Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה באייביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כרגע בצעתי את הרכישה הראשונה שלי באייביי :-P .

אבל נוצרה לי בעיה :roll: , המוכר הודיע לי כי עלות המשלוח לישראל היא יותר גבוהה מההצעה שלי,והוא ממתין שאני אעדכן את עלות המשלוח,שאלתי היא איך אני אמור לתקן את עלות המשלוח שכבר בצעתי את העסקה, ולמה זה קרה?

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם, כרגע בצעתי את הרכישה הראשונה שלי באייביי :-P .

אבל נוצרה לי בעיה :roll: , המוכר הודיע לי כי עלות המשלוח לישראל היא יותר גבוהה מההצעה שלי,והוא ממתין שאני אעדכן את עלות המשלוח,שאלתי היא איך אני אמור לתקן את עלות המשלוח שכבר בצעתי את העסקה, ולמה זה קרה?

בטרם רכשת, האם המוכר פירט בדף המכירה את עלות המשלוח לישראל ?

אם לא, האם פנית אליו טרם המכירה (Ask seller a question) ושאלת לגבי עלות משלוח לישראל ?

פורסם
בטרם רכשת, האם המוכר פירט בדף המכירה את עלות המשלוח לישראל ?

אם לא, האם פנית אליו טרם המכירה (Ask seller a question) ושאלת לגבי עלות משלוח לישראל ?

היה מצויין בדף המכירה Post to:Worldwide

עלות המשלוח לא אמור להיות מותאם לאיזור השליחה?

פורסם

לא הבנתי למה התכוונת כשכתבת שעלות המשלוח לישראל היא יותר גבוהה מההצעה שלך.

לפני התשלום המוכר אמור לשלוח לך את עלות המשלוח לישראל. במידה ולא שלח או שאתה הזדרזת לשלם לו את עלות המשלוח כפי שהוא כתב (סביר להניח שהוא כתב את עלות המשלוח בתוך ארה"ב) פשוט תיכנס ל paypal עם הסיסמא שלך, אח"כ כנס ל - send money ולך לפי ההוראות. דאג שיהיו לפניך מספר הפריט אותו קנית ואת כתובת האי מייל של המוכר ופשוט שלח לו את ההפרש. בעתיד תיווכח לדעת שהרבה פעמים קורה שאתה קונה חלק ועלות המשלוח לארץ יותר גבוהה מהחלק עצמו. לא נורא... נורא כיף לקבל בדואר חלק שאתה עצמך קנית בחו"ל ואין סיכויי להשיג אותו בארץ...

פורסם
היה מצויין בדף המכירה Post to:Worldwide

עלות המשלוח לא אמור להיות מותאם לאיזור השליחה?

Post to:Worldwide אומר שהמוכר בכלל מוכן לשלוח למדינות אחרות, אבל זה לא אומר כלום על עלות המשלוח.

יש מוכרים שמציינים במפורש מה עלות המשלוח לכל חלק של העולם, ויש כאלו שפשוט צריך לשאול אותם, וזו אחריות שלך כקונה. צריך לשלוח לפני שמבצעים את הקניה שאלה למוכר לגבי העלות, ואז אין הפתעות.

כרגע, יש לך כמה אפשרויות:

• אם כבר ביצעת תשלום עבור המחיר ועלות המשלוח המקורית, אתה צריך להשלים לו את ההפרש, והכי פשוט לעשות זאת דרך PAYPAL. תעדכן אותו באימייל שאתה עושה את זה, ותבקש שיאשר במייל שהוא קיבל את התשלום.
  • אם עדיין לא ביצעת תשלום עבור העסקה, יש לך אפשרות בתוך EBAY לעדכן את מחיר המשלוח, ואז לשלם כרגיל (דרך PAYPAL מן הסתם).
  • אם הוא שלח לך Ebay Invoice, כלומר חשבונית EBAY, ועדיין לא ביצעת את התשלום, רק הוא יכול לשנות אותה ולעדכן את סכום המשלוח.
  • אפשרות אחרונה - אם העלות הכוללת יוצאת גבוהה מאד, אתה יכול לנסות לבטל את העיסקה. זה כמובן אפשרי רק אם עוד לא שילמת, כי אין סיכוי שהוא יחזיר לך את הכסף, ומבחינתו הוא צודק. גם אם עוד לא שילמת, הוא יכול שלא להסכים, ואמנם הוא לא יוכל להכריח אותך לשלם, אבל הוא בוודאי ישאיר לך Negative Feedback, וזה מאד לא טוב.

