Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ב16.6 יערכו מוקדמות RedBull Track Attack באלפא-קארטינג בהרצליה (זה המסלול אליו נרשמתי) ורציתי לקבל כמה טיפים לגבי קווי פנייה נכונים, תזמון הגה, עזיבת גז, ברקס, וכיו'ב.

צירפתי שרטוט של 3 סוגי פניות (בערך היחידות שאני מכיר. כנראה שיש עוד הרבה סוגים) והייתי רוצה שתסבירו לי (אם בשרטוט ואם במילים) מהם הקווים הנכונים לפניות הללו, מתי לעזוב גז, ברקס, הפניית הגה.

אם אתם יכולים להסביר על עוד סוגי פניות אני אשמח. פשוט אני לא מצליח לחשוב על סוגים אחרים כרגע.

תודה,

אורן

corners.JPG

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש לך 300 שקל שאתה לא יודע מה לעשות איתם או איזו דודה שחייבת לך מתנת יומולדת, אני מאוד ממליץ על קורס נהיגת מירוצים באחד הקארטינגים ברחבי הארץ שילמד אותך בדיוק את הדברים האלה.. (אני הייתי בפרוקארטינג רחובות והיה מעולה)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
די נו תמשיך :oops:

??? :?

MustardMan32- ונניח שאין לי את זה? לא תוכלו להסביר לי על רגל אחת מהם הקווים?

hagggg55 כתב:

פורסם
ואם יוצא שהמדריך שלך בקורס הוא מישהו בשם ארנון, תיזהר, הוא שולח ידיים.

:wink:

עמוס

אוקיי אני אזכור. עכשיו אפשר לחזור לנושא?

hagggg55 כתב:

פורסם

לא לוקחים מפתח של חביתוש בלי רשות של רגע או דודלי.

ולא לומדים נהיגה בהתכתבות.

נקודה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
לא לוקחים מפתח של חביתוש בלי רשות של רגע או דודלי.

ולא לומדים נהיגה בהתכתבות.

נקודה.

זה לא נהיגה אמיתית וזה לא משהו שאני הולך לבצע בכביש. קארטינג נטו.

hagggg55 כתב:

פורסם

קורס קארטינג ונהיגה עם אנשים טובים שגם יהיו מוכנים להסביר מה מה הטעויות שלך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הנה שרטוט מאוד מאוד כללי.

בגדול, בכניסה לסיבוב אתה צריך להיות בקו החיצוני, בשיא שלו (APEX) עליך להיות בפנים ולאחר מכן עליך לצאת שוב, כאשר היציאה תהיה לפי הסיבוב הבא, כלומר:

אם הכניסה לסיבוב הבא צמודה ליציאה של הסיבוב הנוכחי והסיבוב עצמו הוא לכיוון ההפוך של הנוכחי, עליך להישאר ביציאה בקו הפנימי בגלל שהוא הקו החיצוני של הסיבוב הבא.

כמו שגל כתב, אי אפשר ללמוד דברים כאלה בהתכתבות וכל מקרה לגופו, מה שכתבתי וציירתי כאן זה רק קצה-קצהו של כל הנושא.

בהצלחה.

corners.JPG

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תחפש שרשור שבו מוטי מיאטה הסביר על קווי פנייה ובלימה מאוחרת וכו'.

או על APEX.

ותשקיע בעצמך קורס נהיגה, לא מתכתבים - נוהגים!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הודעה מס' 5 אולי תעשה לך קצת סדר בבלאגן..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81081&highlight=%E1%EC%E9%EE%E4+%EE%E0%E5%E7%F8%FA

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אוקיי. תודה רבה. בימים הקרובים אני אנצל את 2 השוברים לאימון ונתאמן על הקווים הללו.

hagggg55 כתב:

פורסם

אני מאחל לך בהצלחה והמון מזל עם 2 אימונים.

אני יודע שאני אישית שמכיר את המסלול לא רע ועושה בו זמנים לא רעים בכלל הולך להתאמן הרבה יותר מהפעמיים שהשוברים האלו מקצים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גמני. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...