Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבטחתי שהראה כבר דוגמית לפורייקט השיפוץ שלי אז.....

התהליך עד כה מופיע בקלאסיקאר תחת "פרוייקטי שיפוץ " ...אני מחכה שיפתחו אותו לצפייה

img005.jpg

פיאט 128 SL קופה

פורסם

אתה צובע את הרכב בבית?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

hi

i write you back from china

i am already meet you in one friday car meeting and spoked with

about yours car

and i want to tell that i am really ............

enjoy to yours baby

i hope to see more pic soon

bye bye

toyota celica 93

פורסם

תשאיר את המקורי, אחרי מקצה שיפוצים...תושבות המנוע ונק' החיבור לבודי מפתחות סדקים וחולשה בנקודות הקריטיות בגיל הזה...הכנסת מנוע חזק יותר תחייב חיזוקים הנקודות אלה, וחיזוקי שילדה נוספים...ע"י בעל מקצוע המתמחה בנושא, ההחלפה אינה ניגמרת רק במנוע ונוספים לה מכלולים נוספים אחרים, כך שבפועל המחיר גבוה בעד התמורה...אלה אם אתה מתכוון להפוך את הרכב לרכב מרוץ....רכב לשימוש יומי, יתן תמורה טובה יותר לדעתי עם המנוע הקטן (בתנאי שהוא מטופל כראוי) אמינות גבוה חיסכון משמעותי בדלק...והמנוע הנהדר הזה יודע לעשות את העבודה על משקל הרכב...אני הייתי הולך על הפחתת משקל, שיפור הנשימה וסאונד המנוע, שיפור בולמים ומיתלים, גומי משובח, ולא להזניח את הבלמים....המשקל הנמוך, המנוע המשוחרר ושש אלי טורים... וגודל הרכב יהפכו אותו לרכב מהנה לנהיגה

בטוח יותר ואמין מאוד....תהינה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לידיעתך,

בתוך נמל חיפה באחד ממחסני המכס והסחורות המעוכבות -עומדת אחת כזו צהובה ללא חלונות שנראית כאילו עומדת שם שנים -יכולה לשמש כתורמת ,השאלה היחידה היא איך מוציאים משם רכב?

אם תזדמן לנמל חיפה תצמא אותה מתחת לגג האנגר חצי פתוח שמימין לכביש הפנימי שמוביל לבסיס הילת"ם של חיל הים - מקווה שעזרתי שבת שלום-ניר

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

אם אני מזהה נכון מדובר ברכב שהיה במוסך ביטון בירושלים,איזה יופי שהוא מצא בית חם,רכב יפיפה שגם שווה לא מעט אם ישאר מקורי וכך אני ממליץ. מנוע 1300 מלא חיים ואמין בצורה מפתיעה,חלקים ניתנים להשגה בקלות ושיפוץ יסודי עם הקפדה על מערכת קירור תקינה ונוזל קירור איכותי יתנו לך נסיעה כייפית ואמינה ברכב שנעלם כמעט לגמרי מנופי ארצנו (ולא להשוות ל 128 3P שהיא כבר לא הדבר האמיתי..).

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
בהצלחה!! אחת הפיאטים היותר מוצלחות ומהנות שיש!!!
אמנם דגם חביב מאוד עליי, אבל יש לא מעט דגמים מהנים יותר, ובהחלט כאלו שהצליחו יותר.

רשימה חלקית מאוד, בלי להפוך ל"פייביש" - פיאט דינו קופה/ספיידר, 124 ספיידר/קופה, X1/9,...

הרכב בעל הנעה אחורית או קדמית ?
קדמית.
:turn-l:
  • תוכן חדש...