Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שבת נפל המזל בחלקי לנסוע בקדילאק סדאן דוויל 57'. עוד לא התאוששתי מההלם. לא אכנס לפרטים - הכל יהיה בכתבה - אבל מעבר למכונית המהממת היכרתי אדם נהדר שספג את כל שגיונות-הצילום שלנו בסבלנות, לא היסס לטפס על גבעות כורכר ובכלל יצא גדול.

לעומת זאת, התאכזבתי ביותר ממפגש עם חבורת אנשים שהייתי בטוח שיבינו ללבנו. לצורך צילום רציתי לעלות על משטח הדשא ממנו מזנקים מצנחי-הרחיפה מעל החוף בנתניה (דרומית למלון כרמל, למי שמכיר). ניגשתי לפני כן למקום, דיברתי עם אחד האנשים ושאלתי אם זה יתאפשר. "שום בעיה", הוא אמר לי. כשהגענו אחרי כשעה הוא לא היה במקום, ובמקומו נתקלנו בעוינות בלתי-מובנת. "זה כמו לעלות על מסלול נחיתה", הם אמרו. הסברנו שנעמוד בצד, היכן שממילא היו מוקמים אוהלי-צל, אבל אז עלתה טענה חדשה - "אתם הורסים לנו את הדשא". הם התייחסו אלינו כאילו באנו לרמוס אותם באי-התחשבות, ולא עזרו ההסברי םשהגעתי קודם כדי לבקש רשות ואף אחד לא מנסה או מתכוון להפריע להם. ניסינו להסביר להם שראינו כאן שילוב יפה של המכונית הנדירה עם מצנחי הרחיפה ברקע, ושזה בודאי גם באינטרס שלהם, אבל לא היה עם מי לדבר. בסוף ירדנו מהדשא וניסינו לעמוד בצד, ליד הגדר של המתחם, כדי בכל זאת לצלם משהו עם המצנחים ברקע, אבל אז עלתה טענה חדשה - "אין לנו ביטוח אם אנחנו נוחתים על הגג שלכם" (וזה כשמכוניות אחרות חונות שני מטר משם, בצמוד לגדר).

הייתי מצפה דווקא מאנשים שעוסקים בספורט אתגרי שכזה, מחבורה שמלכד אותם ענין משותף, שיהיו קצת יותר פתוחים לאנשים אחרים עם תחביב מיוחד משלהם. אני בטוח שבמצב הפוך כל אחד כאן היה מקבל אותם בזרועות פתוחות.

אבל אולי הגישה שלי מוטעית ובאמת היינו לא בסדר... בכל מקרה הסתלקנו משם מופתעים ומאוכזבים מהיחס, הגישה והעוינות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני הייתי מוסיף את זה לכתבה... תוסיפו איזה בוקסה שמזהירה "לא להיתקרב למקומות שיש בהם מיצנחי רחיפה כי אין להם ביטוח, והם ינחתו לכם על הגג"... ציטוט מתוך דובר השטח של אגודת מיצנחי הרחיפה של [איפה שזה קרה]...

כמובן, בצורה הומוריסטית ועוקצנית...

חוצפנים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ממש כמו להקת כוורת שאמרו במערכון :

תתעודד המצב יכול להיות יותר גרוע - אז התעודדתי והמצב באמת נהיה יותר גרוע........

חוצפה מטופשת שאם לא הייתה אז ענף הספורט שלהם

היה נחשף בצורה מדהימה

כשאני חושב על כך :

האם חוצפה היא מקבילה של טפשות ??????

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

טל"ש הייתי שם וראיתי 2 קדילאקים , אחת הדוויל היפייפיה מדהימה , ועוד sts חדשה

חשבתי שמדובר בעוד כמה מאפיונרים נתנייתים משועממים :-P

בכל מקרה ייתכן והם חששו שייגרם נזק לדוויל , הרי זה גם פרסום טוב בשבילם :?

אני באמת לא מבין את זה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לא כולם אוהבים שאוטו ששוקל 2.5 טון חונה על הדשא שלהם.

הייתי סוגר את הענין מראש בכתובים עם המנהל של המקום, ולא עם איזה ג'ינג'י מזדמן שלא ברור מה תפקידו בכח, וחוסך את עגמת הנפש.

נמרוד

פורסם

כמו שנימרוד אמר - אוטו כבד עושה נזק לדשא, זאת באם מתייחסים לדשא בכבוד ובמקצועיות. הידוק קרקע הוא גורם משפיע בחקלאות או דשא לצורך הענין (לשם כך קיימת האפשרות של גלגלי בלון בטרקטורים). כמובן שאין הצדקה לחוסר נימוס/התנשאות של מישהו.

פורסם
ולא עם איזה ג'ינג'י מזדמן שלא ברור מה תפקידו בכח, וחוסך את עגמת הנפש.
ג'ינג'ים הם לא "מזדמנים" - הם מתוכננים מראש, ותפקידם בכח ברור מאד. המזוקנים שביניהם דווקא מומחים בגרימת עוגמת נפש, ביחוד בפורום.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
איש אדום עם זקן אדום ואוטו אדום זה מתכון בטוח לצרות.

התכוונתי לג'ינג'י במובן המטפורי. אני דווקא אוהב ג'ינג'ים ובמיוחד ג'ינג'יות (אם אין להן זקן).

נמרוד

נמרוד רחמימוב כתב:

אין לי שום הוכחה, אבל יש לי הרגשה שמדובר בשבדיות בלונדיניות ימח שמן.

אבל זה לא דוגמא כי אני תמיד חושב על שבדיות בלונדיניות.

נמרוד

אתה שוב בנהריה?

חברת אינדולה אסירת תודה

אירית

פורסם
טל"ש הייתי שם וראיתי 2 קדילאקים , אחת הדוויל היפייפיה מדהימה , ועוד sts חדשה

חשבתי שמדובר בעוד כמה מאפיונרים נתנייתים משועממים :-P

בכל מקרה ייתכן והם חששו שייגרם נזק לדוויל , הרי זה גם פרסום טוב בשבילם :?

אני באמת לא מבין את זה

נזק לדוויל זה הדבר האחרון שהטריד אותם. בפעם הבאה בוא להגיד שלום...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

פעם הבאה שתרצו לעשות את זה, תנו לאיזה X5 נתנייתי לעשות קונטרה ולהיכנס לפניכם. :twisted:

נראה מי המתאבד שיעיז להגיד לו "אל תחנה כאן. אוי אוי אוי, אתה הורג את הצמחים..." :-P

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...