Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שעה נצפתה ברעננה משאית עם קאמרו/פיירבירד עליה.

בדרך כלל זה לא היה מדליק אצלי נורה, אבל בגלל גל הגניבות האחרון החלטי לשאול בפורום.

אם למישהו מכיר את הרכב אז שיצור איתי קשר בה"פ.

אני מתנצל מראש אם הרכב שייך למישהו והוא סתם הזיז אותו אבל עדיף להיות בטוח מאשר להצטער.

אורון

פורסם

פשוט עצוב שהגענו למצב כזה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לדעתי צריך להקים בפורום שרשור דביק שמצביע על כל רכב אספנות במצב חשוד , אם זה על גרר או חבוי במקום מסוים , אם הוא באיזור של פירוקיות או כל דבר אחר שפשוט נראה לא תקין.

חייבים להלחם בתופעה המצערת של גנבת רכבי אספנות !

זה לא שלא כואב הלב על איזו מאזדה 3 שנגנבת או פקוס/לאנסר/הונדה , אבל לאוטו כזה יש ביטוח ולא בעיה למצוא אחד ( או 700 ) אחר .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
לפני חצי שעה נצפתה ברעננה משאית עם קאמרו/פיירבירד עליה.

בדרך כלל זה לא היה מדליק אצלי נורה, אבל בגלל גל הגניבות האחרון החלטי לשאול בפורום.

אם למישהו מכיר את הרכב אז שיצור איתי קשר בה"פ.

אני מתנצל מראש אם הרכב שייך למישהו והוא סתם הזיז אותו אבל עדיף להיות בטוח מאשר להצטער.

אורון

זה בסדר, הנושא בטיפולי ובפיקוחי... :wink: מה שראית זה הפונטיאק טראנס-אם 79 שאני משפץ עם חבר ועכשיו היא בדרך לפינישים :)

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
הרכב הזה היה של דוד שלי הראתי לו מה עשו מהאוטו שלו הוא נגנב

אוטו מדהים

מה זה? עכשיו גנבו את דוד שלך? מה יהיה במדינה הזאת? לא מספיק אין לו את האוטו - אז הם גונבים את הבעלים?!!!!!!!!!!!!

• תוכן חדש...