Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תורנות ש.ג.

M.Azulay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשבועיים האחרונים. דרושים מספר אנשים שיתנדבו לישמור על הסדר בחניה.

דרישת התפקיד.

לבקש בצורה עדינה להחנות את הרכבים בחניון הסמוך (של הברכה) ולתרץ שזה בחינם במקום ב 15 שקלים. ולהסביר שזה ע"מ להשאיר מקום חניה פנוי לרכבי האספנות. וליצור תצוגה מעניינת.

זמן המשמרת: מ 15:30 ועד 17:30 ככול שיהיו יותר אנשים כך המטלה תתחלק בין יותר אנשים.

דרושים מספר אנשים וגם קצין תורן (= חבר ועד תורן :wink:).

דימה היתנדב, מי מוכן להיצטרף אליו??

זיכרו ככול שיהיו יותר מתנדבים כך המטלה תתחלק בין כולם!

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כעיקרון לא היתכוונתי להגיע השבוע אבל יש לנו יומולדת לחגוג....

מי שרוצה להיצטרף אלי ואל דימה מוזמן...

משה.

Moshe Azulay

פורסם
בהמשך לשבועיים האחרונים. דרושים מספר אנשים שיתנדבו לישמור על הסדר בחניה.

דרישת התפקיד.

לבקש בצורה עדינה להחנות את הרכבים בחניון הסמוך (של הברכה) ולתרץ שזה בחינם במקום ב 15 שקלים. ולהסביר שזה ע"מ להשאיר מקום חניה פנוי לרכבי האספנות. וליצור תצוגה מעניינת.

זמן המשמרת: מ 15:30 ועד 17:30 ככול שיהיו יותר אנשים כך המטלה תתחלק בין יותר אנשים.

דרושים מספר אנשים וגם קצין תורן (= חבר ועד תורן :wink:).

דימה היתנדב, מי מוכן להיצטרף אליו??

זיכרו ככול שיהיו יותר מתנדבים כך המטלה תתחלק בין כולם!

משה.

הסבר, פרש, ותרץ...

מה הכוונה? לשקר?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

זה לא שקר בשום אופן, הכוונה היא לאלו שלא חברי מועדון אבל בכ"ז באים עם הרכבים הפרטיים (כך אני הבנתי)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
הסבר, פרש, ותרץ...

מה הכוונה? לשקר?

אי הבנה קטנה.

לא, הכוונה היא לא לשקר....

עלות הכניסה לחניון עלתה מ 10 שקלים ל 15 שקלים. החניון של הברכה בחינם והמעבר דרך השער המיסתובב. רוב חברי המועדון מבינים עיניין ומחנים שם את הרכבים המודרניים (למרות שיש להם את הזכות המלאה להחנות בחינם בחניון שצמוד לבית הקפה.). המון אזרחים תמימים נענים לבקשה להחנות בחניון של הבריכה. אלה שמיתעקשים להחנות בחניון שבו מתקיים מפגשישי לרוב מסכימים להחנות בכניסה לחניון.

את רוב הבעיה מהוים כ 5 חברי מעדון. כל השאר פשוט מבינים עיניין.

משה.

Moshe Azulay

פורסם

עליי לציין שנוכחתו של דרור בריל היום בש.ג סייעה מאד ומנעה ויכוחים מיותרים,למעט חבר מועדון וותיק שהיתנהג בצורה מכוערת במיוחד.

התוצאה היא שנישמר הסדר בחניון,נימנעות החניות הכפולות והדוחק הבילתי ניסבל והאווירה נעימה בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם אני רוצה לציין לחיוב את פעילותו של דרור, שבלי סנטימנטים לאף אחד, ובנימוס שלח את כולם לחניה שממול.

כל הכבוד דרור.

משה.

Moshe Azulay

פורסם
עליי לציין שנוכחתו של דרור בריל היום בש.ג סייעה מאד ומנעה ויכוחים מיותרים,למעט חבר מועדון וותיק שהיתנהג בצורה מכוערת במיוחד.

