Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב התחיל נפלא, אני, חבר שלי, חבר שגם מטפל לי ברכב, חבר שלו יושבים בשכונה, מתחילים את הטיפול ברכב שלי, העניין הווא החלפת משאבת ברקס... טוב לאט לאט בוצע כנראה שנשאר רק עוד קצת אויר להוצאה...

ההבדלים בין הנוזלת לחדשה זה שהבלימה מורגשת בהדרגתיות ועכשיו אין בעיה עם הגיר (חורק לעיתים ממש רחוקות בשני), חבר סיים את העניין ועבר לטפל ברכב שלו בזמן שאני עם חבר שלי נסעתי להזמין פיצה, הבחנתי שהדלת לא ננעלת טוב ומה עוד? כשנפתחת עולה טיפה למעלה!

טוב חזרתי, דיברתי עם זה שטיפל לי באוטו ובגלל השעה המאוחרת 11 בלילה + הוחלט שנבדוק לעומק מחר, טוב בסדר... אני בא להחזיר חבר הביתה ומה אני מגלה?

אני חוגר כבר והכל ומה יש? הדלת לא ננעלת כלל! פשוט תקועה!

הקיצר מפה והלאה פירוק הדיפון של הדלת (באמצע הלילה) ומה אני מגלה? אחד הקפיצים של הנעילה החליט להשבר! ניסיתי לקמבן ועוד דברים, כבר הגעתי לקראת ה 3 בלילה ואני עדיין תקוע ולא מצליח לסגור את הדלת!

טוב כבר נשבר לי והקומבינה שניסיתי ממש לא הצליחה! אני מחליט לנעול את הדלת כאשר הדיפון מפורק ואני אבצע את הנעילה ידנית מהחלק הפנימי של הדלת... זה מה שבוצע גם כן בסופו של דבר והדיפון הוברג למקומו, הקפצתי את החבר כבר ב 3 בלילה, חזרתי הביתה ויצאתי מדלת הנוסע!

כל זה בגלל איזה קפיץ קטן שהחליט להשבר בלילה!!! דבר קטן אבל כ''כ מעצבן! ואני גם בחיים לא אשאיר את הדלת לא נעולה!

חלק קטן שהוציא ממני המון המון עצבים! מחר אני אנסה להשיג את הקפיץ הזה!

קרה גם לכם משהו דומה?

לילה טוב!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ברוך הבא למועדון...

וכשתסדר את קפיץ הנעילה, המנגנון של החלון יישבר, ואחרי שתסדר אותו, ילך הקלאצ'...

בהצלחה, :wink:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

זה בסדר ידידי, עכשיו אתה בטוח שלא רימו אותך ויש לך אלפא....בג'וניור כל ידית פתיחת הדלת (החיצונית), החלק מהאלומנים שמושכים בשביל לפתוח את הדלת....נשבר!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בהחלט אלפא לטובה ולרעה!

הראל החלונות אצלי זה חלונות חשמל אז נקווה ש...הקלאץ' דיי חדש אז נקווה ש...

טפו טפו טפו...

כמובן יש עוד המון דברים שיכולים להתקלקל אבל זה היה דבר כ''כ שטוטי אבל כ''כ מעצבן! סה''כ קפיץ!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מעצבן?

שזה מגיע לדלק - זה הכי מעצבן!

מחוון הדלק אצלי מתנהג כשיכור - פעם יש רבע מיכל, פעם פול טנק.. אני כבר לא סומך עליו. המצב עוד יותר מפחיד שנסעתי לאלקנה כדי לאסוף קונסולה של סיירה. מד הדלק תפס רגלים והתחיל "לרקד" בכל פעם שיצאתי מסיבוב והוריד לי את הלב לתחתונים... .

th_DSCN4661.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
מעצבן?

מחוון הדלק אצלי מתנהג כשיכור - פעם יש רבע מיכל, פעם פול טנק.. אני כבר לא סומך עליו. המצב עוד יותר מפחיד שנסעתי לאלקנה כדי לאסוף קונסולה של סיירה. מד הדלק תפס רגלים והתחיל "לרקד" בכל פעם שיצאתי מסיבוב והוריד לי את הלב לתחתונים... .

th_DSCN4661.jpg

רוב הסיכויים, שמצוף הדלק שלך נידפק...החלף אותו, או לך לקרדיולוג-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כנראה היום יורד הקפיץ מאחת הספרינטים מאריאל (יש גם בפירוק...) ניסיתי למצוא בכמה חנויות ובחנות לחלקי חילוף... אין אין ואין...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ברוך הבא למועדון האיטלקיות הקשישות, כמו שהראל כתב - ככה זה.

לאט לאט האנטרופיה עובדת בכיוון הטבעי שלה וכל דבר מתפרק מתישהו.

לכן אני דוגל בשיטת ה"עובד אל תיגע", כי "נגעת-שברת-הצטערת" במקרים רבים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זה עבד, לא נגעתי! ועכשיו זה לא עובד! (יהיה טוב, אולי היום אפילו)

חסר לי עוד צינורות של הנשמים (הבלוק שלי קצת בשמן :( )

כמובן עוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע...

לאט לאט...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• אחראי פורום
פורסם

גם אם לא נגעת זה יפסיק לעבוד...

עזוב, לוגיקה מיוחדת לרכבים האלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
גם אם לא נגעת זה יפסיק לעבוד...

עזוב, לוגיקה מיוחדת לרכבים האלה.

איתי אצלך הקפיץ עוד חי?

היום הקפיץ או יותר נכון מה שנשאר ממנו עבר קימבון קל (מתיחה פה ושם וכו') ובנתיים הדלת נסגרת, רק צריך לטרוק חזק מהרגיל :(

מחר אולי **** יוריד לי מאחת המכוניות שבפירוקיה את הקפיץ ואני אהיה מאושר!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
מעצבן?

מחוון הדלק אצלי מתנהג כשיכור - פעם יש רבע מיכל, פעם פול טנק..

עידן,

תגיד תודה שהוא עובד בכלל...

באונו שלי לשעבר מצוף הדלק היה גמור טוטאלוס. המחוג תמיד היה למטה, והנורה תמיד דלקה! אתה אף פעם לא ידעת כמה דלק היה במיכל (עד שהיינו מנדנדים את האוטו, ומנסים לשמוע מה הולך במיכל.... :roll: )מצד שני זה היה תעלול נחמד לעשות לאנשים שנוסעים איתי:

נוסע: וואי! נדלקה לך המנורה של הדלק!

אני: יואו! אני לא מאמין! הולך להיגמר לי הדלק, חייבים לתדלק ומהר!

נוסע: סבבה, סע לתחנה נמלא.

אני: בסדר... אבל רגע הארנק בבית!

נוסע: לא נורא,סע מהר לתחנה!

זה תמיד עבד כמו קסם...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...