Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שקיווה , כמוני , שולנטינו רוסי יעבור לפורמולה-1 נכונה אכזבה כאשר פתח את העיניים היום אחרי ארוחת החג מלאת הגבינות והפשטידות .

20050902dasdasmot_3_I_LCO.jpg

איש הספגטי מאיטליה החליט בניגוד לעצתי...:-P לחתום על הארכת חוזה בימאהה עד לסוף שנת 2007 , משמע גם את העונה הבאה אנחנו נראה ללא רוסי במכונית מרוץ.

רוסי עשה מספר נסיעות מבחן פרטיות ולאחר מכן גם רשמיות , יחד עם נהגים ומכוניות אחרות , בקבוצת פרארי וכולם , כולל אני , היו בוחים שהו , הוא חותם בפרארי .

במבחן האחרון בולנסיה , למרות שנסע על מכונית ישנה , "מומחים" עשו איזו משוואה והגיעו למסקנה שהוא ממש תחרותי בפרארי והיה יכול להשיג תוצאות טובות .

מכאן החל כדור השלג להתגלגל והשמועות לרוץ , ורק הוא עצמו חזר ואמר שהוא לא בטוח בזה .

rossi_ferrari_prueba.jpg

השניים שיצאו נגדו - אלונסו ומקס ביאג'י , בוודאי מחייכים עכשיו .

אלונסו דיבר מהלב בעוד ביאג'י דיבר , לדעתי, מקנאה .

דמות כמו ולנטינו רוסי , מתאימה כמו כפפה לעולם הפורמולה-1 היבש משהו . צריך מישהו צבעוני כמוהו , חייכן , שרואים עליו שהוא נהנה .

תארו לכם אותו במסיבת עיתונאים , כולו חיוכים , מול רייקונן הצנונית...

אישית אני לא מבין מה יש לו עוד להוכיח לעולם האופנועים....

932006052412545315rossi.JPG

לפחות עם הוא נשאר באופנועים שיחתום בדוקאטי !!!

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

יש לו להוכיח שגם כשקשה ( העונה הנוכחית ) הוא מסוגל לקחת אליפות כבר עשה זאת בעבר עם

העונה הראשונה בימאהה אבל העונה הזו לא נראית וורודה כל כך מבחינתו.

אני מקווה שהוא יצליח כי לדעתי, בעידן המודרני הוא הדמות הדומיננטית

והכישרונית ביותר בעולם הספורט המוטרי בכלל ובמירוצי האופנועים בפרט.

שילוב של מזג נוח, אינטיליגנציה , סתגלנות מרשימה וביצים מברזל.

פורסם
לפחות אם הוא נשאר באופנועים שיחתום בדוקאטי !!!
נראה לי שזה המהלך הבא שלו - אחרי 2007 . כל חובבי רוסי היו רוצים לראות את המהלך הזה (אני מניח שגם חובבי הפורמולה 1 השונים)

לעניות דעתי, העובדה שסוף סוף יש לו קצת מתח השנה בגיזרת מירוצי האופנועים היא זו שהשאירה אותו עונה נוספת..

לפורמולה 1 הוא יגיע רק כשהוא יראה שהמירוצים יתחילו להיות מאתגרים (והשנה אנחנו רואים שמתחיל להיות קצת מעניין ביחס לשנים קודמות). אני חושב שזה ה-Drive שמניע אותו (אני עוקב אחריו קרוב ל-10 שנים - מאז התחיל להתחרות בקטגורית 125).

אגב, לא נראה לי שאלונסו דיבר מהלב, נראה לי שהוא יותר דיבר מפחד, אבל זו רק דעתי.

איך שאני רואה את זה, רוב הספרדים שונאים אותו בגלל מה שהוא עשה לג'יברנאו בשנה שעברה בהקפה האחרונה בחרז (הצלילה המאוד מאוחרת שלו בפניה האחרונה)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

חובבי הספורט המוטורי בכלל והאיטלקים בפרט היו רוצים לראות את רוסי בדוקאטי אבל יותר מזה בפרארי .

אלונסו לא מפחד ולא צריך לפחד מרוסי ולו רק בגלל שבתור נהג , אלונסו יותר טוב וכמובן יותר מנוסה בפורמולה-1 .

רוסי בהחלט יכול להיות תחרותי במרוצי המכוניות ויש גם פוטנציאל לניצחון אבל מכאן ועד לפחד של אלונסו...ממש לא .

אף אחד לא בא להתווכח עם היכולות המוטוריות שלו והשליטה הפנומנלית שלו בכלי מוטורי מכל סוג , אבל גם כאשר לפני מספר שנים החליט להשתתף בראלי בריטניה , לקח לו בדיוק....פחות מקטע אחד ולעוף החוצה ...

לעשות אימון מסודר זה דבר אחד אבל משם ועד להשתתף במרוץ ובטח שלנצח המרחק הוא ענק .

בעבר היו רוכבי אופנועים שעשו מעבר למכוניות והצליחו , הבולט כמובן ג'ון סרטיס שזכה גם באליפות .

נותר לנו להצטער שרוסי דחה או ויתר על הרעיון הזה בינתיים .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...