Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרה הוא כזה, אנני, האימפלה שלי, ללא טסט כבר 9 חודשים. השבוע אני מתכוון ללכת לשלם את האגרות שלה, ולהעביר אותה על שמי סוף סוף.

הבעיה היא שבמצבה הנוכחי לא סביר שהיא תעבור טסט.

לכן, ברגע שאני יעביר אותה על שמי אני רוצה להקפיא את הרישיונות, עד שהיא תצא מפחחות וצבע.

מספר שאלות:

1) האם ניתן להקפיא רישיונות לרכב ללא טסט בתוקף?

2) האם כשאני ארצה להחזיר אותה לכביש (9 חודשים ללא טסט+ 6-8 חודשים רישיונות

מוקפאים) אני אהיה חייב בבדיקת מעבדה? (רכב שנת 79)

3) האם למישהו יש מקום אחסון זמני דחוף לרכב חלקים שלי?

תודה לעונים,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

דימה,

1. מכיוון שהרכב הוא לא רכב אספנות עדיין, אני לא חושב שתוכל לבצע העברת בעלות לרכב אם אין לו רישיון בתוקף, כלומר האגרות משולמות + הרכב עבר טסט במכון טסטים.

2. אם הרכב יהיה מעל לשנה ללא טסט תצטרך לבצע לרכב בדיקת מכון תקנים לפני שתוכל לפנות למכון טסטים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

דווקא אני שומע מהרבה חבר'ה בפורום ומחוצה לו ,שניתן לעשות במשרד הרישוי העברת בעלות לרכב ללא טסט כל עוד שולמו כל אגרותיו,צריך למלא איזשהיא הצהרה של שני הצדדים וזהו.

פורסם

שלו, אתה לא קראת טוב את מה שכתבתי- הרכב כרגע ללא טסט 9 חודש. ואני מתכוון להקפיא רישיונות השבוע.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
המקרה הוא כזה, אנני, האימפלה שלי, ללא טסט כבר 9 חודשים. השבוע אני מתכוון ללכת לשלם את האגרות שלה, ולהעביר אותה על שמי סוף סוף.

לכן, ברגע שאני יעביר אותה על שמי אני רוצה להקפיא את הרישיונות, עד שהיא תצא מפחחות וצבע.

מספר שאלות:

1) האם ניתן להקפיא רישיונות לרכב ללא טסט בתוקף? -כן, זה לא משנה.

מוקפאים) אני אהיה חייב בבדיקת מעבדה? (רכב שנת 79) -כן, אם תחרוג משנה (ושמעתי, שעכשיו זה עלה לשנתיים - שמישהו כבר יבהיר, כי יש שמועות לכאן ולכאן), אבל בכל מיקרה - התקופה של "רישיון מוקפא" ניחשבת לחוסר טסט, ולכן אם תאחסן יותר מדי זמן - תצטרך להמתין עד ל"אספנות" כבר - שנתיים וחצי.

3) האם למישהו יש מקום אחסון זמני דחוף לרכב חלקים שלי? - הממממםםם..... הלוואי! אנחנו, כאמור, באותה הבעיה. אני מאמין, שבכסף תמצא הכל, השאלה - בכמה?

תודה לעונים,

דימה.

התשובות בכחול...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הזמן שאפשר להעביר טסט רכב מיושן ללא בדיקת מעבדה - שנתיים

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הזמן שאפשר להעביר טסט רכב מיושן ללא בדיקת מעבדה - שנתיים

רכב שנת 92 ללא טסט 4 שנים צריך בדיקת מעבדה או שפשוט לגשת לשלם את כל האגרות על אותם שנים

ולגשת למכון טסטים רגיל כדיי להחזיר אותו לכביש?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
צבי, האם זה סגור?

התקנות שונו לפני כמה חודשים ( בזכות השלדוה של מועדון ה-5 כמובן :lol: )

רכב 92 צריך לשלם אגרות חסרות בלבד (אם לא הופקד הרשיון) להוציא רשיון זמני - ולגשת לטסט. אין צורך בבדיקת מעבדה כי לא מדובר ברכב מיושן.

אגב נקודה מעניינת: מכיון שרכב מיושן מבוטל אוטומטית ע"י המחשב לאחר שנתיים ללא טסט, החזרתו לכביש דורשת תשלום האגרות עד ליום הביטול בלבד (אם רוצים להחזיר לכביש כרכב רגיל ולא אספנות)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אולי אנשים לא מודעים לזה, אבל זה הישג גדול מאוד!

זה מאפשר להציל למעשה מכוניות שאינן בגיל האספנות עדיין (30) ונזנחו בלי טסט לתקופה ארוכה.

שנתיים זה זמן נשימה הרבה יותר טוב שמקל מאוד, כי את בדיקת המעבדה הבנתי שממש לא קל לעבור.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מספר שאלות:

1) האם ניתן להקפיא רישיונות לרכב ללא טסט בתוקף?

מוקפאים) אני אהיה חייב בבדיקת מעבדה? (רכב שנת 79)

3) האם למישהו יש מקום אחסון זמני דחוף לרכב חלקים שלי?

תודה לעונים,

דימה.

יכול להיות, באיזור ירושלים, צור קשר בפרטי אם זה מתאים לך (חינם אין כסף).

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
רכב שנת 92 ללא טסט 4 שנים צריך בדיקת מעבדה או שפשוט לגשת לשלם את כל האגרות על אותם שנים

ולגשת למכון טסטים רגיל כדיי להחזיר אותו לכביש?

-עדיין לא- רק לשלם אגרות. הבדיקה מגיל 20, אם אינני טועה, בכל מיקרה- ל-92' יש עוד זמן!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
-עדיין לא- רק לשלם אגרות. הבדיקה מגיל 20, אם אינני טועה, בכל מיקרה- ל-92' יש עוד זמן!

ומה לגביי אישור ממוסך על תקינות מערכת הבלמים צריך להביא לטסט ברכב שנת 92?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
ומה לגביי אישור ממוסך על תקינות מערכת הבלמים צריך להביא לטסט ברכב שנת 92?

את זה אני לא יודע... כלומר, לא זוכר- בפעם האחרונה עשיתי טסט לוואנדורה מזמן... אני לא זוכר, מאיזה גיל חייבים את האישורים האלה, אבל בכל מיקרה - אינני חושב, שזה קשור לחוסר טסט תקופה מסויימת - חוץ מבדיקת התקנים ברכבים הישנים - לא ידוע לי על ההחמרה כלשהיא בעניין הטסט בגלל שהרכב עמד.

פורסם

אישור בלמים צריך לרכב משנת הדגם 90 ומטה.

אישור לרכב מיושן לרכב משנת 86 ומטה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...