Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור הגל הגואה של גניבת רכבי אספנות שאנו עדים לו בתקופה האחרונה נתקפתי חרדה בנוגע לשתי רכבי האספנות שברשותי. אני לא מסוגל לדמיין אפילו מה יקרה לי אם הסיוט יתממש.

ככל שאני חושב יותר על הנושא אני מגיע למסקנה שלא ניתן למגן את הרכב במאה אחוז מפני גניבה. תמיד יש את האופציה שיבוא גרר עם מנוף ויעמיס אותו לדרכו.

הפתרון היחיד אם כי לא האופטימלי הוא לבטח את הרכב כנגד גניבה תמורת פוליסה שנתית סבירה. נכון, ונכון גדול - זה לא יכול לפצות על הסנטימנט לרכב ולא על שעות ההשקעה המרובות אך לפחות יכול להעניק פיצוי כספי הולם שהוא נחמה רבה לנו האספנים.

אני מציע שהמועדון יתן את הדעת לנושא כאוב ובוער זה וינסה להשיג לחברי המועדון הקלות בביטוח כזה מול סוכנות ביטוח מסויימת. אני סמוך ובטוח שהמועדון יכול להביא בשורה זו. להזכירכם המועדון הוא זה שהביא את בשורת הביטוח החובה המוזל לרכבי האספנות.

כאמור הנושא הוא סופר דחוף ובוער ואני מציע שידונו בו באסיפה בהקדם האפשרי.

פורסם
לאור הגל הגואה של גניבת רכבי אספנות שאנו עדים לו בתקופה האחרונה נתקפתי חרדה בנוגע לשתי רכבי האספנות שברשותי. אני לא מסוגל לדמיין אפילו מה יקרה לי אם הסיוט יתממש.

ככל שאני חושב יותר על הנושא אני מגיע למסקנה שלא ניתן למגן את הרכב במאה אחוז מפני גניבה. תמיד יש את האופציה שיבוא גרר עם מנוף ויעמיס אותו לדרכו.

הפתרון היחיד אם כי לא האופטימלי הוא לבטח את הרכב כנגד גניבה תמורת פוליסה שנתית סבירה. נכון, ונכון גדול - זה לא יכול לפצות על הסנטימנט לרכב ולא על שעות ההשקעה המרובות אך לפחות יכול להעניק פיצוי כספי הולם שהוא נחמה רבה לנו האספנים.

אני מציע שהמועדון יתן את הדעת לנושא כאוב ובוער זה וינסה להשיג לחברי המועדון הקלות בביטוח כזה מול סוכנות ביטוח מסויימת. אני סמוך ובטוח שהמועדון יכול להביא בשורה זו. להזכירכם המועדון הוא זה שהביא את בשורת הביטוח החובה המוזל לרכבי האספנות.

כאמור הנושא הוא סופר דחוף ובוער ואני מציע שידונו בו באסיפה בהקדם האפשרי.

כבר קיים.

ישנם ביטוחים מקיפים לרכב אספנות, המכסים גניבה/שריפה/תעונה במקרה טוטאל-לוס. כיום אין בישראל ביטוח הכולל נזקי תאונה כמו ביטוח מקיף רגיל (משמע, דפקת בטעות כנף וגריל והביטוח ישלם, אלא במקרה טוטאל-לוס בלבד). אם יהיה כזה ביטוח בעתיד? לא נראה לי... אף חברת ביטוח לא תתחייב להשיג גריל ליגואר שנת 48 או פנסים אחוריים חדשים לקונטסה.

הרכב מוערך ע"י שמאי ועלות הביטוח היא אחוז מסויים מהערכת השמאי (נע בין 1.5 ל2.5 אחוז, תלוי בחברת הביטוח).

לנ"ל יש פרמייה מינימלית של 1200-2000 ש"ח, שוב, תלוי בחברת הביטוח המבטחת.

משמע, שעבור סכום הנמוך מביטוח מקיף לרכב רגיל, ניתן לבטח את רכב האספנות שלכם!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
כבר קיים.

ישנם ביטוחים מקיפים לרכב אספנות, המכסים גניבה/שריפה/תעונה במקרה טוטאל-לוס. כיום אין בישראל ביטוח הכולל נזקי תאונה כמו ביטוח מקיף רגיל (משמע, דפקת בטעות כנף וגריל והביטוח ישלם, אלא במקרה טוטאל-לוס בלבד). אם יהיה כזה ביטוח בעתיד? לא נראה לי... אף חברת ביטוח לא תתחייב להשיג גריל ליגואר שנת 48 או פנסים אחוריים חדשים לקונטסה.

