Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראלי מספר 8 באליפות העולם , ה-WRC ואנחנו בים התיכון , ביוון , ראלי אקרופוליס .

אקרופוליס הוא אחד ממרוצי הראלי הותיקים והקשים ביותר באליפות .

סבסטיאן לאוב , אלוף העולם , וללא ספק הנהג הטוב ביותר בסבב כיום , עשוי לעלות לראש רשימת המנצחים באם ינצח בראלי הזה , יהיה לו 26 נצחונות , ממש כמו קרלוס סיינז הספרדי .

לאוב אותת על הכוונות שלו לנצח וקבע את הזמן המהיר ביותר בקטע הראשון שנערך באיצטדיון האולימפי באתונה .

בקטע השני לאוב כבר נתקל במעט קשיים , בעיקר בגלל שהוא ראשון על השבילים ומנקה אותם בשביל האשר וסיים שלישי .

ראשון היה גרונהולם ושני סולברג שאולי מתחיל להיכנס לקצב , לאחר האכזבות האחרונות שלו .

gronholm-acro-z-02_040606.jpg

וקצת היסטוריה - מישל מוטון הצרפתייה ניצחה בראלי הקשה הזה בשנת 82 עם האודי קוואטרו , לאחר קרב עיקש עם וולטר רוהל עם האופל אסקונה 400 . תזכרו מוטון עם הנעה כפולה ורוהל עם הנעה אחורית .

רוהל ניצח את הראלי הזה 3 פעמים - עם אסקונה , פיאט 131 אברט ולנצ'יה 037 .

בשנת 95 הראלי , בעקבות שינויים שנערכו באליפות העולם , ולא כל המירוצים נכללו באליפות המלאה , ניצח בראלי הנהג המקומי אריס וווס (VOVOS ) ושנה אחרי זה הכל חזר לקדמותו והחל העידן המודרני , קולין מקריי ניצח פה 5 פעמים , מתוכן 3 ברציפות 2000-2002 .

ראלי אקרופוליס 2003 היה גם הנצחון הראשון של מרקו מרטין באליפות העולם , עם הפוקוס WRC כשלצידו הנווט שלו מייקל פארק ז"ל .

03gre_martin_4_slaid.jpg

ניתן לעקוב אחרי הראלי - WWW.RALLY-LIVE.COM

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

סוף הקטע השלישי וגרוהולם , בגשם סוחף , מגדיל את הפער בפסגה .

נצחון של הפיני בקטע הזה , כשאחריו פטר סולברג הנורבגי , מחזיק מעמד עם האימפרזה ...ושלישי סבסטיאן לאוב , בהפרש של 8 שניות .

הירבונן , הנהג השני של פורד נמצא כרגע במקום הרביעי ומי שמפתיע הוא דובאל הבלגי , עם הסקודה שממוקם חמישי כרגע .

טוני גרדמייסטר , עם סיטרואן קסארה פרטית , אחרי דובאל , שישי , שביעי כרגע סורדו עם קסארה נוספת אחריהם צמד הפיז'ו 307 של שטוהל וסולברג השני .

diapo_010.jpg

דובי

פורסם

בסוף היום הראשון גרונהולם מוכיח עליונות בולטת , מנצח את שלושת קטעי אחה"צ ומגדיל את הפער שלו באקרופוליס .

גרונהולם מוליך בכ-26 שניות על סולברג ו-35 על לאוב .

מה שהכי מעניין שעד כמה שהתנאים מאד קשים ביוון , אף מכונית מחבורת הצמרת לא נתקלה בקשיים מסיימים ולא היתה עדיין אפילו פרישה אחת .

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

היום השני לראלי ופטר סולברג שוב בבעיות , ממש לא יאומן מה שעובר עליו השנה .

מעט לפני תחילת הקטע ה-13 הוא פגע ברכב , בקטע הקישור ונאלץ לפרוש מהראלי .

אבל מה שיותר נדיר הוא הבעיות שבהן נתקל סבסטיאן לאוב .

כן , גם הוא סובל פתאום מבעיות וכבר לא חסין .

אחד הגלגלים בקסארה שלו החליט לתפוס עצמאות ולאוב נאלץ לסיים את הקטע על 3 גלגלים , אמנם בשביל מכונית נחוץ ארבעה אבל בינתיים הוא יכול לעשות מהקסארה מריצה...

ההפרש בין גרונהולם ללאוב כמעט 2 דקות בסוף היום , וכל זה בתנאי שהצרפתי יצליח להגיע בשלום ל-SERVICE ובעיקר בזמן .

הירבונן בפורד השנייה , צפה את הנולד היום , הרי לא יתכן שאף אחד לא יסבול מבעיות ,ובטח לא באקרופוליס , הוא נסע טיפה יותר לאט שקול ונהנה מהפרישה של סולברג , הוא שלישי כרגע .

דני סורדו הספרדי הצעיר ממשיך בנהיגה העיקבית שלו וכרגע הוא כבר רביעי .

צמד ה-307 ממשיכים להתקדם עקב בצד אגודל בתוצאות די זהות , כרגע שוטהל מוביל על סולברג ב-3 שניות .

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

ועכשיו קצת פיצוחים .

הקטע הראשון של הראלי , אתם זוכרים , לפני יומיים , נערך באיצטדיון האולימפי באתונה , עם הרבה הרבה הרבה קהל .

בכדי שיהיה מעניין לכולם ובשביל הגיוון הביאו את החבר'ה שבתמונות -

show_image_media.php?image_id=613&type=photo&that=0

show_image_media.php?image_id=609&type=photo&that=0

show_image_media.php?image_id=611&type=photo&that=0

תהנו

דובי

פורסם

מרקוס גרונהולם סיים סופ"ש מושלם מבחינתו עם נצחונו השלישי העונה , בראלי אקרופוליס , שהסתיים לא מזמן .

loeb-gronholm-ss-acro-z-01_040606.jpg

גרונהולם אמר לאחר הראלי שזהו נצחונו הראשון ביוון , בראלי מאד לא קל מבחינתו .

לאוב , שמוליך את אליפות העולם סיים שני עם הקסארה המזדקנת והירבונן , שוב על הפודיום , סיים שלישי , עם הפוקוס השנייה .

רביעי סיים טוני גרדמייסטר , עם קסארה נוספת , חמישי הנינג סולברג עם ה-307 ושישי , כמעט צמוד אליו דני סורדו עם עוד קסארה .

שביע , פטר סולברג שחזר תחת חוקי הסופר-ראלי , ושמיני , עם קסארה רביעית בניקוד פונז הספרדי .

מה שמעניין היה ביום השלישי היו הנצחונות של פטר סולברג בכל ארבעת הקטעים האחרונים , שלמעשה החזירו אותו לתוך הניקוד .

psolberg-acro-z-16_040606.jpg

לאוב מוליך לאחר ראלי אקרופוליס בהפרש של 29 נקודות על מרקוס גרונהולם .

1149421191.jpg

דובי

פורסם

משמח שגרונהלם חזר לנצח, יחזיר קצת עניין ל WRC, השליטה של לואב הפכה את העסק ל one man show - מדהים לראות את היכולת של לואב, אבל אם זה נהיה קצת משעמם.

למרות שאני מהמר שלואב יקח את האליפות גם השנה, יהיה נחמד אם תהיה לו קצת תחרות בדרך לגביע.

בכל מקרה לצערנו מחכה לנו הפוגה של חודשיים עד המירוץ הבא

• תוכן חדש...