Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

eBay UK - לוטוס מדהימה ב-3,038 שקלים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוסיפו לזה 0.796 אגורות.

זה הסכום המוביל עבור הלוטוס הזאת שמוצעת למכירה.

הרכב במצב הדורש עבודה, נראה שרבה.

הרכב נמכר ללא מחיר-שמור שאותו יש לעבור.

מדובר ב-Lotus Elite 501 משנת 1977.

P2160004.JPG

P2160001.JPG

כשהלוטוס עוצמת עיניים...

P2160025.JPG

P2160028.JPG

P2160008.JPG

לקובי, ליובל או לליעד,

חלודה המכרסמת את השאסי - האם זו מחלה מוכרת בלוטוסים?

האם מחיר הדגם הזה אמור להיות גבוה יותר ביחס למצב הרכב?

נאמר שהרכב הינו קבריולט. איך בדיוק?...

ההגה בצד הלא-נכון, כך שבינתיים - היא לא תעלה לארץ. האם הדגם הזה יוצר עם הגה בצד שמאל?

נמכרים שם כעת רכבים נוספים מתוצרת מקומית, כמו מוריס וכו'. מדוע המחירים כה נמוכים עבור רכבים כל כך מושקעים, ללא טווחי-שמירה והנושקים לפרוטות?

הלוטוס מגניבה~ת'שועלים. בעיניי היא מיוחדת מאוד...

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

כמו שהוכיחו בטופ גיר, אפשר לקנות גם פורשה 928, יגואר xjs וב.מ.וו 635 בפחות מ-1500 פאונד.. והן כולן היו במצב זוועתי. אז סביר להניח שגם זו במצב לא מזהיר במיוחד..

בכלל בריטניה מלאה ב"מציאות" שכאלה..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

הרכב הזה הוא מתקופה בה לוטוס נסתה לייצר רכבים יוקרתיים יותר, על חשבון הכיף. לא ממש הלך להם, והElite הזו עשתה עוול כבד לדור הראשון שנושא את אותו השם. בעשור האחרון לוטוס חזרה לרכבים ספרטיניים יותר ומלאי אופי (אליז/אקסיג'), וכרגע יש תוכניות מתקדמות ליצור רכב יוקרתי, ממשיכת האספריט. חלודת שאסי נחשבת לנושא כאוב בלוטוסים משנות ה60-70 וגם קצת 80, ורוב האקזמפלרים שתמצא במדינות קרות בהן מפזרים מלח על הכביש, עברו החלפת שאסי בשלב זה או אחר. את הלוטוס שלי קניתי בהכרה שיתכן ואצטרך להחליף שאסי, אבל מסתבר שהוא במצב לא רע, מזג האויר הישראלי עשה לה טוב. אני מכיר גם אלן מטקסס עם שלדה מושלמת. החלפת שלדה היא אגב פרוצדורה פשוטה יחסית (לפחות באלן). משלמים בין 1000-2000 פאונד לשלדה חדשה (תלוי בעיצוב ובחומרים), מנתקים את הבודי מהישנה בעזרת 16 ברגים בלבד, מעבירים מנוע, מתלים (אם הם לא כלולים בשאסי החדש) ושאר ירקות, מרכיבים את הבודי על השלדה החדשה, וגמרנו. כיום ישנם ספקים של שלדות שאינן על פי התכנון המקורי, לדוגמה הSpaceFrame של Spider, שבא במגוון גרסאות, כולל כאלו שניתן להרכיב עליהן מנועים וגירים שונים.

בכל מקרה, בחו"ל הרכבים האלו נסחרים במחירים מצחיקים, ככה זה כשיש לך המון אקזוטיקות.

עריכה: Convertible היא לא. זו פשוט הקטגוריה בE-bay שמכילה גם רכבים פתוחים וגם מכוניות ספורט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מכוערת זה לא מילה. האחוריים האלו מזוויעים...

הלו אדוני, לא לזלזל! האחוריים האלו הם פיסת קלאסיקה מוטורית, ויש גם קשר ישראלי.

ראשית, העיצוב הזה נקרא sports estate, כלומר מכונית ספורט-סטיישן. הרעיון הוא להלביש על שלדה של רודסטר, גוף שיוכל להסיע 4 מבוגרים בנוחות (יחסית), גם להשאר קטן, וגם לאפשר ראיה סבירה לאחור. מה שבאופן בסיסי עשו, זה הדביקו למכונית ספורט אחוריים של סטיישן, והנוסעים במושב האחורי יושבים למעשה בבגאז'.

העיצוב הזה החל באמצע שנות השישים ב Reliant Scimitar GTE בעזרת ידע בבניית מכוניות 4 גלגלים שפיתחו עם חברת...... אוטוקרס הישראלית. המעצב Tim Karen מסטודיו Ogle , עיצב אותה לראשונה, והשאר זה כבר היסטוריה. ה GTE נמכר בכמויות היסטריות וזכה לחיקויים רבים כמו הוולבו P1800ES וגם הלוטוס הזאת.

נמרוד

פורסם
ראשית, העיצוב הזה נקרא sports estate, כלומר מכונית ספורט-סטיישן. הרעיון הוא להלביש על שלדה של רודסטר, גוף שיוכל להסיע 4 מבוגרים בנוחות (יחסית), גם להשאר קטן, וגם לאפשר ראיה סבירה לאחור. מה שבאופן בסיסי עשו, זה הדביקו למכונית ספורט אחוריים של סטיישן, והנוסעים במושב האחורי יושבים למעשה בבגאז'.

שים לב שהמילים יפה/מושך/מצודד/מרשים/מהמם/מאמם!!/וואו שיגעון! וכו' אינן מופיעות בפסקה. האחוריים של הרכב הזה הם אכן דבר מכוער למדי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם כבר שרשור על "למה היא לא בת 30, למה ההגה לא במקום הנכון, למה זה כ"כ רחוק", אז ספרינט וולוצ'ה 1979 זו בהחלט דוגמה טובה (פאקינג רק 500 דולר אוסטרלי!!!)

http://cgi.ebay.com/Alfasud-Sprint-Veloce-alfa_W0QQitemZ4646414277QQihZ002QQcategoryZ9834QQrdZ1QQcmdZViewItem

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אגב, מצאו את ההבדלים:

הדור הראשון:

618-1.jpg

הדור השני:

617-1.jpg

שלא לדבר על כך שאין בעיות חלודת שלדה בדור הראשון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הכל עניין של יומרות, ומלוטוס מצפים ליותר. זה הכל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

זה בסדר, הן לא לבד, יש עוד מכוניות מכוערות

9586en_lgimage1.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...