב כולל ראלי של 6000 ק"מ לצוות הישראלי.

במהלך התחרות, המתחרים מקבלים מפות עם סימוני נ"צ, כאשר ההגעה אליהן חייבת להיות בזמנים קבועים מראש. כמו בשנות החמישים, אין להשתמש בשום אמצעי אחר חוץ ממפת ניווט ושעון עצר - לא GPS ולא מכשירים ניידים אשר חייבים להיות כבויים.

ההצלחה הגדולה של איוואן החלה בעצם אישור המכונית למרוץ, ועמידתה בקריטריונים מחמירים של מקוריות ורמת שיפוץ. בני הזוג רוזן והיגואר יתחרו בקטגוריה של נפח מנוע מעל 2000 סמ"ק.

מועדון החמש מאחל לאיוואן ונאוה הצלחה רבה !!!

אירית

דוברות המועדון

xk120118gk.jpg

xk120229rs.jpg

פורסם

מדהימה היגואר.

מה הקריטריונים להשתתפות?

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

כחבר המועדון מיום הקמתו ומלווה את ההתפתחות המוטורית (האספנית) מאז, אני מרגיש שהחזה מתמלא בגאווה (ואני בטוח שהרגשתי משקפת את כולם) על הייצוג האנושי המכובד יחד עם הרכב המדהים בכל קנה מידה בראלי. אירוע מסוג זה הוא פסגת המאווים של הרבה חברים ואני מאחל לאיוואן ולרעייתו להנות, לחזור בשלום ולהביא הרבה תמונות לכתבה באבטומוביל. עלו והצליחו!!!!!

פורסם

מה? איוואן הקדים אותי? אבל בדיוק השגתי סמל מקורי מאבו חסן לבז'ו... :wink:

וכמובן בהצלחה!

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

מדהים, ייצוג בהחלט הולם, הן למועדון והן למדינתנו, שבוודאי עם הצטרפותו של איוון ואשתו לאירוע - יתנופף דגל המדינה באון במקום מכובד בן דגלי המדינות של המששתפים האחרים.

יש לשקול, לצייד את איוון בחומר על מועדון החמש ע"מ שיעבירו בין המשתתפים האחרים ואולי גם מדבקה של המועדון שתתנוסס על הרכב.

בהצלחה למשפחת רוזן, הן בטיול הפרטי והן בראלי וכולנו תקווה שיזכה למקום מכובד על הפודיום בסיום.

מצא משה

פורסם

עוד קפיצת מדרגה שחבר מועדון החמש מייצג אותנו בכבוד בראלי שכזה !

ארוע שיא מבחינת מועדון החמש !

גאוה אמיתית , כל הכבוד ובהצלחה רבה ושתהנה מהראלי והטיול .

נשמח לראות תמונות ולשמוע חוויות מהמסע .

בהצלחה !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לדעתי ההנאה האולטימטיבית מרכב אספנות זה לההשתתף בראלי גדול בחו"ל ובייחוד שמדובר על נסיעה במספר ארצות וק"מ רבים, פשוט חלום.

בהצלחה!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בהצלחה גדולה לצוות הישראלי, אני בטוחה שהם ייצגו אותנו בכבוד רב!!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קצת עידכונים מהצוות הישראלי איוואן את נאווה חברי מועדון החמש,

הגיעו לג'נבה אתמול בנהיגה מליאז' שבבלגיה, מזג האוויר חם ומגניב שאפשר נסיעה עם גג פתוח לאורך כל הדרך.

למעט תקלה קלה , תקר בגלגל אחד, הנהיגה הייתה חלקה ומהירה.

אתמול נערך למכונית מבחן נוסף, היא עברה כמו גדולה.

הבוקר נערך סמינר ראלי שכלל נסיעת הכנה לקראת הדבר האמיתי שמתחיל מחר.

איוואן מדווח על מכוניות המשתתפות בראלי שגורמות להרגשת ריחוף, ואכן על פי מה שאני קלטתי הזוג ב - HIGH רציני.

אירית

• תוכן חדש...