הרכב מוערך ע"י שמאי ועלות הביטוח היא אחוז מסויים מהערכת השמאי (נע בין 1.5 ל2.5 אחוז, תלוי בחברת הביטוח).

לנ"ל יש פרמייה מינימלית של 1200-2000 ש"ח, שוב, תלוי בחברת הביטוח המבטחת.

משמע, שעבור סכום הנמוך מביטוח מקיף לרכב רגיל, ניתן לבטח את רכב האספנות שלכם!

ליאור.

ליאור על פי מה השמאי קובע את מחיר הרכב? האם אני יכול לקבוע את מחיר הרכב (כמה שאני חושב שהוא שווה) ולשלם פרמיה בהתאם לכך?

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
ליאור על פי מה השמאי קובע את מחיר הרכב? האם אני יכול לקבוע את מחיר הרכב (כמה שאני חושב שהוא שווה) ולשלם פרמיה בהתאם לכך?

לפי מה שידוע לי, אם הרכב מסוף שנות השמונים או תחילת התשעים אז בודקים האם מישהו עשה לאחרונה הערכת שמאי ומורידים בהתאם לזמן שעבר (ככה עשו לחבר שלי עם קוראדו). עם רכבי אספנות אני מניח שהם בודקים מה רמת השיפוץ וקובעים לפי עלות של יבוא רכב זהה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ליאור תודה.

אבל אני התכוונתי למשהו מאורגן וממוסד יותר שיהיה "תפור" לחברי המועדון. ושיעניק מחירים אטרקטיביים כך שימשוך כמעט את כל חברי המועדון. אגב זה יכול להיות ביטוח שיכסה רק גניבה ושריפה ולא את כל המקרים שמכסה הביטוח המקיף. ועבור נזקי צד שלישי יעשו החברים ביטוח צד ג' רגיל.

בכל אופן אני מקוה שתהיה פה תגובה רשמית מחברי הועד.

פורסם
ראשית, ליאור בועד. שנית - יש ישיבת ועד בשבוע הבא. אנחנו נעלה את הנושא ונבדוק איך המועדון יכול לסייע.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
ליאור תודה.

אבל אני התכוונתי למשהו מאורגן וממוסד יותר שיהיה "תפור" לחברי המועדון. ושיעניק מחירים אטרקטיביים כך שימשוך כמעט את כל חברי המועדון. אגב זה יכול להיות ביטוח שיכסה רק גניבה ושריפה ולא את כל המקרים שמכסה הביטוח המקיף. ועבור נזקי צד שלישי יעשו החברים ביטוח צד ג' רגיל.

למקרה ואנחנו לא מכירים, שמי ליאור ברוך, חבר וועד המועדון והתשובה הנ"ל הייתה רשמית ככל שניתן לקרוא לה כך.

כאמור, כבר יש היום ביטוח כזה, כמו שאמרתי, הוא לא מכסה את כל הסעיפים של ביטוח מקיף רגיל, גם אם אנחנו רוצים, אלא רק מקרים של גניבה/שריפה וחברות מסויימות גם תאונת טוטאל-לוס.

המחירים כיום נמוכים (לדוגמא, רכב שמוערך בשווי של 100,000 ישלם כ-1500 ש"ח) משמעותית ממחירי ביטוח מקיף "רגיל", כך שמניסיוני (הייתה בבעלותי סוכנות ביטוח לתחום הרכב בלבד למשך כשנתיים) ובתור זה שהיה הראשון ששכנע את חברות הביטוח לעשות ביטוח לא רק על גניבה/שריפה אלא גם על תאונת טוטאל-לוס לרכב אספנות, מסופקני אם ניתן יהיה בשלב זה להוריד עלויות.

כפי שאמר ידידי קובי, נעלה את הנושא לדיון בישיבת הוועד במטרה להחליט על דרכי פעולה.

בברכה,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

למנהלים

כאשר אתם משיבים השם המועדון, אולי עדיף לשים את לוגו מועדון החמש וכך יוכלו החברים להבחין בין הודעה רשמית או רשמית למחצה, לבין ההודעות הפרטיות שלכם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...