בקיצר - לקח לעתיד: תמיד לברר עלויות משלוח לפני שעושים עיסקה.

בהצלחה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

ועדיף הבפעם הבאה לשאול (כמוני) לפני סיום המכירה מהי עלות המשלוח...

תתחדש!

ג.

וקובי כמובן הקדים אותי בשנייה...:wink:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תודה לקובי על התשובה המפורטת,ולכולם על התשובות, למדתי לקח ( בכל זאת , הקניה הראשונה שלי).מכיוון שכבר ביצעתי את העסקה, שלחתי למוכר את הפרש המשלוח' דרך PAYPAL.

פורסם

רכשת מארה"ב או מאנגליה? בדרך כלל האנגלים דורשים מחירים מאוד גבוהים עבור משלוח לארץ.

רכשתי 12 פריטים מאיביי הבריטי וסה"כ אני מרוצה,רק היום זכיתי ברדיאטור "עבה" של חברת שיפורים בריטית.

פורסם

בגלל שזאת הרכישה הראשונה שלי,כמובן בצעתי רכישה בסכום קטן, בסה"כ מדובר בספר היינס בעלות של 15 פאהונד+5 פאהונד עלות משלוח, לאחר שבצעתי את הקניה המוכר הודיע לי שלישראל עלות המשלוח היא 11 פאהונד עבור הספר.

פורסם
רכשת מארה"ב או מאנגליה? בדרך כלל האנגלים דורשים מחירים מאוד גבוהים עבור משלוח לארץ.

רכשתי 12 פריטים מאיביי הבריטי וסה"כ אני מרוצה,רק היום זכיתי ברדיאטור "עבה" של חברת שיפורים בריטית.

אפשר לדעת כמה עלה לך המשלוח של הרדיאטור לארץ?

פורסם
האם למישהו פעם יצא לקבל משלוח בארץ (לאחר שזכה כמובן...) למרות שהמוכר פרסם שהמוצר מיועד לUK only?
עידן חצי מהמוצרים שרכשתי היו ל"UK ONLY", זה לא מה שיעצור אותי,שלחתי שאילתא למוכר לפני שנתתי הצעה,שאלתי אם אפשר לשלוח לישראל ומה העלות,חלק אמרו לא,חלק אמרו שכן ונתנו סכום למשלוח,היה אחד שסינן משהו פוליטי על הסיכסוך הישראלי פלסטיני,אבל ברוב המקרים הם יהיו מוכנים לשלוח לישראל.

סהר,משלוח הרדיאטור לישראל 32 פאונד,מחיר המשלוח על ההיינס שרכשת סביר לחלוטין.

אני עכשיו שוקל לקנות ראש מנוע מאיביי,אבל המוכר רוצה 70 פאונד משלוח.

פורסם

אני עכשיו שוקל לקנות ראש מנוע מאיביי,אבל המוכר רוצה 70 פאונד משלוח.

זה מחיר סביר, ואפילו זול יחסית. אל תשכח שזו חבילה כבדה למדי.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
האם למישהו פעם יצא לקבל משלוח בארץ (לאחר שזכה כמובן...) למרות שהמוכר פרסם שהמוצר מיועד לUK only?

כן, הזמנתי כבר מאות חלקים. בד"כ המוכרים רושמים שהם מוכנים לשלוח רק בתוך המדינה בגלל שהם לא חושבים שיהיה עניין לקונים מהעולם (הם לא מבינים שיש דבר כזה מדינה שאין בה הרבה מכוניות מיוחדות). לדוגמא בדברים אחרים כגון טלפונים או מוצרי אלקטרוניקה כמעט כולם רושמים שהם מוכנים לשלוח לכל העולם כי הם יודעים שגם קונים מכל העולם מחפשים דילים טובים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...