Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות שחבל......

כל הכבוד על ההשקעה

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
אז לפחות מהיבשת הנכונה עם המנועים הנכונים!
פורד אמריקה זה שוס כי משם הכל התחיל ובלה בלה פורד אירופה מסריח עם נפח חסכוני בסטנדרט וקוזי או RS זה חלשלש כי למה להוציא 150+ כ"ס ממנוע 2000 שאפשר להוציא את אותו הספק ממנוע 4000 סמ"ק זללן?

ובכלל מוסטנג זו מוסטאנג אבל רק עם V8 כי V6 זה אנמי ולא מוסטנג אמיתית עם סוסות וסוסנים ופוני שמלחך עשב ובלה בלה בלה עם הנפח הנכון בלה בלה בלה מהיבשת הנכונה עם מחירי דלק זולים, שפכטל לצמיגים וציז'בורגרים להמונים....

Boooooooring........:sleeping:

גילוי נאות: אני עדיין יודע מה זה פסיק נקודה ומקף. והמוסטאנג הצהובה מדהימה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• אחראי פורום
פורסם

הצהובה מהממת!

זה בדיוק מה שאני אוהב - קלאסיות עם טוויסט (צבע לא בדיוק מקורי, חישוקים גדולים וכו')

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
פורד אמריקה זה שוס כי משם הכל התחיל ובלה בלה פורד אירופה מסריח עם נפח חסכוני בסטנדרט וקוזי או RS זה חלשלש כי למה להוציא 150+ כ"ס ממנוע 2000 שאפשר להוציא את אותו הספק ממנוע 4000 סמ"ק זללן?

ובכלל מוסטנג זו מוסטאנג אבל רק עם V8 כי V6 זה אנמי ולא מוסטנג אמיתית עם סוסות וסוסנים ופוני שמלחך עשב ובלה בלה בלה עם הנפח הנכון בלה בלה בלה מהיבשת הנכונה עם מחירי דלק זולים, שפכטל לצמיגים וציז'בורגרים להמונים....

Boooooooring........:sleeping:

גילוי נאות: אני עדיין יודע מה זה פסיק נקודה ומקף. והמוסטאנג הצהובה מדהימה.

לא הבנתי על מה ולמה הזילזול?

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

מוסטאנג, אסקורט .

שתי מכוניות מחורבנות עם קהל מעריצים גדול.

והקנאה לא אוכלת אף אחד במיוחד כשיש מוסטאנג למכירה ב35K אצל ליאור באתר. אמנם לא כמו בתמונות כאן אבל עדיין משהו להתחיל איתו. הקטע הוא שיש מכוניות מסוימות שעושות לי את זה ואני מתחיל לדמיין ויש כאלו שלא, כמו המוסטאנג. על פאסטבק אני עוד יכול לחשוב קצת.

ואם כבר ללכת על כיוון בזבזני, עדיף לארגן עוד כמה ג'ובות ולהביא קאמרו.

haters will hate

פורסם

ארה"ב... ארץ האפשרויות הבילתי מוגבלות...

ישראל... הארץ המוגבלת הבילתי אפשרית... :?

מעניין לעניין, באותו עניין...

איך החוק שם מקבל את זה שאנשים משנים בקיצוניות כזו את הרכב. הרי אין ממש פיקוח על זה...

לפי איך שזה ניראה, כל אחד כטוב בעיניו יעשה. ואם יצרן הרכב לא תיכנן את האוטו שהוא יספוג 600 כ"ס, מה אז?

מה קורה בזמן שיש תאונה? ונניח שקרתה תאונה בגלל שרכב ששונה גרם לה, נניח היתפרקו תושבות מנוע והמנוע צנח על הסרן הקידמי, הרכב איבד שליטה וכו'...

הרי יצרן הרכב לא תיכנן אותו לזה, הנהג לא אשם מבחינת נהיגה אלא השינוי שנעשה ברכב הוא הגורם. איך מטפלים בזה במדינה נאורה?

זו סוגיה שמעניינת אותי מאוד ולו רק מהסיבה שאולי יום יבוא ובארץ נוכל לאמץ חלק מהחוקים הללו!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ארה"ב... ארץ האפשרויות הבילתי מוגבלות...

ישראל... הארץ המוגבלת הבילתי אפשרית... :?

מעניין לעניין, באותו עניין...

איך החוק שם מקבל את זה שאנשים משנים בקיצוניות כזו את הרכב. הרי אין ממש פיקוח על זה...

לפי איך שזה ניראה, כל אחד כטוב בעיניו יעשה. ואם יצרן הרכב לא תיכנן את האוטו שהוא יספוג 600 כ"ס, מה אז?

מה קורה בזמן שיש תאונה? ונניח שקרתה תאונה בגלל שרכב ששונה גרם לה, נניח היתפרקו תושבות מנוע והמנוע צנח על הסרן הקידמי, הרכב איבד שליטה וכו'...

הרי יצרן הרכב לא תיכנן אותו לזה, הנהג לא אשם מבחינת נהיגה אלא השינוי שנעשה ברכב הוא הגורם. איך מטפלים בזה במדינה נאורה?

זו סוגיה שמעניינת אותי מאוד ולו רק מהסיבה שאולי יום יבוא ובארץ נוכל לאמץ חלק מהחוקים הללו!

גילי

המכוניות האלה הם הנעה אחורית. :wink:

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

• תוכן חדש...