Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל מומחי הקטנועים.

נתקלתי בקטנוע הזה, לא הצלחתי להבין איזה קטנוע זה.

זה לא נראה כמו היינקל, לא כמו גוגו, וזה לא NSU.

אני כמעט בטוח שהוא גרמני, יש לו קוייל, רגולטור של בוש, ממש כמו שיש לי בפרינץ 3.

קרבורטור בינג.

150cc

מי יודע?

נדב

Scooter01.JPG

Scooter02.JPG

Scooter03.JPG

Scooter04.JPG

Scooter05.JPG

NSU Club Israel

פורסם

הוא מזכיר קצת את הNSU PRIMA 5STAR, אבל הכנף הקדמית שונה קצת וגם החיפויים בצד שבNSU יש כונסים מעוגלים.

haters will hate

פורסם

עם כל הכבוד, זה לא נראה כמו הקטנוע בתמונה...

אז בכל זאת, מישהו יודע?

האם היו כמה דגמים של הינקל? זה לא היינקל טוריסט, מה שיש בתמונה.

לדבר הזה יש שלושה הילוכים וקלאץ' ביד שמאל.

שימו לב לשלושת הפתחים בכל צד, כמו זימים.

היכן המומחים?

אולי איש הלמברטה יודע משהו?...

NSU Club Israel

פורסם

בהשוואה בין התמונות אפשר לראות שהפנס ממוקם בגובה שונה, כל המבנה של הכנף שונה ובכללית לא אותו הדבר.

haters will hate

פורסם

אכן מדובר בהינקל!

השנה 1963/64 דגם 14 שתי פעימות,150 סמ"ק ,התנעה עם דינוסטרט.דגם זה יובא לישראל כאשר החברה הגרמנית היתה על סף פשיטת רגל.היתה בעיה בהשגת חלקים בארץ והקטנועים האלה נזנחו די מהר .דגם זה יוצר בכמויות קטנות יחסית,ידוע לי כי היה להם בארץ מועדון ,אך אין לי עוד פרטים.

כיום להשיג לדגם זה חלקים חדשים ניתן דרך מועדון הינקל בגרמניה היות והם רכשו חלק גדול מהמיפעל שניסגר.

פורסם

אכן HEINKEL. למרות שדגם ה- TOURIST היה פופולרי בצורה משמעותית, הדגם שאותו הצגת הינו ה- ROLLER, שהוא דגם נדיר יותר (אולי עקב קשיי החברה ודעיכתה בתקופה הייצור). הדגם גם היה ידוע כ- HEINKEL 150.

הנה כמה תמונות וגם פרסומת מהשנים ההן. פרטים נוספים קיימים בהרבה מועדונים בגרמניה ואנגליה, הנה אחד מהם:

http://www.heinkel-club.de/

בהצלחה !

H150Foster.jpg

Heinkel%20150%2005.jpg

Heinkel%20150%2002.jpg

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

במקרה שיטוט באיביי בערך אולדסמוביל, הוביל אותי לדבר היפה הזה:

http://cgi.ebay.com/German-Vintage-Beer-Stein-Heinkel-Tourist-150-Motif_W0QQitemZ6287374805QQihZ010QQcategoryZ40042QQrdZ1QQcmdZViewItem

שווה $10 למחזיקי היינקל

3e_1.JPG

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...