התוצאה היא שנישמר הסדר בחניון,נימנעות החניות הכפולות והדוחק הבילתי ניסבל והאווירה נעימה בהרבה.

כמו שנאמר הטובים לטייח...

ואכן היה סדר מופתי, על פניו נראה כאילו לא הגיעו מספיק כלי רכב.... לא ולא הגיעו ועוד איך! רק היה מסודר.

לחבר המועדון קובי שגב, נדהמתי לשמוע את פניניי הלשון והברכות שיצאו מפיך כלפי חבר וועד ו/או מועדון בתפקיד ולהזכירך בהתנדבות, עם כל הכבוד גם אם ישנן נסיבות מקלות עדיין זו לא סיבה לא לחוסר תרבות הדיבור וההתנהגות, כאילו מה קרה? מה קרה? על מה ולמה ההתלהמות? נתבקשת להחנות מטר הצידה? בכלל הבנת מה בקשו ממך? לדעתי לא.

אני מכירה אתכם אישית ומאד מוקירה את עבודתך ולמען האמת קשה לי עדיין להאמין שהדברים התגלגלו לאן שהתגלגלו, יש בהחלט מקום להתנצלות מצדך ומקווה שבפעמים הבאות הדברים לא ישנו.

בהזדמנות זאת, אני מבקשת להתנצל על שנבצר ממני מלהתייצב לתורנות, אולם שבוע הבא; מוצאי חג השבועות (וכן יש מפגששישי למי ששואל) בלי נדר אני שם.

שבת נפלאה ממרומי השמיים אני היום קצת מבלה עם האהבה הראשונה (ואני מקווה שאני לא מתעדת את עצמי בזה הרגע.....:wink: )

אירית

פורסם

לאור הצלחתו של דרור ... יוחתם קבע :wink:

חוצמזה כבר אי אפשר יהיה יותר להאשים את הש.ג.

אודי.

פורסם

ביום שישי הגעתי בפעם הראשונה למפגש ...

אני יודע שזכות הדיבור קצת לא לי, אולם בכל זאת אשמח לשתף אתכם בחוויות.

היה כיף לראות את כל הצבעים / רעשי המנועים / הפנסים שמסתכלים מכל כיוון / הטיפוסים המורעלים / אלה שעל 4 (מכוניות ) / אלה שעל 2 (אופנועים לסוגיהם ) / הדיבורים / הצחוקים / הקהל המרויר ...

החניה הראשונה שמצאתי היתה ליד סיאט איביזה שנת 80 ומשהו (בהחלט רכב אספנות נדיר )...

אט אט החלה החניה הקטנה להתמלא... באו מכל וכל ... כל הסוגים כל המינים וכל המודלים.

על כל 3 רכבי אספנות היה אחד שלא ...

בשלב מסויים תהיתי - כמובן ביני לביני - מהו רכב אספנות?

האם פורשה מודל 85 זה רכב אספנות ? או איסוזו רודאו מודל 2000 ו... או קורבט חדשה מהניילונים שבעיקר הסיטה את תשומת ליבי מהיגוארים הנפלאים שהיו...

אני מבין שלא כל חברי המועדון באים עם רכבי האספנות שלהם. האם הם עדין צריכים לחנות בתוך החניה שמיועדת לרכבי אספנות...

לאור הכמות הגדלה של רכבי האספנות, אולי מן הראוי למצוא מקום שיוכל לאכלס כמות כזו גדולה של רכבים...

אינני יודע מה היה בפעמים הקודמות ... כמה צפוף או מבולגן היה... איזה רכב עמד ליד איזה ולמה?

אני רק יודע שלקח לי כמה דקות לצאת בגלל הדוחק (וגם בגלל שהאוטו שלי ארוך...)

אני לא כל כך יודע את הכתובת של הדברים הללו , או מי מחליט על מה? היכן? מדוע? ולמה?

