Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים מתורכיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובה רצינית:

תורכיה היא יצרנית גדולה מאוד של כלי רכב וחלקי רכב.

התורכים גם שיתפו פעולה רבות עם פיאט, ודגמים מבוססי פיאט יוצרו שם. מבחינת הדגמים

הישנים יותר, Tofas ייצרו שם 124 ו- 131, ומאוחר יותר היתה מכונית מבוססת 131, ונדמה לי

שנראתה כמו רגאטה. הם גם ייצרו 126 ביס (דגם שני) שיכול לתרום חלקים מכניים ל- 500 שלך.

איפה חן כשצריך אותו?

:turn-l:
  • אחראי פורום
פורסם

יש שם ברזנטים לא רעים לויטארה/סמוראי שעולים עשירית מהמחיר בארץ.

תביא, תעשה קופה...8)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש סיכוי שאני ימצא חלקים לפיאט 500 או ל850. לפני שנתים שהיתי בתורכיה מצאתי אז קורטינה שנת 73 עם גריל עם 2פנסים עגולים בכל צד. שעה התוכחתי עם הבנאדם שימכור לי את הגריל אבל הוא לא רצה הוא שלח אותי לאיזה כפר אבל לא מצאתי כלום.

פורסם

התורכים אכן שיתפו פעולה ועדיין משתפים פעולה עם יצרנים רבים בינהם פיאט,פורד ורנו.

במשך שנים ארוכות הם הרכיבו דגמים ישנים שירדו מפסי הייצור כמו 124(טופאש סרצ'ה)131(טופאש שהאין או דוגאן המפוארת)טמפרה ואונו.

גם פורד הרכיבה מכוניות בתורכייה,והבולטת ביהנם היתה הקורטינה MK5 שניקראה אוטוסאן טאונוס,והיתה בן כילאיים של קורטינה וסיירה.

אוטוסאן היה מפעל שהחל את דרכו כיצרן מכוניות מפיברגלאס שפותחו בסיוע רליאנט הבריטית(מוכר מאיפהשהוא?)על בסיס מכללי פורד,אך בניגוד לסוסיתא שלנו,בתחילת שנות ה 80' הם עברו להרכיב דגמים מודרניים יחסית של פורד,בעיקר בשל כח העבודה הזול והשוק המקומי הגדול.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
התורכים אכן שיתפו פעולה ועדיין משתפים פעולה עם יצרנים רבים בינהם פיאט,פורד ורנו.

במשך שנים ארוכות הם הרכיבו דגמים ישנים שירדו מפסי הייצור כמו 124(טופאש סרצ'ה)131(טופאש שהאין או דוגאן המפוארת)טמפרה ואונו.

גם פורד הרכיבה מכוניות בתורכייה,והבולטת ביהנם היתה הקורטינה MK5 שניקראה אוטוסאן טאונוס,והיתה בן כילאיים של קורטינה וסיירה.

אוטוסאן היה מפעל שהחל את דרכו כיצרן מכוניות מפיברגלאס שפותחו בסיוע רליאנט הבריטית(מוכר מאיפהשהוא?)על בסיס מכללי פורד,אך בניגוד לסוסיתא שלנו,בתחילת שנות ה 80' הם עברו להרכיב דגמים מודרניים יחסית של פורד,בעיקר בשל כח העבודה הזול והשוק המקומי הגדול.

ככל הידוע לי, גם היום מורכבים שם טנדרים הקטנים של הפורד - הקונקטים, שנימכרים גם בארץ, והאוטו דווקא מאד חביב, אם כי אין לי מושג עדיין לגבי האמינותו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ככל הידוע לי, גם היום מורכבים שם טנדרים הקטנים של הפורד - הקונקטים, שנימכרים גם בארץ, והאוטו דווקא מאד חביב, אם כי אין לי מושג עדיין לגבי האמינותו!
לשכן טוב שלי יש כזה מהעבודה כשנתיים. הוא נוסע המון ולא ממש מרחם על הרכב, לא שמעתי ממנו על בעיות אמינות כלשהן.

מאידך, איכות ההרכבה אינה מצטיינת. הפלסטיקים לא הכי נעימים, וזה עוד ניחא לעומת העובדה שחלקם ממש מתפרקים :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יובל,

לי יש Spider 124 1972

יש מצב שאתה יודע מאיפה אני יכול להשיג חלקים בטורקיה?

אם כן, יכול להיות שאשתי תזכה לטיול הזה בחו"ל שהיא מדברת עליו כבר שנתיים....

שרון

1972 Fiat Spider 124

אז מה אם עולה לי מלאן ת'לאפים לשפץ אותה? אתם לא הייתם זורקים ילד שלכם כי הוא חולה נכון?.....

פורסם

שלום שרון,

בתורכיה ייצרו 124 סדאן בלבד, ככה שתוכל למצוא שם מעט חלקים מכניים, וחלקי מתלה.

אישית, עוד לא קניתי חלקים בתורכיה (זה גם בתכנון שלי...) וחברה שלי לא מבינה למה אני

רוצה לנסוע לשם. אבל אני הייתי מתחיל את החיפוש באיסטנבול, ומתרחק מעיירות הנופש.

אגב - לספיידר שלך יש הרבה אפסים במספר הרישוי?

:turn-l:
  • תוכן חדש...