Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת תא מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לצבוע את תא המנוע ברכב שלי (פיברגלאס), וישנה דילמה קטנה.

כרגע התא צבוע בשחור, ואני מתלבט אם לצבוע בצבע הרכב או להשאיר בשחור.

מדובר ברכב שלא יהיה בשימוש יומיומי, כך שתא המנוע לא אמור להיות מזוהם מדי.

יש למישהו השגות/דעות?

ליעד

עריכה: מצורפת תמונה של תא המנוע בצביעה הנוכחית (כרגע אין שם מנוע, אבל בקטנה).

Carsforum011.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אחרי ניקוי יסודי ושיוף קל בנייר 0,

צבע בצבע הרכב!!!

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

שלום.

אמנם הצבע המקורי הוא שחור אבל!!! האנגלים הם עם יבש איטי {מפגר} מבחינת עיצוב תא המנוע.

הכול בסיגנון ערבי לא מוקדשת תשומת לב איך ניראה תא המנוע העיקר נוסע.

צבע שחור {לדעתי } מדכא דוחה ולא יפה. במיקרה של הלוטוס לדעתי צבע לבן כמו הרכב גם יהיה יפה

וגם יתן אור בעינים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

צבע שחור {לדעתי } מדכא דוחה ולא יפה. במיקרה של הלוטוס לדעתי צבע לבן כמו הרכב גם יהיה יפה

וגם יתן אור בעינים.

וגם יקל על זהוי נזילות שמן... לא דבר רע כשמדובר ברכבים בריטים ישנים - ביחוד כאלה שנוסעים ספורטיבית...

פורסם

את התמונה הראשונה אני מכיר מאז שיש לי את הרכב. הבחור די נצמד למקוריות, אבל יש לו מכסה שסתומים אדום, ו20 כ"ס פחות. בדגם של הTwink שלי מכסה השסתומים הוא שחור, ובסופו של דבר המראה הוא די קודר. אני מתכוון לשמור על הבלוק באפור לוטוס, כך שזה לפחות יהיה בהיר יותר שם. למישהו יש חוטי הצתה בוורוד וטורקיז מפוספס להלוות לי?

אגב, המגמה הנוכחית היא לא להישאר בלבן, אלא לעבור לסט צבעים מקורי אחר של לוטוס, אדום/כסוף או כחול/כסוף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הי

רק שחור בתא המנוע גם מקורי וגם נראה טוב כשאין אבק.

צבע לבן זה צבע של מקררים (ציטוט מ CAR TALK של רשת NPR) למכונית ספורט בודאי.

מחכה לראות את הלוטוס נוסעת ולכוון את הווברים DCOE

דוד נמרי

פורסם
היי

צבע שחור רק שחור

מי מכיר אותך בכלל :wink:

לאור דעת הרוב כאן, ובחו"ל, ניצמד לשחור סמי-גלוס המקורי.

מישהו יכול להמליץ על קוד צבע?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אכן שחור, כאשר מכסה העליון וראש הרדיאטור בצבע הרכב להגברת האפקט הויזואלי-בהצלחה ומחכה כבר לראות אותה נוסעת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...