Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווקסהול ויקטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

למני שבוע ראיתי ואיזה מוסך ליד צומת בילו, ווקסהול זרוקה.

באתי לבעל המוסך ושאלתי על האוטו.

ניתונים: שנת 61, עומדת כ 20 שנה, יש ניירת, מחיר 1000$, מצב(1-6) -5,

לא ברור אים היא מניע.

השאלה היא מה סבירות החלפים בישראל?

האים יש פה משהו ששיפץ אחת כזאת?

האים המחיר מצדיק?

תודה מראש גיא

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אין פה אף אחד ששיפץ ווקסהול?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

הווקסהול ויקטור נחשבה בזמנה למכונית עממית למדי,ללא גירסאות מיוחדות,ולא נחשבת לבעלת ערך גבוה,כך שהערך העיקרי שלה הוא נוסטלגי גרידא.

אני אישית לא מוצא טעם להשקיע סכומים גדולים במכונית שעמדה 20 שנה,ולבטח דורשת עבודת שיקום מסיבית ויקרה.

גם זמינות החלפים בעייתית,מאחר ומכוניות ווקסהול עשו שימוש במיכללים שיוצרו עבורן בלבד,וכמעט ולא חלקו מיכללים עם מכוניות אופל,למרות ששניהן מבית GM.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש עוד משהו שיכול לעזור?

כי אני בשלבים של קניה ולא רוצה לעשות טעות.

פורסם

מכונית שעמדה 20 שנה סביר להניח שתיזדקק לשיפוץ מסיבי ביותר,הן מכאני והן חיצוני.

בהנחה שהיא מניעה,עדיין תיזקק קרוב לוודאי לשיפוץ מנוע,כל משאבות הבלמים,משאבות המצמד ועוד.

הוצאות השיפוץ שלה עלולות להרקיע שחקים,הרבה מעל השווי האמיתי שלה שהוא כאמור לא גבוה,וזאת מבלי להביא בחשבון את זמינות החלקים הבעייתית.

במקרה כזה עלות הקנייה היא החלק הפחות יקר,וגם אם בעל המכונית ייתן לך אותה מתנה עדיין הסכום שיידרש לשיפוצה יהיה גבוה.

אבל שוב,לשיקולך בלבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...