Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרוץ הרחובות היוקרתי והאולי המיותר ביותר בסדרה .

אין ספק שמונקו שומר על מקומו באליפות בגלל המקום שבו הוא נמצא , בגלל האנשים שחיים שם ואולי בעיקר בגלל המסורת .

הרבה היו מוכנים לוותר עליו , הרבה היו מוכנים לא לוותר עליו .

אני מאלה שאוהבים את המסלול הזה .

סנה ניצח פה 6 פעמים ועוד פעמיים של כמעט ...

מיכאל שומאכר ניצח פה 5 פעמים וגם גרהאם היל .

אלאן פרוסט ניצח פה 4 פעמים .

היו זמנים .

monaco.gif

לאורך השנים , מי שהצליח פה היו אלו עם הביצים הגדולות ביותר , עם הכשרון הגדול ביותר , פשוט הנהגים הטובים ביותר

והיו גם מקרים של זכייה מההפקר , אבל זה לא חשוב כרגע .

ביום ראשון יהיו שם 78 הקפות מורטות עצבים ואולי יהיה קצת גשם .

מה שכן , במונקו אף פעם לא משעמם , תמיד יש על מה או מי להסתכל .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וקצת דוגמאות למה שעובר הנהג בין הגדרות הללו , מאחורי ההגה , המאסטרו , הגדול מכולם במסלול הזה , איירטון סנה -

http://video.google.com/videoplay?docid=8438793500391954066&q=senna%2Bmonaco

http://video.google.com/videoplay?docid=-6445638177871913810&q=senna%2Bmonaco

http://video.google.com/videoplay?docid=3660720471061887686&q=senna%2Bmonaco

http://video.google.com/videoplay?docid=-3781390573428195000&q=senna%2Bmonaco

ואחרי שתראו את זה תגידו שאתם לא אוהבים את המקום הזה ....

דובי

פורסם

ועוד קצת על האופי של המסלול -

התמונה הימנית , פניית ראס-קאס

התמונה השנייה היא של השיקאן בסוף המנהרה ועל השלישית ממש אין צורך להרחיב במילים .

משה , ניר ...קצת על האופי של המסלול ....

תהנו

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

תודה על ההקדמה, דובי.

"לא קראתי אך אני מניח שהיא ממצה". :wink:

בזמנו (אמצע שנות התשעים), כשהיה מעניין והייתי עוקב אחרי האליפות,

מונקו היה בהחלט אחד המירוצים המעניינים יותר בסדרה:

המרחק המזערי מהגדרות, התפאורה האקסקלוסיבית, תוואי המסלול המשופע.

דניאל

MCS 2008

פורסם

אחח.. החלום הרטוב שלי זה להגיע למקום הזה בסוף שבוע של פורמולה 1. וכנראה שבינתיים זה יישאר כך...

לגבי הסרטים - זה פשוט לא נראה אמיתי, כאילו הכל בהילוך מהיר. פשוט לא ייאמן!אני מרגיש יראת כבוד כלפי אדם שמסוגל לנהוג בצורה כזאת, לאורך זמן של שעה וחצי!!!

SPL - 143.6DB

"

פורסם

כיצד להבטיח את הפול שומאכר סטייל?

חסימת כבישים.

בשבוע הבא נלמד שריפת צמיגים ופרישת דוקרנים. :???:

היה ויהיה גדול.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אלוהים.... חבל שהמנוע לא הלך.. היה יורד 10 מקומות בגריד... אם בכלל היה משתתף מחר.

אוך, מגיע לו עונש רק על כך שהרס לראייקונן את האפשרות לשפר ובכל זאת להגיע לשלישיה הראשונה במקום מארק וובר.. פשוט חבל.

הוביל כל היום במקום הראשון, וככה בגלל התעלול של הגרמני להיות במקום 4... אוך!!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם זה לא היה תרגיל מכוון אז זה יכול להיות רק דבר אחד -

האמא של התרגיל המכוון !!!!!!

היה אפשר לראות בהילוכים החוזרים איך שומאכר מיישר את ההגה לרגע בלי שום סיבה, כשהוא יכל כבר להפנות את ההגה לפניה ולהשלים אותה. כל זה היה אחרי שהוא תיקן את ההחלקה שגם היא נראית קצת מכוונת משום שבנקודה הזו במסלול אין שום סיבה לפתוח מצערת גדולה שהרי שניה אחרי זה יש פניה הדוקה מאד. גם אם ההחלקה נגרמה מבלימה אז בטח ובטח שהוא היה צריך להיעצר הרבה לפני הגדר.

בקיצור,

אם זה היה כל נהג אחר על המסלול, הייתי מוכן לתת לו להינות מהספק. אלא שמדובר באותו נהג שיזם בעבר תאונות וחסימות כנגד היל, ווילניאב, ואחרים, כך שלגמרי לא הייתי מופתע.

מה שכן, לזכותו יאמר שסביר להניח שהוא לא יקבל עונש משמעותי (אם בכלל), משום שהוא נוהג עבור פרארי...

דני G.

פורסם

לפי הפרשן אלונסו הוביל ב 2 עשיריות בסקטור השני, באמת אחלה תרגיל.

אני מאמין שעוד נשמע מחר על זה לפני המרוץ. איך ויאטורה(?) צעק על איזה אחד שקשור בהנהלה.

היה נחמד ואללה איך הם נוהגים צמוד לגדרות פשוט אומנות.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

מיכאל שומאכר קבע פול-פוזישן נוסף - זאת עובדה , אפשר להתווכח על הדרך שהשיג אותה , חוקית או לא , אבל זו עדיין עובדה .

מה שאי אפשר להתווכח עליו (בעצם אפשר אבל לא רצוי ) זה שמיכאל שומאכר אף פעם לא היה ספורטיבי , אז בעצם מה אתם וכולם באים בטענות...

הוא עושה תמיד את מה שהכי נכון מבחינתו בכדי להשיג את המטרה שלו .

והמטרה שלו בסוף שבוע זה היא ברורה ביותר - ניצחון שישי במונקו , להשתוות לאיירטון סנה , וכל הדרכים כשרות לכך .

בראיון איתו אחרי מקצה הזמנים אמר שכל מה שיגיד , ממילא תמיד יהיו כאלו שיגידו ההיפך והוא מזמין את המקטרגים לנהוג בפרארי שלו ברחובות מונקו ולהבין את המצב (יש מתנדבים...? )

אני מציע לכם משהו אחר לגמרי - ממש לפני הפורמולה-1 , יהיה את המירוץ של ה-GP2 .

היום במרוץ הראשון שם ניצח , המועמד שלי לאליפות , לואיס המילטון , בהפרש אדיר לפני כולם .

הקודם שהפגין דומיננטיות כזו בקטגורייה הזו , או פורמולה-3000 , היה מונטויה אגב .

המילטון , בן 20 , שחום-עור אנגלי שמאז היותו ילדון התגלה על ידי רון דניס שתומך בו לאורך כל הדרך .

ואיזו דרך מוצלחת . בכל קטגורייה בה הוא התחרה הוא זכה באליפות - קרטינג ואחרי זה מכוניות ונראה שגם כאן הדרך פתוחה .

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• תוכן חדש...