Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הרנו לפני מספר חודשים.היא הייתה מאוחסנת בחנייה מקורה נעולה של בית נטוש.קשה היה לאמוד את מצבה דרך הסורגים.במשך השנים החנייה התפוררה עלייה והיא הייתה מכוסה בשכבה עבה של טיט.החלום להציל אותה ולהחזיר אותה לימייה היפים החל.

לאחר מספר חודשים אותרו הבעלים של הרכב.מעברו השני של הקו היה מר ח'.הוא בישר לי שעוד 24 שעות מתכוונים להוריד את הבית הנטוש וברמת העיקרון הקבלן המבצע שם עינו על הרנו.לאחר מספר דקות של משא ומתן "זכיתי במכרז".

למחרת בשבע בבוקר התייצבתי ליד החניה.מר ח' איש בן 79 (עם סיפור חיים מדהים) חיפש בביתו ומצא את הרישיונות מלפני 12 שנה שאז הוא אחסן את הרנו בחנייה.נדהמתי לגלות ברישיונות שהרנו היא שנת 69 והשורה של בעלים קודמים מראה 0.מר ח' אישר את הדבר שהוא רכש את הרכב לפני 37 שנים ומאז היא ברשותו.והחל להעלות זיכרונות מה40 שנה האחרונים.

וכך שברקע ה-D9 התחיל להוריד את הבית (ציינתי שהקבלן ש"שם עינו" על הרנו לא היה מרוצה.....)יגאל הגרריסט חילץ את הרנו סיפור לא פשוט בגלל זווית הגישה וחוסר האוויר בגלגלים.הרנו לבסוף חולצה וראתה אור שמש לראשונה לאחר 12 שנים.במשך הנסיעה על הגרר שובל אבק ארוך ליווה אותנו עד לביתה החדש.

לאחר מכן ניגשנו למשרד הרישוי פיק ברכיים אחז בי שמה יתעוררו איזה שהם בעיות.אבל אפילו הם החליטו לא להרוס את הרומן החדש ולאחר מספר דקות הרנו הייתה רשומה כרכב אספנות.

וכך הוצלה הרנו מאובדן והצטרפה למשפחת רכבי האספנות.

בשלב זה אני רוצה להודות למר ח' איש מדהים שהיה לי הכבוד להכיר אותו חוויה לא פחות קטנה מהצלת הרנו.

וכך במשך החודש האחרון אני עובד על הרנו מחזיר אותה לימייה הגדולים.לאחר הורדת כל שכבות האבק גיליתי למצוא שהרכב נשמר בצורה מדהימה.הכל מקורי.כל החלק הפנימי של הרכב חדש לחלוטין.החלק החיצוני שלם עם צבע מקורי אך יצריך פחחות וצבע בחלק מהרכב.החלק המכאני קצת פחות מעודד.

בחודש האחרון למדתי למה הרנו נבחרה בשנות השישים כרכב השנה. יש בה אבזור שלא היה מקובל במכוניות משפחתיות בשנות השישים כגון:אלטרנטור,מאוורר חשמלי,מפשיר אדים,בלמי דיסק,כיוון פנסים מתוך הרכב ועוד.היא המשפחתית הראשונה בהיסטוריה בתצורת הצ'בק ומציעה חלל פנים ענק עם רצפה שטוחה.

זהו,עד כאן חלק א' של סיפור האהבה.

אודה לכל מי שיכול לעזור בתרומת איברים של :משאבת מיים,משאבת בלם,חלק קדמי מרכזי של הגריל.

מצרף תמונות של הרנו לאחר שהורדה מהגרר לביתה החדש.

דוד.

R001-016.jpg

R001-018.jpg

R001-019.jpg

דוד כץ

פורסם

תתחדש על האוטו,אני ממש אוהב את הסיפורים האלו על רכבים במצב חדש שניצלים ברגע האחרון.

מאיפה אתה בארץ ?

ואגב, הרקע בסימלון שלך ממש מגניב :wink: ,

מקווה לראות אותך במיפגש הפורדים הבא.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

איזה יופי!

תתחדש ולא נותר אלא לאחל לך שיפוץ קל ומוצלח..

מאד מסקרן לשמוע האם לאחר 12 שנה,המנוע עדיין מסתובב או שמא הוא תקוע.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תתחדש והמון הצלחה בהמשך!!!

מציע לך להתייעץ עם יובל{משה והרפורמים}.

כיף לשמוע סיפור כזה!:wink:

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תודה רבה לכל המברכים.:grin:

בימים אלו אני עובד על המנוע.תמונות ועידכונים בהמשך.

אופיר,אכן זה הקפרי שלך שמבצבצת בסימלון שלי.

דוד.

דוד כץ

פורסם

מעניין אם משה והרפורמים יודע גם על הרנו הזאת :lol:

"תתחדש" על הרכב

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רק הסמלים המקוריים שנשארו במקומם שווים לא מעט כסף!!

האוטו נראה נדיר מקורי ושמור מאוד!!

תהנה ושלח תמונות מעודכנות.

כל טוב אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
רק הסמלים המקוריים שנשארו במקומם שווים לא מעט כסף!!

האוטו נראה נדיר מקורי ושמור מאוד!!

תהנה ושלח תמונות מעודכנות.

כל טוב אורן

שכחתי, מצ"ב מודל לחיקוי...

אורן

1148678949217_IMG_2169.jpg

1149453304088_IMG_2162.jpg

1147801738090_IMG_2163.jpg

1150452982047_IMG_2145.jpg

1151205840628_IMG_2140.jpg

1151407462352_IMG_2170.jpg

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

דוד !

פשוט דוד - הכי טוב !!!

ממש מרגש לקרוא כיצד ניצלה עוד רנו בישראל , כפי שהציע יובל (משה והרפורמים ) כשנושא מועדון רנו 4 יצא לפועל אז מן הסתם נצרף אותך ואת יובל כבעלי רנו 4 (4X4) :wink:

שיהיה המון בהצלחה ואם אפשר לעזור במשהו אשמח .

אגב : לגבי חלקים אני משוכנע שתוכל למצוא לא מעט אצל אמיר מ- קלוש במפרץ חיפה .

רנו 16-1.jpg

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

ועל זה אמרו חז"ל:

"כל המציל מכונית אספנות אחת כאילו והציל צי רכב אספנות שלם".

חליפים אולי תשיג אצל "מאירמן" שבפ"ת , טל' 03-9306714 ובקש את עמי.

בברכה ובהצלחה בשיפוץ - רפי לין :-)

• תוכן חדש...