אולם מצאתי לנכון לספר לכם על החוויה הראשונה שלי מהביקור ב"מועדון החמש"...

פורסם

אט אט החלה החניה הקטנה להתמלא... באו מכל וכל ... כל הסוגים כל המינים וכל המודלים.

על כל 3 רכבי אספנות היה אחד שלא ... המתנדבים מגיעים ב 15:30 ויש לציין שבשעה זו כבר יש מספר רכבים בחניון.

בשלב מסויים תהיתי - כמובן ביני לביני - מהו רכב אספנות? ע"פ הגדרת החוק רכב בן 30 שנים יכול להרשם במשרד הרישוי כרכב אספנות ויהיה חייב להטביע על הלוחיות את הכיתוב רכב אספנות.

האם פורשה מודל 85 זה רכב אספנות ? יש מספר רכבים ששנויים במחלוקת. פורשה (כל הדגמים) קורבט, מוסטאנג, הם רכבים קלאסיים עוד בשלב התכנון שלהם... (גם פרארי ולמבורגיני רק שאין הרכבה מהם בארץ...). וכן זה "פריט" לאספנים. לא כל ילד יכול לקנות פורשה 85... אבל כל ילד עכול לקנות אונו 85...

או איסוזו רודאו מודל 2000 ו... או קורבט חדשה מהניילונים שבעיקר הסיטה את תשומת ליבי מהיגוארים הנפלאים שהיו... אנו משתדלים להתחשב בנכים, נשים בהריון ומוגבלים פיזית. ובאיסוזו ענו על אחת ההגדרות... לגבי הקורבט בסעיף הקודם...

אני מבין שלא כל חברי המועדון באים עם רכבי האספנות שלהם. האם הם עדין צריכים לחנות בתוך החניה שמיועדת לרכבי אספנות... אני (חבר מועדון פעיל) באתי עם מאזדה לנטיס מבציר 2000 והחנתי לייד החניון. וגם עמדתי בשער מספר דקות. כנ"ל עוד מספר חברים לא קטן.

לאור הכמות הגדלה של רכבי האספנות, אולי מן הראוי למצוא מקום שיוכל לאכלס כמות כזו גדולה של רכבים... אם אתה מכיר בית קפה שיש לו חניה בצמוד שיכולה לאכלס מעל 200 כלי רכב והוא בת"א אז שיצור קשר עם משרד המועדון.

אינני יודע מה היה בפעמים הקודמות ... רכבים חסמו את המעברים.

כמה צפוף או מבולגן היה... כמעט ולא היה מעבר להולכי רגל...

איזה רכב עמד ליד איזה ולמה? כולם לייד כולם...

אני רק יודע שלקח לי כמה דקות לצאת בגלל הדוחק (וגם בגלל שהאוטו שלי ארוך...) המתנדבים בשער עד 18:00 (הם גם באו להנות) ואז מתחיל הבלאגן...

אני לא כל כך יודע את הכתובת של הדברים הללו , או מי מחליט על מה? מועדון החמש. אתה יכול לפנות במייל ויתיחסו לזה בישיבת ועד הקרובה.

היכן?

מדוע?

ולמה?

אולם מצאתי לנכון לספר לכם על החוויה הראשונה שלי מהביקור ב"מועדון החמש"...

נקוה שבביקור הבא תהנה יותר. ותגיד שלום בכניסה. כל המתנדבים חברים בפורום...

להיתראות בפעם הבאה:

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם

משה, מה עם המפגש הקרוב? מי ישמור? האם תבוא בזמן? (שלא תהפוך את האיחורים שלך להרגל ;-) ) אני מוכן להיתנדב, אם יהיו עוד מתנדבים שיגיעו בזמן.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לא יודע, לי פשוט נמאס מהמפגשים יש תחושת מיצוי, או שהחום פשוט דופק לי את הראש או שבאמת נהיה סתמי משהו.

haters will hate

• תוכן חדש...