Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך להודעות האחרות כאן.

נגנבה ברעננה קרייזלר פליימוט 1949 במצב שיפוץ ראשוני. ללא צבע, לא במצב נסיעה.

הרכב נגנב באמצעות גרר עם הרמה כפולה בצבע כחול.

החבר שלו נגנב הרכב יושב עצוב בביתו למיותר לציין את גודל האבדה לכל המבינים כאן.

כל היודע דבר מוזמן להשאיר לי ה"פ אני יפנה את הפרטים לבעל הרכב.

תודה

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אנשים...תתחילו למגן את הרכבים שלכם אפילו בדרכים הכי פרמיטיביות שיש.

פשוט לא להאמין.

פורסם

שוב ושוב!!!

מה קורה?

כמו פיטריות אחרי הגשם!!!

כל יום נגנב משהוא!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

נראה לי תמוהה כל העניין הזה, יכול מאוד להיות שמדובר בכנופייה , שבבוקר מסתובבת לה ברחובות ועושה רישומים, היכן יש גרוטאות שאפשר להעלים ואף אחד לא ממש ישים לב ,או לחילופין, למי איכפת, זו רק גרוטאה=חתיכת פח.

ובלילה הם מביאים גרר, עושים כמה סיבובים בעיר ומעלימים ככה כל יום כמה רכבים.

השאלה היא, איך מתגוננים נגד גרר?

חוץ מליקשור את הרכב לעמוד עם שרשרת , או לחילופין לחסום אותו עם רכב אחר...אין הרבה מה לעשות.

פורסם

גם לא כול כך יעזור לחסום את האוטו,אפשר להרים אותו עם מנוף.

מה שכן אפשר לחסום את המכונית עם מין עמוד ברזל כזה כמו שרואים בחנייות,אפשר לנעול אותו במקום עם מנעול ואז להוריד אותו.

פורסם

כדאי לבדוק אם יש קשר בין הגניבות לשירשור ענתיקות בדרכים.

בכל מקרה להתחיל להקפיד יותר על אי דיווח על רכבים משופצים,ולמחוק כל רכב שלא רלוונטי (לא מוכן למכור וכו').

לגבי מיגון ,לדעתי כלב הכי טוב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כלב?

אם כבר כלב אז כלב שמירה שמאומן לאכול רק מהבעלים.

לחבר שלי גנבו אופנוע שטח ממחסן עם דוברמן לידו,זרקו לדוברמן חתיכת בשר מורעל הכלב התמוטט והאופנוע הלך.

פורסם

פשוט נצבט הלב.. איך אפשר??, אם באמת מדובר בגנבי ברזל, כמה הבנאדם יכול להיות אכזרי, כדי להפוך את הרכב המדהים הזה לגוש ברזל??. יכול להיות שמדובר בגניבה לצורך חלקים לאוטו דומה או מכירה של האוטו ללא ניירות.

משתתף בצער הבעלים של הקרייזלר, והלוואי בעזרת השם תמצא את האוטו.

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם

הפתרון הכי טוב הוא חניה תת קרקעית מכיוון שהמשאיות לא יכולות להיכנס בגלל הגבלת הגובה וגנבי ברזל לא יתאמצו כ"כ להגיע לרכב ולהוציא אותו החוצה מכיוון שהם לוקחים מה שקל (מה שעומד ברחוב, שאפשר תוך חצי דקה להרים ולקחת).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ליד המשאית שלי עמדה הרבה זמן BMW שנות ה-80 של חבר פורום אחר, שאני מבקר בו. מיותר לציין, כי לא מדובר היה ברכב נטוש, אלא האוטו היה בשלבי שיפוץ מנוע, ולכן עמד. לידו עמדה מסחרית של פיאט משנות ה-90 מכוסחת וללא אוויר, ששימשה מישהו כמחסן עד לא מזמן, ואז, כנראה עקב שיפוצים בחניון, הוא כנראה וויתר והוציא את כל הדברים, והשאיר אותה פתוחה.

יום אחד הבחור יוצא, וקולט גרר (הרמה כפולה, אגב), שהרים את הפיאט, וקשר את האוטו שלו מאחורה!!!

כמובן, הגרריסט חטף צעקות, טענתו הייתה: מדובר ברכב נטוש ללא מספרים (גנבו לו מספרים כמה ימים לפני, ולא הספיק לחדש - להזכירכם, מדובר בחניון בתשלום!).

הפעם הרכב ניצל, אבל לו הבעלים לא היה יוצא - הכל היה ניגמר אחרת! אין גבול לחוצפה של האנשים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אומי5 צודק במיליון אחוז!!!

צריך לחשוב טוב טוב לפני שחושפים מיקום של רכבים/ גרוטאות וכו'.

גנבי הברזל רק צריכים לדפדף בשירשור ויש להם עבודת מטה מדוקדקת.

אני פונה בזאת למנהל הפורום בבקשה להוריד את השירשור הנ"ל ולהופכו למוגן אולי לחברי מועדון החמש בלבד, עם קוד אישי או משהו בסיגנון.

אין להם אלוהים והמשטרה לא ממש מועילה במקרה הזה בפרט.

יש לשקול כללים קפדניים יותר בפירסום מיקום הרכבים היקרים לכולנו, גם מי שיכול לבטח את רכבו לא יוכל להשיב לעצמו את עוגמת הנפש שתיגרם לו בגלל סוחר ברזל נאלח כז או אחר. לתשומת לב כולם!

פורסם
אומי5 צודק במיליון אחוז!!!

צריך לחשוב טוב טוב לפני שחושפים מיקום של רכבים/ גרוטאות וכו'.

גנבי הברזל רק צריכים לדפדף בשירשור ויש להם עבודת מטה מדוקדקת.

אני פונה בזאת למנהל הפורום בבקשה להוריד את השירשור הנ"ל ולהופכו למוגן אולי לחברי מועדון החמש בלבד, עם קוד אישי או משהו בסיגנון.

אין להם אלוהים והמשטרה לא ממש מועילה במקרה הזה בפרט.

יש לשקול כללים קפדניים יותר בפירסום מיקום הרכבים היקרים לכולנו, גם מי שיכול לבטח את רכבו לא יוכל להשיב לעצמו את עוגמת הנפש שתיגרם לו בגלל סוחר ברזל נאלח כז או אחר. לתשומת לב כולם!

רעיון מעולה!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

איפה אתם חיים?

נראה לכם שגנבי ברזל עושים עבודת בילוש באינטרנט כדי למצוא מה לגנוב? לדעתי רובם אפילו לא יודעים קרוא וכתוב...

הם פשוט עושים סיבובים ברחובות ובדרכי עפר עם הטנדר\משאית שלהם ומחפשים מה להרים.

מי שמסתובב כל היום בכבישים לא צריך לעשות מחקרים כדי למצוא מכוניות נטושות \ נראות נטושות. להיפך, הם בטוח יודעים ומכירים הרבה יותר מכוניות מאשר נמצאות בשרשור.

• תוכן חדש...