Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדמה לי שרוחב 6 אינץ' יתאים למינימום רוחב סוליה 185. ואתה מדבר על מכוניות שיש להן 155 ברשיונות.

אז מי שמתכנן לקנות חישוקים יפים וספורטיביים, שייקח בחשבון שהוא יצטרך לעבור לצמיגים רחבים שאותם יש לאשר, ולא פחות חשוב - שיהיו בכלל צמיגים זמינים במחירים שפויים לקוטר 13" בחתך המתאים.

פורסם

חייב לקלקל לכולם את הכיף, אה אושפיז? :wink:

לא הייתי מציע סתם ככה, זכורים לי פה פשוט שרשורים קודמים בענייני השתלות של מנועי קוסוורת' ועוד אז מה זה כבר סט גלגלים בין חברים?

חבר'ס, זו הזמן לשלוף את הקומבינות במשרד הרישוי :-)!

מוטי

פורסם

חייב לציין - למוכר יש רק 3 חישוקים - מה שיתאים במיוחד לראליינט כזו ...:wink:reliant-01_small.jpg

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
ספיישל לסיטרואן... הן נוסעות על 3 גלגלים, לא?

מוטי

אכן כן....אפילו מנסיון אישי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
חייב לציין - למוכר יש רק 3 חישוקים - מה שיתאים במיוחד לראליינט כזו ...:wink:reliant-01_small.jpg
ענק!!!

פרץ הרגת אותי עכשיו.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

אתה חושב אסקורט, אני חושב על הפרוייקט המתקרב ובא שלי... 13X8 מקדימה, 13X9 מאחורה, יהיה שמייח :twisted:.

אגב, הסיבה שהעליתי את המכירה הנ" היא בגלל שהחישוקים הם לא מסגסוגת אלומיניום כמקובל אלא באמת עשויים ממגנזיום.. פעם אחת יהיה למישהו צ'אנס להגיד שיש לו ג'אנטים מגנזיום על אמת :-)!

מוטי

פורסם

אני כבר רואה את זה בא...

"אח שלו - תראה איזה ג'אנט מגנז מטורף שמתי - חבל לך על האף!! עכשיו רק חסר לי מדברת ריגר והאוטו 600 כוח!!"

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אתה חושב אסקורט, אני חושב על הפרוייקט המתקרב ובא שלי... 13X8 מקדימה, 13X9 מאחורה, יהיה שמייח :twisted:.

מה גודל הדיסיקים שלך?

וזה עוד לפני שמתחשבים בקליפאר עצמו..:shock:

מוטי, הסבר?

אביחי

• תוכן חדש...